RIVALOR TRANSLATIONS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIVALOR TRANSLATIONS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.713.212

Publication

19/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

r-

Ondernemingsnr : 0478.713.212

Benaming

{voluit) : LEGAL CONSULTANCY & TRADING CASTELEIN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vroonstallestraat 5 - 9032 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op zevenentwintig augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Kruishoutem op dertig augustus tweeduizend'. en dertien, Boek 477 blad 11 vak 18,ontvangen : vijftig euro. De e.a. inspecteur (getekend) K. BOSSUYT, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de LEGAL CONSULTANCY & TRADING CASTELEIN:

EERSTE BESLUIT.

a.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de huidige maatschappelijke benaming van de' vennootschap te vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "RIVALOR TRANSLATIONS".

b.De vergadering beslist vervolgens de 2e zin van artikel één van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Zij draagt de naam "RIVALOR TRANSLATIONS".

TWEEDE BESLUIT

a.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande, de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni, 2013. De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel drie van de statuten uit te breiden met volgende tekst:

1, in te voegen onmiddellijk na de tekst "De vennootschap heeft als doel:"

"- het uitoefenen van het beroep van vertaler en tolk en het uitvoeren van allerhande vertaal- en tolkactiviteiten van en naar diverse talen, in de meest ruime zin, met alle aanverwante activiteiten, en onder meer doch niet limitatief:

* het afleveren van beëdigde vertalingen van en naar diverse talen;

* het verrichten van allerhande vertalingen van en naar diverse talen; schriftelijk of mondeling, voor bedrijven, diensten, overheidsinstellingen;

* het ontwerpen, schrijven, herschrijven, reviseren, corrigeren en translitereren van teksten, in de ruimste betekenis van het woord;

* het geven van taallessen en het inrichten van taalcursussen;

* organiseren of meewerken aan de organisatie van seminaries;

* het publiceren van vakliteratuur

2. in te voegen onmiddellijk na de vier andere gedachtestrepen eindigend op "- organisatie van beurzen, tastings etc in de voedingsector.";

"- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in` rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest, ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

* Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om enkele artikelen van de huidige statuten aan te passen, om ze in overeenstemming te brengen met het huidige doel van de vennootschap, en inzonderheid de bepalingen in de statuten met betrekking tot de advocatuur te schrappen, te weten:

- schrapping van hierna vermelde alinea in artikel vijf: "SPECIFIEKE BEPALINGEN

Enkel advocaten, lid van de Orde van Advocaten van de Balie van Gent, en ingeschreven op het tableau, kunnen vennoot zijn van deze vennootschap. Wanneer zij tot verschillende Orden behoren, moeten zij ook reeds ingeschreven zijn op het tableau van de betrokken balie.

Wanneer de aandelen van de advocaat/vennoot volgens het huwelijksvermogenstelsel in de gemeenschap vallen of in het gemeenschappelijk vermogen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend door diegene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap.

Bij overgang van aandelen bij overlijden, komen de lidmaatschapsrechten slechts aan de erfgenamen toe in de mate zoals bij deze statuten, in artikel zes hierna, is bepaald."

- Schrapping in artikel zes van de zin "Ongeacht het aantal vennoten, mogen de aandelen op straffe van nietigheid uitsluitend worden overgedragen aan andere advocaten, lid van de Orde."

- Schrapping in artikel dertig van de tweede en derde zin, met name schrapping van volgende tekst: "Ingeval van ontbinding van de vennootschap, worden één of meer vereffenaars aangeduid door de Stafhouder of desgevallend in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betrokken Orden, Deze vereffenaars dienen advocaten, lid van de Orde, te zijn voor zover voor rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat nog verder wordt uitgeoefend.

Schrapping van artikel zesendertig en de integrale inhoud van dit artikel houdende betwistingen beslecht door de Orde van Advocaten.

- De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan de vigerende wetsbepalingen, en onder meer omtrent het bestuur van de vennootschap en ter zake de vereffening van de vennootschap. De vergadering beslist daartoe volgende wijzigingen in de statuten door te voeren:

- Vervanging van de inhoud van artikel zeventien als volgt

* vervanging van de titel "Dagelijks bestuur" door: "Bijzondere volmachten"

* vervanging van de integrale inhoud van artikel zeventien door: "De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde reohtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht."

- Wijziging van artikelen dertig en tweeëndertig houdende de ontbinding en vereffening van de vennootschap, als volgt:

* de inhoud van artikel dertig wordt integraal vervangen door wat volgt:

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten,"

* artikel tweeëndertig wordt gewijzigd als volgt:

- in de titel wordt toegevoegd: "vereffening - " voorafgaandelijk de woorden "verdeling van het netto saldo"

- De in houd van artikel tweeëndertig wordt vervangen door wat volgt:

De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Véàr de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkcord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalin-gen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Onverminderd artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte enkel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelëgd:

- expeditie van het proces-verbaal van 27 augustus 2013

- verslag van de zaakvoerder

- gecoordineerde tekst van de statuten

De terugname van het resterend actief gebeurt in dit geval door de vennoten zelf."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot de bijkomende benoeming van een niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, te weten mevrouw GHYSBRECHTS Kim Evelyne, wonende te 9032 Gent-Wondelgem, Vroonstallestraat 3, nationaal nummer 750522 086-88, die alhier is tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT

a.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

b.Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Philippe Bael, te Kortrijk, Spoelberg 8, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW, de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

Op de laatets blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13372-0354-011
18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2012, NGL 12.04.2013 13089-0312-011
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.06.2011, NGL 06.07.2011 11270-0441-011
26/04/2010 : GEA027994
15/03/2010 : GEA027994
01/12/2009 : GEA027994
26/02/2009 : GEA027994
03/03/2006 : GEA027994
28/02/2005 : GEA027994
09/06/2004 : GEA027994
14/04/2004 : GET001620
18/11/2002 : GEA027994
13/11/2002 : GEA027994
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 13.06.2016 16176-0139-011

Coordonnées
RIVALOR TRANSLATIONS

Adresse
VROONSTALLESTRAAT 5 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande