RIVADES

Divers


Dénomination : RIVADES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.269.043

Publication

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 22.07.2013 13334-0515-011
28/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

,:-_1171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







I VAN rib, KO C r-'{;-: 9 r 17 t= -h

---~-----._ ..'

i IIIII~IIIIIIIIIIAII f 9 SEP, 202

*12161693* I~i_<<í _~,..._ I,..r i_.. a ~. ~:~ 1 Griffi



'C:





Ondernemingsnr : 0440.269.043.

Benaming

(voluit) : RIVADES

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat 46bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - NOTULEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 11 september 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Naamloze Vennootschap "RIVADES", met zetel te 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat 46 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit :

Besluit tot fusie.

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap Faluyntjeshof door fusie overgenomen wordt door vennootschap Rivades. De aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld, meer dan één maand voor de datum van huidige algemene vergadering.

2. De vergadering van deze vennootschap beslist tot de fusie door overneming van het vermogen van vennootschap Faluyntjeshof over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet beschouwd worden.

3. Bijgevolg gaat geheel het vermogen van vennootschap Faluyntjeshof, met alle rechten en plichten, over op vennootschap Rivades.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van huidige vennootschap.

Beschrijving overdracht vermogen overgenomen vennootschap Faluyntieshof

De volgende activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap Rivades overgedragen op basis van de boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap Faluyntjeshof, afgesloten op 31 december 2011.

(men laat weg...)

HETZIJ NETTO ACTIVA: Eigen vermogen : - éénentwintigduizend vierhonderd vierenvijftig euro (¬ - 21.454,00)

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en know-how, welke behoren tot het overgedragen vermogen.













Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen, zijn volgende onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven, en welke een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

Men laat weg...

Tweede besluit :

Kapitaalverhoging als gevolg van de fusie.

1. Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met tweehonderd en éénduizend euro (¬ 201.000), om het te brengen van honderd zestigduizend euro (¬ 160.000) tot driehonderd énenzestigduizend euro (¬ 361.000).

2. De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van negenhonderd vijfenveertig (945) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn van dezelfde aard, hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

De vennoten van de overgenomen vennootschap Faluyntjeshof worden aandeelhouders van huidige vennootschap Rivades.

Derde besluit :

Uitreiken$ aandelen - ruilverhouding.

1. Er zullen aan de vennoten van de vennootschap Faluyntjeshof negenhonderd vijfenveeritg (945) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap Rivades uitgereikt worden, tegen inlevering van achtduizend honderd (8.100) oude aandelen van de over te nemen vennootschap Faluyntjeshof, naar verhouding van één oud aandeel in de over te nemen vennootschap Faluyntjeshof tegen nul komma één één zes zeven aandelen in de overnemende vennootschap Rivades, zonder opleg. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen delen in het resultaat van de overnemende vennootschap per één januari tweeduizend en twaalf.

2. Overeenkomstig artikel 703 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de aandelen die door de ovememende vennootschap in mil voor het overgenomen vermogen van de over te nemen vennootschap zijn uitgegeven onder de vennoten van de over te nemen vennootschap worden verdeeld door en onder verantwoordelijkheid van de bestuursorganen die bij de fusie betrokken waren.

De vergadering stelt verder vast dat er in de over te nemen en overnemende vennootschap geen aandeelhouders zijn die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Vierde besluit :

Aanpassing artikel over kapitaal en aandelen.

De vergadering van deze vennootschap besluit vervolgens artikel 5 van de statuten over kapitaal en

aandelen, als volgt te wijzigen :

Artikel 5:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénenzestigduizend euro (361.000E). Het is

verdeeld in tweeduizend vijfhonderd vijfenveertig (2.545) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/tweeduizend vijfhonderd vijfenveertigste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn

volgestort."

Vijfde besluit

Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap- Machten

De vergadering verzoekt ondergetekende Notaris te akteren dat, ten gevolge van het aanvaarden van de

voorgaande besluiten, en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten

van de overgenomen vennootschap, in op heden voor ondergetekende Notaris verleden notulen, de fusie heeft

goedgekeurd, de overgenomen vennootschap Faluyntjeshof heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering kent tenslotte alle machten toe aan de raad van bestuur van huidige vennootschap voor de

uitvoering van de genomen besluiten.

Zesde besluit :

Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk van de raad van bestuur deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van

de fusie, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van

subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om. elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de raad van bestuur inzake fusie, staat van actief en passief, bedrijfsrevisoraal verslag, coordinatie.

Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~.

.~ " ` r

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Frederiç CAl DRON, Tim .HERZEEL

Op de Iee$ Iki eend di Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem,4&alstileam en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 8

e-mail: info@notariscaudron.be

03/07/2012
ÿþOndememingsnr : 0440.269.043

Benaming

(voluit) : Rivades

(verkort)

$V' O~

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Parijsstraat 46 bus 1, 931 Aalst-Meldert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel

1, Inleiding

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 18 juni 2012 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel zal minstens zes weken voor de datum van van deze buitengewone algemene vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van art. 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voomoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen

2.1 Overnemende vennootschap

Rivades NV werd opgericht op 21 februari 1990 bij akte verleden voor notaris Guibert Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem en wordt hierna "de overnemende vennootschap" genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 maart 1990 onder het nummer 900321-48.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 23 maart 2012 bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 april 2012 onder het nummer 12076623.

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat 46 bus 1 en heeft als ondernemingsnummer 0440.269.043.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 160.000 en wordt vertegenwoordigd door 1.600 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 111,600 van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

21 In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

TIMUM11111

1

Voc behor. aan I Beigi; Staats

" De vennootschap heeft luidens artikel 3 van de statuten het volgend doel :

"De vennootschap heeft tot doel haar vermogen gevormd door inbrengsten en aanwassen bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren, oordeelkundig uit te breiden en eventueel op optimale momenten, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen, te realiseren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge 2.2 Overgenomen vennootschap

Faluyntjeshof BVBA werd opgericht op 30 juni 1986 bij akte verleden voor notaris Gilbert De Smet, kantoor houdend te Asse en wordt hierna "de overgenomen vennootschap" genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli 1986 onder het nummer 860719-169.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 25 juli 2005 bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 augustus 2005 onder het nummer 05114123.

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9310 Aalst-Meldert, Faluintjesstraat 79 en heeft ais ondememingsnummer 0429.257.464.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt E 201.000 en wordt vertegenwoordigd door 8.100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 118.100 van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort,

De vennootschap heeft luidens artikel 3 van de statuten het volgend doel

"De vennootschap heeft tot doel : de uitbating van spijshuizen, verbruikssalons, frituren, drankgelegenheden, snackbars dancings, hotels en logementshuizen in alle mogelijke vormen en met al de bijbehorende activiteiten, zo onder meer het huren en verhuren, kopen en verkopen van handelsfondsen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijkaardig of verwant is en aldus door inbreng, fusie, onderschrijving of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of te creëren vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of vermant doel, Deze opsomming is bij wijze van vermelding en niet beperkend."

3. Ruilverhouding van de aandelen.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 1.600 aandelen.

945 nieuwe volstorte aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. Deze 945 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn ais de 1.600 bestaande aandelen.

Deze 945 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend ais volgt:

-aan de heer Hendrik Van Den Steen 147 nieuwe aandelen in ruil voor 1.260 aandelen van de overgenomen vennootschap;

~ t

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-aan de heer Severien Van Den Steen 399 nieuwe aandelen in ruil voor 3.420 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan de heer Dany Van Den Steen 399 nieuwe aandelen in ruil voor 3.420 aandelen van de overgenomen vennootschap.

4. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt.

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap zullen worden aangetekend in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap, door de Raad van Bestuur van deze laatste, en dit zodra de fusie in werking is getreden.

5. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De aandelen op naam zonder nominale waarde die aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap zullen worden uitgereikt, zullen deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2012.

6. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

7. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artilel 695 bedoelde verslag.

Aan Bvba Patrick Camu, vertegenwoordigd door de heer Patrick Camu, bedrijfsrevisor, wordt door Rivades NV een bezoldiging toegekend van ¬ 2.500 (exclusief kosten en BTW).

Aan Bvba Patrick Camu, vertegenwoordigd door de heer Patrick Camu, bedrijfsrevisor, wordt door Faluyntjeshof BVBA een bezoldiging toegekend van ¬ 2.500 (exclusief kosten en BTW).

9. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

10. Overdracht onroerend goed

Aangezien het vermogen van BVBA Faluyntjeshof percelen grond omvat, werden overeenkomstig de bepalingen van het Bodemsaneringsdecreet bodemattesten aangevraagd.

De Inhoud van volgende bodemattesten is opgenomen als bijlage aan onderhavig fusievoorstel, dewelke geacht wordt er integraal deel van uitte maken

'

Voor-

.tbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-bodemattest afgeleverd op 27 februari 2012 door de diensten van OVAM (ref. A: 20120087620 -- R: 20120086404);

-bodemattest afgeleverd op 27 februari 2012 door de diensten van OVAM (ref. A: 20120087621  R: 20120086404);

-bodemattest afgeleverd op 27 februari 2012 door de diensten van OVAM (ref. A: 20120087622 -- R: 20120086404).

Aldus getekend voor Rivades NV

Hendrik Van den Steen

Gedelegeerd Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0227-010
19/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II iI1U IIIIII I IIII

" iao~ssas"

II

V

bel

ai

BE Sta

GRIFFIE RECHTE= ANK VAN KOOPHANDEL

- 6 APR, 2012

DEN~Jrgàflit DE

Ondernemingsnr : 0440.269.043.

Benaming

(voluit) : RIVADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat, 46 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 23 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "RIVADES", met zetel te 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat, 46 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft

1/Conversie

Ingevolge onderhandse beslissing van de raad van bestuur de dato 21 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2012, onder nummer 12004839, werd de aard van de aandelen gewijzigd, teneinde deze aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder; bijgevolg werden de duizend zeshonderd (1.600) aandelen aan toonder omgezet in duizend zeshonderd (1.600) aandelen op naam,

De vergadering besliste binnen 'dit kader aan de raad van bestuur de opdracht te geven een aandelenregister op te stellen waarin het aandelenbezit van iedere aandeelhouder word vermeld. De aandelen aan toonder werden in ruil voor de vermelding in het aandelenregister door toedoen van de raad van bestuur vernietigd.

De vergadering beslist bijgevolg artikel 9 aan te passen en te vervangen door volgende tekst

"ARTIKEL 9 Aandelen

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke

titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten,

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel,

Wanneer de uitoefening van de rechten verbonden aan een titel weerhôuden wordt door

medeëigendom, kan de vennootschap de uitoefening van deze rechten schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is aïs eigenaar van de titel ten aanzien van de vennootschap. Wanneer het eigendomsrecht op de aandelen gesplitst wordt in naakte eigendom en vruchtgebruik, worden de rechten, verbonden aan de aandelen door de vruchtgebruiker uitgeoefend."

2/Aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan enkele recente wetswijzigingen en aan de wet van twee juni tweeduizend en zes inzake de nieuwe vereffeningsprocedure van vennootschappen. Bijgevolg beslist zij volgende artikels der statuten te wijzigen:

ARTIKEL 16 Controle;

In de eerste en tweede alinea van dit artikel het woord "revisor" schrappen.

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen:

Na de laatste alinea volgende tekst toevoegen

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagenlij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

k

Wilagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

"De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend

terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de. in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders."

ARTIKEL 27 Ontbinding:

Na de eerste alinea volgende tekst toevoegen :

"De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel, Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de vergoedingen van de vereffenaars. Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, volmacht, coördinatie.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

f-rederic.CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de laatst y1 jedeTWfik l e e: Naaren hoedanigheid van deinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

9320 Erembode em (afd rie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Hogeweg 3 b " en handtekening

Tel. +32(0)53 21 11 05 . Fax +320

,ge

8 85

e-mail: info@notariscaudron" be

06/01/2012
ÿþ nood 2.1

Uij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



L~tiFFfE REC:.-1ïï3,!1N~~Cr

VAN KOOP,dAN~,,.]EL

2 n. 12. el

DÉ ~~IINONDE

Ondernemingsnr : 0440269043

Benaming

(voluit) : RIVADES r

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP \`-'u`%- URN.

Zetel : PARIJSSTRAAT 46 BUS 1 ib3A0 'IEL ÛERT- AA LST

Onderwerp akte : BEKENDMAKING AANDELEN OP NAAM

Ondergetekende gedelegeerde bestuurder verklaart als volgt:

Alle aandeelhouders van de vennootschap hebben mij verzocht om de in hun bezit zijnde toonderaandelen

om te zetten in aandelen op naam conform art 462 W.Venn..

Het bestuursorgaan is overgegaan tot vernietiging van alle toonderaandelen.

Alle aandeelhouders zijn geregistreerd in het aandeelhoudersregister en hebben dit bij omruiling

toonderaandelen ondertekend.

De aandeelhouders hebben Raad van Bestuur verzocht om binnen een redelijke termijn een Buitengewone Algemene Vergadering te beleggen om de statuten in overeenstemming te brengen met de realiteit en het artikel 7 van de statuten dat luidt :'de aandelen zijn aan toonder' aan te passen in "de aandelen zijn op naam".

Opgemaakt te Meldert , op 21/12/2011

Hendrik Van Den Steen

gedelegeerd bestuurder

Bijlage: aandeelhoudersregister

III VI Illlao oae3s+lfllllllll~ll

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2015
ÿþ~

Ondetnemingsnr : 0440.269.043

Benaming

(voluit) : R1VADES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv Naamloze vennootschap

Zetel : Parijsstraat 46, bus 1, 9310 Aalst-Meldert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap

1. Inleiding

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 11 februari 2015 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel zal minstens zes weken voor de datum van deze buitengewone algemene vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen, neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van art. 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgend' fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen

2.1Ovememende vennootschap

Rivades NV werd opgericht op 21 februari 1990 bij akte verleden voor notaris Guibert Caudron, kantoor houdend te Aalst Erembodegem en wordt hierna "de overnemende vennootschap" genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 maart 1990 onder het nummer 900321-48.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 23 maart 2012 bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 april 2012 onder het nummer 12076623.

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat 46 bus 1 en heeft als ondernemingsnummer 0440.269.043.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 361.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.545 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/2.545 van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

De vennootschap heeft luidens artikel 3 van de statuten volgend doel

"De vennootschap heeft tot doel haar vermogen gevormd door inbrengsten en aanwassen bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, te beheren, oordeelkundig uit te breiden en eventueel op optimale momenten, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen, te realiseren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, of in huur nemen van onroerende goederen, ai dan niet bemeubeld.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of, financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met<

Op de laatste blz. van kt.* B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

mua In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i~uuw~~ioA~~wi~M

15 3428fi*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 FMM. 2015

AFDELING riRKfileMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

2.2Overgenomen vennootschap

Van den Steen Hendrik NV en zonen werd opgericht op 17 januari 1983 bij akte verleden voor notaris Guibert Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem en wordt hierna "de overgenomen vennootschap" genoemd. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 februari 1986" onder het nummer 515.3.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst op 12 juli 2012 bij akte verleden voor notaris Frederic Caudron, kantoor houdend te Aalst-Erembodegem, gepubliceerd in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 april 2012 onder het nummer 12076256,

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 9310 Aalst-Meldert, Parijsstraat 46 bus 1 en heeft als ondernemingsnummer 0423.621.170.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt E 623.000 en wordt vertegenwoordigd door 2.460 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder 1/2.460 van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen, De aandelen zijn volstort.

De vennootschap heeft luidens artikel 3 van de statuten volgend doel

'De vennootschap heeft tot doel: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de distributie en het verhandelen van alle vleeswaren, wild en gevogelte, vissoorten, zuivelprodukten, conserven, wijnen, fruit en groenten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op de wijze die haar best geschikt lijkt.

Om dit doel te verwezenlijken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk aan of verwant met het hare.

3.Ruilverhouding van de aandelen,

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 2.545 aandelen.

5.791 nieuwe volstorte aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap. Deze 5.791 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 2.545 bestaande aandelen.

Deze 5.791 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt :

-aan de heer Hendrik Van den Steen 131 nieuwe aandelen in ruil voor 56 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan de heer Severien Van den Steen 2.830 nieuwe aandelen In ruil voor 1.202 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan de heer Andy Van den Steen 1.415 nieuwe aandelen in ruil voor 601 aandelen van de overgenomen vennootschap;

-aan de heer Robin Van den Steen 1.415 nieuwe aandelen in ruil voor 601 aandelen van de overgenomen vennootschap;

4.Wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt,

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap zullen worden aangetekend in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap, door de Raad van Bestuur van deze laatste, en dit zodra de fusie in werking is getreden.

5.Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De aandelen op naam zonder nominale waarde die aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap zullen worden uitgereikt, zullen deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2015.

" "

r Voor-

,,kehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.



De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

7,Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.



Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden,

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag.

Aan de heer Patrick Camu, bedrijfsrevisor, wordt door Rivades NV een bezoldiging toegekend van ¬ 5.500 (exclusief kosten en BTW).

Aan de heer Patrick Camu, bedrijfsrevisor, wordt door Van den Steen Hendrik en zonen NV een bezoldiging toegekend van ¬ 5.500 (exclusief kosten en BTW).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

9.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de ovememende vennootschap.

10.Overdracht onroerend goed

De vennootshap Van den Steen Hendrik en zonen verklaart dat de bodemattesten met betrekking tot de onroerende goederen zijn aangevraagd en dat deze ten gepaste tijde en uiterlijk twee dagen voor het verlijden van de fusieakte zullen worden voorgelegd aan de bevoegde instanties.

Aldus opgemaakt te Aalst-Meldert, op 11 februari 2015

Hendrik Van Den Steen,

voorzitter-gedelegeerd bestuurder









Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : DET000155
01/07/2010 : DET000155
04/11/2008 : DET000155
19/06/2008 : DET000155
21/05/2015
ÿþw

mod 11.1

I~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IA

*15072683*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 1 MEI 2015

AFDELING DE9fig tIONDE

Ondememingsnr: 0440.269.043 ,

Benaming (voluit) : R1VADES 1

!I

i

!

i

Onderwerp akte : Fusie door overneming - BAV overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 9 april 2015 blijkt onder meer het volgende ;'

I.

Dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; , een naamloze vennootschap "RIVADES", met maatschappelijke zetel te 9310 Meldert (Aalst), Parijsstraat 46! bus 1, met ondernemingsnummer 0440.269.043.

:; De vergadering heeft bij afzonderlijke stemming volgende besluiten genomen;

11 1. Fusievoorstel

1.1. De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het fusievoorstel waarvan sprake op de agenda,: :: aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documentenI il volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan een maand voor de datum van deze vergadering.

A.Bestuurdersverslagen overeenkomstig artikel 694 Wetboek van Vennootschappen. '

i; De algemene vergadering besluit overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in artikel 694 in fine van het;

ii Wetboek van vennootschappen te verzaken aan het schriftelijk verslag van het bestuursorgaan aangaande de;

onderhavige fusie door overneming. :

i? B. Controleverslagen overeenkomstig artikel 695 Wetboek van Vennootschappen.

, Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt door de comparanten gecontroleerd en goedgekeurd en wordti :;neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel samen met een expeditie van deze akte.

li 1.2.De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het bestuursorgaan van de vennootschap niet:

gehouden is de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich;

zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de: :i algemene vergadering die tot de fusie besluit.

1.3.De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken: vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel dienen te worden', opgesteld,

,i2, Besluit tot fusie

i De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de vennootschap VAN DEN STEEN HENDRIK EN;

i:

ZONEN door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de;

ii overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Il Hierbij wordt gepreciseerd dat;

a)de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de îi overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden; overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de; voormelde staat;

b)vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1'

ii januari 2015 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle' verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied; '

'' c)de overdracht gebeurt door middel van toekenning van vijfduizend zevenhonderdeenennegentig (5.791)1 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

d)De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld: Het kapitaal van de overnemende il vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 2.545 aandelen, 5.791 nieuwe volstort aandelen van de; ii overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen; vennootschap. Deze 5.791 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 2.545 bestaande aandelen.

il 3. Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Parijsstraat 46 bus 1

9310 Aalst (Meldert)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden

"aan het`

ti Belgisch

Staatsblad

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar aandeelhouders van vijfduizend zevenhonderdeenennegentig (5.791) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen In de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de op 31/12/2014 afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot. het overgedragen vermogen.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de eventuele bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaken (art, 683 W. Venn.).

5.Algemene voorwaarden van de overdracht

1 D verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en za!, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats worden gesteld in alle haar door de overgenomen vennootschap overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde dag.

2.De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3.De verkrijgende vennootschap zal de haar overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4.De schulden van de overgenomen vennootschap zullen zonder onderbreking overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschap voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zef meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de merken en de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5.De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welke verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met haar personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6.Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7,De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

6 . Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie vloeiende overdracht  Kapitaalverhoging

Overeenkomstig voornoemd fusievoorstel en ten gevolge van onderhavige overdracht en boekhoudkundige toewijzing, verzoekt de vergadering de ondergetekende notaris er akte van te nemen dal:

1. zij besluithet maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met

zeshonderddrieëntwintigduizend euro (¬ 623.000,00) te verhogen om het te brengen van driehonderdeenenzestigduizend euro (¬ 361.000,00) op negenhonderdvierentachtigduizend euro (¬ 984.000,00);





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

2. zij besluit 5.791 nieuwe gewone aandelen te creëren, identiek aan de bestaande aandelen, die deel zullen nemen in het resultaat vanaf 01/01/2015, en die zullen worden toebedeeld aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, volledig volgestort en zonder opleg.

7. Wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen, besluit de vergadering aan de statuten volgende wijziging aan te brengen:

Wijziging van artiKel 5 van de statuten van de vennootschap om hun tekst in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de fusie:

Artikel 5 zal hierna luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdvierentachtigduizend euro (¬ 984.000,00), Het is verdeeld in achtduizend driehonderdachtendertig {8.338) aandelen, zonder nominale waarde., die ieder één/achtduizend driehonderd achtendertigste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volgestort."

8. Vaststelling van de opheffing van de overgenomen vennootschap

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande resoluties en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in op heden voor ondergetekende notaris verleden notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

9. Bevoegdheden

De vergadering machtigt elk !id van de van de raad deel uitmakende bestuurders voor de uitvoering van de fusie, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen met mogelijkheid van subdelegatie en meer bepaald met de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

10. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CD Account bvba, met zetel te 9300 Aalst, Oude

Gentbaan 297, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Verklaring pro tisco

A.De ondergetekende notaris geeft lezing van artikel 203, eerste alinea van het Wetboek van

Registratierechten betreffende de veinzing van de prijs en de lasten of van de overeengekomen waarde van de

goederen welke het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgesteld in een akte, die ter registratie moet

worden voorgelegd, alsook van de artikelen 62, § 2 en 73 van het Btw Wetboek.

Als gevolg waarvan, de verschijnende vennootschap ons heeft verklaard niet de hoedanigheid te hebben

van btw-plichtige

B.De inbreng vormt een universaliteit van goederen.

C.De inbreng wordt enkel vergoed met maatschappelijke rechten of vormt minstens een algemeenheid van

goederen, in welk geval de vrijstelling van artikel 117 § 1 W.Reg. van toepassing is.

D.De fusie van de overgenomen vennootschap vindt plaats onder het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

 van het artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992;

- van de artikelen 11, § 3 en 18 van het BThN-Wetboek.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte + de gecoördineerde statuten

- bijzonder verslag raad van betsuur

- verslag bedrijfsrevisor

Notaris Danièle Breckpot te Aalst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hett Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2007 : DET000155
11/07/2006 : DET000155
18/07/2005 : AAT000155
09/06/2004 : AAT000155
23/02/2004 : AAT000155
25/06/2003 : AAT000155
31/08/2002 : AAT000155
29/06/2002 : AAT000155
23/07/1999 : AAT000155
25/01/1995 : AAT155
01/01/1992 : AAT155
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 22.07.2016 16346-0094-014

Coordonnées
RIVADES

Adresse
PARIJSSTRAAT 46, BUS 1 9310 MELDERT(O-VL)

Code postal : 9310
Localité : Meldert
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande