ROBEVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROBEVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.151.448

Publication

15/10/2014
ÿþMod Wocci 11.1

7r I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tR11,11111111111111111

be Il I

st





Ondememingsnr : 0430.151.448 Benaming

(voluit) : "ROBEVA" (verkort) :

E- EGELEGY)

-6 OU. 2014

KOROEPCHHANTI3DAErelçtiMjnY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakeliikheid

Zetel: te 9982 Sint-Laureins (Sint-Jan-in-Eremo), Warande 18 (volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA- STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd notaris te Wachtebeke op 30 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROBEVA", met zetel te 9982 Sint-Laureins (Sint-Jan-in-Eremo), Warande 18, BTW BE 0430.151.448 RPR Gent, afdeling Gent is bijeengekomen volgende beslissingen heeft genomen met éérIparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarian het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT: verslagen

Deel I. INBRENG IN NATURA door INBRENG VAN HET VRUCHTGEBRUIK VAN DIVERSE ONROERENDE GOEDEREN.

EERSTE BESLUIT: verslagen

De comparanten ontslaan ondergetekende notaris van het voorlezen van het verslag van de aangeduide bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de Heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor en van het verslag van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, aangezien ledere comparant erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.De algemene vergadering heeft beide verslagen goedgekeurd.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in nature een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag de dato 30 september 2014 opgemaakt door de Heer Frans Verscheiden, bedrijfsrevisor.

5, BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Frans verscheiden, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 20 september 2013 door de zaakvoerder van de BVBA ROBEVA, met maatschappelijke zetel te 9982 Sint-Jan-In-. Eremo, Warande 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0430,151,448, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit het vruchtgebruik van diverse onroerende goederen gelegen te Sint-Laureins, tweede afdeling, Sint-Jan-ln-Eremo met een gezamenlijke waarde ten, belope van E 802.000,00, Het betreft in het bijzonder:

1) Percelen landbouwgrond zonder het nijverheidsgebouw (loods), gelegen Warande nummer 18. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummers 38/F en 39/N, groot 2ha 55a 49ca

2) Een perceel landbouwgrond. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder sectie C, nummer 37/C, groot 79a 3ca;

3) Een villa op en met grond en aanhorigheden gestaan en gelegen Warande nummer 18. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummer 39/B groot 4e 45ca:

4) De nijverheidsgebouwen (diverse loodsen) op en met grand, gestaan en gelegen Warande 18 en een perceel landbouwgrond. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummers 39fr en 39N, samen groot 2ha, 64e 27ca,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk

is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de

vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng In nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

- de voor de inbreng in nature door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch

verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde

van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is;

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 1503 nieuwe aandelen van de BVBA ROBEVA, die dezelfde

rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend,

Antwerpen, 30 september 2014,

Moore Stephens Audit BV CVBA,

Vertegenwoordigd door de Heer Frans Verscheiden

bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLUlT; Beschrijving van de inbreng en vergoeding

Identiteit van de inbrenger

Alle bij deze akte in te brengen activa worden ingebracht door de Heer Engels Luc, voornoemd.

Beschrijving van de onroerende goederen

Het geheel in VRUCHTGEBRUIK van;

GEMEENTE SINT-LAUREINS, tweede afdeling, SiNT-JAN-IN-EREMO

1) Percelen landbouwgrond, zonder het nijverheidsgebouw (loods), gelegen Warande nummer +18 en ter plaatse "Hoekje" genaamd, Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummers 38/F en 39/N, met een grootte volgens titel en huidig kadaster van twee hectare vijf en vijftig are negen en veertig centiare (2ha 55a 49ca)

2) Een perceel landbouwgrond ter plaatse "Graafjansdijk" genaamd, Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummer 37/C, met een grootte volgens titel en huidig kadaster van negen en zeventig are drie centiare (79a03ca).

3) Een villa op en met grond en aanhorigheden gestaan en gelegen Warande nummer 18. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummer 39/B, met een grootte volgens titel en huidig kadaster van vier are vier en vijftig centiare (4a54ca).

4) De nijverheidsgebouwen (diverse loodsen) op en met grond, gestaan en gelegen Warande nummer +18 en een perceel landbouwgrond ter plaatse "Hoekje" genaamd. Volgens titel en huidig kadaster gekend onder de sectie C, nummers 39ff en 39N, met een gezamenlijke grootte volgens titel en huidig kadaster van twee hectare vier en zestig are zeven en twintig centiare (2 ha 64a 27ca)

Aile goederen onder 1) 2), 3) en 4) samen groot volgens titel en volgens huidig kadaster groot zes hectare drie are drie en dertig centiare (6ha3a33ca). .

Vergoeding

De totale inbreng vertegenwoordigt een waarde van achthonderd en tweeduizend euro (802.000,00 EUR) en wordt vergoed door het kapitaal te verhogen met een bedrag van achthonderd en tweeduizend euro (802.000,00 EUR) mits creatie van tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving. Ais vergoeding voor de inbreng in nature worden tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde uitgegeven, die worden toegekend aan de heer Engels Luc, voornoemd, Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

Ingevolge voormelde inbreng beslist de algemene vergadering het kapitaal te verhogen in twee fasen:

Eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van zevenhonderd twee en dertigduizend zeven en negentig euro vier en tachtig cent (732.097,84 EUR) om het te brengen van negenhonderd zeven en tachtigduizend vierhonderd veertig euro (987.440,00 EUR) op één miljoen zevenhonderd negentienduizend vijfhonderd zeven en dertig euro vier en tachtig cent (1,719.537,84 EUR) door de creatie van tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving. De heer Engels Luc schrijft in op alle tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) nieuwe aandelen tegen een prijs van driehonderd twintig euro zeven en dertig cent (320,37 EUR) per aandeel hetzij tegen een totale (afgeronde) prijs van achthonderd en twee duizend euro (¬ 802.000,00).

Dit bedrag zal geboekt worden als volgt - een bedrag van zevenhonderd twee en dertigduizend zeven en negentig euro vier en tachtig cent (732.097,84 EUR) als kapitaal-een bedrag van negen en zestigduizend negenhonderd en twee euro zestien cent (¬ 69.902,16 EUR) als uitgiftepremie. Ieder nieuw toegekend aandeel is volstort.

Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is gerealiseerd,

De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zoals hierboven sprake en het kapitaal alsdusdanig werd gebracht op één miljoen zevenhonderd negentienduizend vijfhonderd zeven en dertig

"

r.

euro vier en tachtig cent (1.719.537,84 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd negen en zeventig (5.879) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizend achthonderd negen en zeventigste (1/5.879ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening genoemd "uitgiftepremies".

ElfTweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal met negen en zestigduizend negenhonderd en twee euro zestien cent (¬ ,Q9.902,16 EUR) om het te brengen van één miljoen zevenhonderd negentienduizend vijfhonderd zeveni en dertig euro vier en tachtig cent (1.719.537,84 EUR) naar één miljoen zevenhonderd negen en tachtigduizend vièrhonderd veertig euro (1.789.440,00 EUR) door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie t9.1 belope van negen en zestigduizend negenhonderd en twee euro zestien cent (69.902,16 EUR). Deze kappalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

Vaststelling dat deze kipitaalverhoging verwezenlijkt werd.

De vergadering stelt vast dat de tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zoals hierboven sprake en het kapitaal alsdusdanig werd gebracht op ÉÉN MILJOEN ZEVENHONDERD NEGEN EN TACHTIGDUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO (1,789.440,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd negen en zeventig (5.879) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizend achthonderd negen en zeventigste (1/5.879ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deel III.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ÉÉN MILJOEN ZEVENHONDERD NEGEN EN TACHTIGDUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO (1.789.440,00 EUR) vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd negen en zeventig (5.879) gelijke aandelen die elk één/vijfduizend achthonderd negen en zeventigste (1/5.879ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Deel IV,

De algemene vergadering verleent met éenparigheid van stemmen de zaakvoerder aile machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neeriegging van de gecoördineerde . statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Voor ontledend uittreksel

(get) Luc Roegiers

Notaris

Samen hierrnee neergelegd: afschrift de dato 30 september 2014, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vour-

behriuden aan het 'Belgisch

Staatsblad

Op oe iaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/01/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

ONiTEUR

10 -01- GISCH Sf

BELGE

2414

e\ATSBIAD

NEERGELEGD

3 1 DEC. 2013

R~ 'lpa~F~;, ~ ,_,~ r

Kç]C} . /"~,~rY=a "~'



Ondernerningsnr : 0430.151.448

Benaming

(voluit) : "ROBEVA"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 9982 Sint-Laureins (Sint-Jan-in-Eremo), Warande 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA- STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, op 24 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROBEVA", met zetel te 9982 Sint Laureins (Sint-Jan-in" Eremo), Warande 18, BTW BE 0430.151.448 RPR Gent, is bijeengekomen volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT: verslagen

De comparant ontslaat ondergetekende notaris van het voorlezen van het verslag van de aangeduide bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de Heer Flip de Mey, bedrijfsrevisor, en van het verslag van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, aangezien iedere comparant erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag de dato 20 december 2013 opgemaakt door de Heer Flip de Mey, bedrijfsrevisor.

"5 BESLUIT

Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Flip de Mey, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 20 september 2013 door de zaakvoerder van de BVBA ROBEVA, met maatschappelijke zetel te 9982 Sint-Jan-In-Eremo, Warande 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0430.151.448, gekend op de Rechtbank te Gent, met ais opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat meerdere vorderingen op de vennootschap ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 1,544 nieuwe aandelen van ROBEVA BVBA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 20 december 2013,

Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door:

Flip de Mey, bedrijfsrevisor."

Verslag zaakvoerder

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap op

omtrent de inbreng in natura, overeenkomstig artikel 313 §1 van het wetboek van vennootschappen hier overgemaakt om mee neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT: INBRENG IN NATURA door INBRENG VAN EEN VORDERING OP DE VENNOOTSCHAP die ontstaan is door een beslissing van de algemene vergadering TOT UITKERING VAN EEN DIVIDEND

De vergadering beslist tot kapitaalverhoging door inbreng in natura en het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van vierhonderd vijftienduizend driehonderd negen en twintig euro zes en twintig cent (415.329,26 EUR) om het te brengen van vierhonderd twee en negentigduizend achthonderd euro (492.800,00 EUR) op negenhonderd en achtduizend honderd negen en twintig euro zes en twintig cent (908,129,26 EUR) door de creatie van duizend vijfhonderd vier en veertig (1,544) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

Op deze duizend vijfhonderd vierenveertig (1.544) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen een prijs van driehonderd twintig euro zes en dertig cent (320,36 EUR), hetzij tegen een totale (afgeronde) prijs van vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR):

Van deze onderschrijvingsprijs zal:

- vierhonderd vijftienduizend driehonderd negen en twintig euro zes en twintig cent (415.329,26 EUR) geboekt worden ais kapitaal.

- negen en zeventig duizend driehonderd en tien euro vier en zeventig cent (79.310,74 EUR) geboekt worden als uitgiftepremie.

Ieder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie dient volledig volgestort te zijn. De vergadering beslist dat ieder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie volledig volgestort dient te zijn.

De vergadering verklaart zich akkoord met de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen en met het vormen van een uitgiftepremie zoals voormeld.

De vergadering ontslaat de notaris van elke verantwoordelijkheid in dit verband.

DERDE BESLUIT

INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN EN VOLSTORTING

INBRENG IN NATURA

En onmiddellijk is alhier tussengekomen:

1/ De heer Engels Luc, wonende te 9982 Sint-Laureins, Mandeweg 16, verklaart in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBEVA", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van tweeduizend zevenhonderd euro (2,700,00 EUR)

2/ De heer Engels Robrecht, wonende te 9982 Sint-Laureins, Warande 18 dewelke verklaart in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBEVA", voormeid, een zekere en vaststaande vordering welke hij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van tweehonderd vijf en veertigduizend negenhonderd zeventig euro (245.970,00 EUR)

3/Mevrouw Engels Eva, wonende te 9988 Watervliet, Ketterijstraat 42, dewelke verklaart in te brengen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBEVA", voormeld, een zekere en vaststaande vordering welke zij bezit jegens zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor een bedrag van tweehonderd vijf en veertigduizend negenhonderd zeventig euro (245.970,00 EUR)

Oorsprong van eigendom

Voormelde vorderingen jegens de vennootschap van in totaal vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR) zijn ontstaan naar aanleiding van de toekenning door de vennootschap van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfhonderd negen en veertigduizend zeshonderd euro (549.600,00 EUR) aan de vennoten van de vennootschap in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

Deze toekenning werd beslist door de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 14 november 2013.

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %), bedragend vier en vijftigduizend negenhonderd zestig euro ( 54.960,00 EUR) bleef er een netto tussentijds dividend van vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR) over.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit netto tussentijds dividend werd toegekend aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij

bezitten in de vennootschap en voor elke vennoot geboekt op zijn rekening courant ais een schuld van de

vennootschap jegens de vennoten.

Verklaringen: "

De inbrengers verklaren:

-dat de vorderingen worden ingebracht in volle eigendom.

-dat de ingebrachte vorderingen door geen enkele inschrijving zijn gewaarborgd.

-dat, aangezien de vorderingen worden ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "ROBEVA", die zelf schuldenares is, de formaliteiten voorzien door de wet van 6 juli 1994

betreffende overdracht van schuldvorderingen, niet dienen nageleefd te worden.

-dat de inbrenggenietende vennootschap in aile rechten en verplichtingen van de inbrengers treedt met

betrekking tot de ingebrachte vorderingen.

-dat de inbrenggenietende vennootschap de kosten, rechten en ereloon met betrekking tot de inbrengakte

zal dragen.

Vergoeding voor de inbreng

De vergadering beslist dat als vergoeding voor de gedane inbrengen aan de inbrengers in totaal duizend

vijfhonderd vier en veertig (1.544) nieuwe, volgestorte aandelen toegekend worden zonder aanduiding van

nominale waarde, die in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de onderschrijving.

De vergadering beslist dat de toekenning van de nieuwe aandelen als volgt gebeurt:

-aan de heer Engels Luc, voornoemd, worden toegekend: acht (8) nieuwe, volledig volgestorte aandelen.

-aan de heer Engels Robrecht, voornoemd, worden toegekend: zevenhonderd achtenzestig (768) nieuwe,

volledig volgestorte aandelen.

-aan Mevrouw Engels Eva, voornoemd, worden toegekend: zevenhonderd achtenzestig (768) nieuwe,

volledig volgestorte aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat op aile nieuw uitgegeven aandelen werd ingeschreven door een inbreng in natura.

-dat alle nieuwe uitgegeven aandelen volledig werden volgestort.

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

negenhonderd en achtduizend honderd negen en twintig euro zes en twintig cent (908.129,26 EUR) bedraagt

en vertegenwoordigd wordt door drieduizend driehonderd zes en zeventig (3.376) aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-Dat door de inbrengers een uitgiftepremie gestort werd van in totaal negen en zeventig duizend

driehonderd en tien euro vier en zeventig cent (79.310,74 EUR)

Verklaringen pro Pisco

De vergadering stelt vast:

-dat de notaris lezing heeft gegeven van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

-dat voor het heffen van de registratierechten de ingebrachte vorderingen worden gewaardeerd op

vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR):

-dat de waarde van de maatschappelijke rechten die ais tegenprestatie werden verstrekt niet hoger is dan

de waarde van de vorderingen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend negen en zeventig duizend

driehonderd en tien euro vier en zeventig cent (79.310,74 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening

genaamd: "uitgiftepremies".

Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze

voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met

een bedrag van negen en zeventig duizend driehonderd en tien euro vier en zeventig cent (79.310,74 EUR) om

het te brengen van negenhonderd en achtduizend honderd negen en twintig euro zes en twintig cent

(908.129,26 EUR) op negenhonderd zeven en tachtigduizend vierhonderd veertig euro (987.440,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door inccrporatie in het kapitaal van

de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag van negen en zeventig duizend driehonderd en tien euro

vier en zeventig cent (79.310,74 EUR).

De vergadering beslist dat deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe

aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat naar aanleiding van de tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar dat

de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast.

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap

negenhonderd zeven en tachtigduizend vierhonderd veertig euro (987.440,00 EUR) bedraagt en wordt

vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zes en zeventig (3.376) aandelen gelijke aandelen zonder

5~r

L

aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal'

vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen

door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd zeven en tachtigduizend vierhonderd veertig

euro (987.440,00 EUR) en vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zes en zeventig (3.376) aandelen

gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend driehonderd zes en zeventig

(3.376) van het kapitaal vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder alle machten voor de

uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoordineerde

statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

TIENDE BESLUIT,

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder alle machten tot storting

van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijds dividend, hetzij voor een bedrag

van vier en vijftigduizend negenhonderd zestig euro (54.960,00 EUR), waarvan hiervoor sprake.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92 voor wat betreft deel I inbreng in natura,

De vergadering beslist dat onderhavige kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de

bepalingen van het artikel 537 W1B92.

In dit verband verklaren de vennoten, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op beslist heeft over te

gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van vijfhonderd negen en veertigduizend zeshonderd euro (549.600,00 EUR)

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal vier en vijftigduizend negenhonderd zestig euro (54.960,00 EUR) zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap werd ingehouden en werd doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst.

4/dat het netto dividend, bedragend vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR) toegekend werd aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap en op hun rekening courant werd geboekt als een schuld van de vennootschap aan de vennoten.

5/dat het integrale toegekende tussentijds netto dividend bedragend vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging.

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

7/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend vierhonderd vier en negentigduizend zeshonderd veertig euro (494.640,00 EUR) bij de inschrijving volledig werd volgestort door inbrengen in natura.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vôôr 1 oktober 2014. 10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 W1B92 werd voldaan.

Voor ontledend uittreksel

(get) Luc Roegiers

Notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 24 december 2013, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

B'tjlagen-b'rr3reh$egisch-Stuatsblxá-=17f0-1/20-14 = -Anntxés ttü 1Vfbmfeur-Iiëlgé

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.11.2013, NGL 15.11.2013 13662-0563-014
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 30.01.2013 13024-0343-013
21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 14.12.2011 11639-0065-013
18/07/2011 : GE146034
03/01/2011 : GE146034
29/01/2010 : GE146034
05/02/2009 : GE146034
12/12/2007 : GE146034
02/01/2007 : GE146034
15/02/2006 : GE146034
03/01/2005 : GE146034
28/01/2004 : GE146034
16/01/2003 : GE146034
11/01/2000 : GE146034
28/01/1999 : GE146034
01/01/1993 : GE146034
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 25.01.2016 16033-0342-010
01/01/1992 : GE146034

Coordonnées
ROBEVA

Adresse
WARANDE 18 9982 SINT-JAN-IN-EREMO

Code postal : 9982
Localité : Sint-Jan-In-Eremo
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande