ROD.COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROD.COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.226.286

Publication

27/03/2012
ÿþMcd Word 11.1

Luikei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

15 MARI 2012

Ri,Ctr1-BANK VAN

>IKOOPHANWrifftiE GENT

1111fl bi Uliilli hfl111 11 11

*12063669*

Ondernemingsnr : 0472.226.286

Benaming

(voluit) : ROD.COM in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Astenemolenstraat 6 - 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit een Proces-Verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 27 februari 2012 dat onder meer de volgende besluiten zijn genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING EN HET RESULTAAT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de jaarrekening op 21 december 2011 en besluit na bespreking deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT: GOEDKEURING VAN HET BESTUUR VAN DE VEREFFENAAR EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR

Er wordt volledige kwijting verleend aan de gewezen zaakvoerder, de heer Roderick PETERS, voor de door hem vervulde opdracht als zaakvoerder gedurende de periode die gelopen heeft van 1 juli 2011 tot 21 oktober 2011.

De vergadering keurt het verslag van de vereffenaar met het verdelingsplan en de rekeningen betreffende de vereffening goed en geeft volledige en algehele décharge aan de heer Dominique PETERS, voornoemd, voor zijn opdracht en beheer als vereffenaar van de vennootschap.

DERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING EN TOEBEDELING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA ROD.COM boekhoudkundig en fiscaal definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 21 december 2011.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van de vereffenaar.

De algemene vergadering beslist tenslotte dat geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, gezien alle aan schuldeisers of aan vennoten toekomende gelden en waarden aan de rechthebbenden zullen worden afgegeven.

De heer Dominique PETERS

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagen-ir'rr-het BElgisch-Staatsbiact --21/03120i2 _ Aimuxes-du Misiiitëüi= bétgë

18/11/2011
ÿþc

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 7 NOV, 2011

KOOF'H~~erE G NT

11173734*

Ondernemingsnr : 0472.226.286

Benaming ROD.COM

(voluit) : Rechtsvorm Zetel : Onderwerp akte Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Astenemolenstraat 6, 9800 Deinze

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR



Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 21 oktober 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROD.COM", met zetel te 9800 Deinze, Astenemolenstraat 6, ondernemingsnummer 0472.226.286, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden na kennis te hebben genomen van de hierna volgende verslagen:

a. Verslag zaakvoerder

De vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerder de dato 17

oktober 2011.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd de dato 15 oktober 2011.

b. Verslag bedrijfsrevisor

De vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN", vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, Bedrijfsrevisor, over deze staat. Dit verslag vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden woordelijk als volgt:

"Ondergetekende, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, bedrijfsrevisor, werd op 15 oktober 2011 aangesteld door Dhr. Roderick Peters, zaakvoerder van de BVBA ROD.COM om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, verslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 15 oktober 2011 van de BVBA ROD.COM. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 1.594.522,40 EUR en een netto- actief van 1.392.286,77 EUR.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 15 oktober 2011 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld - volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Deinze, 21 oktober 2011.

Getekend, Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman Vertegenwoordigd door Bart Bosman Bedrijfsrevisor."

Beide verslagen, alsmede de staat van activa en passiva, blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

c. Ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en haar vereffening vanaf heden.

Bijgevolg bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de

vennootschap zullen vermelden dat zij in vereffening is.

2/ Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

`Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer PETERS Roderick, voornoemd.

De vergadering verleent de zaakvoerder kwijting voor zijn beheer.

31 Benoeming van een vereffenaar

De vergadering stelt voor te benoemen als vereffenaar: de heer PETERS Dominique, voornoemd, (rijksregister nummer 80.05.19-021.57).

De vereffenaar verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit voorstel zal worden voorgelegd ter goedkeuring en homologatie aan de Rechtbank van Koophandel. Genoemde vereffenaar zal slechts in functie treden vanaf de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij gebrek aan goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel, stelt de vergadering voor om Mevrouw DE BLAUWERE Paulette Julia, geboren te Deinze op 30 juli 1950, rijksregister nummer 50.07.30-234.62, identiteitskaart nummer 591-2530540-09, wonende te 9800 Deinze, Astenemolenstraat 6, te benoemen als vereffenaar.

Mevrouw DE BLAUWERE Paulette zal slechts in functie treden vanaf de bevestiging van haar benoeming door de rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

4/ Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikel 186 van het wetboek van vennootschappen; hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en 190 van het wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden. De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

5/ Machtiging tot verkoop

De vergadering verleent conform artikel 187 Wetboek Vennootschappen bijzondere volmacht aan de vereffenaar, voornoemd, voor de ondertekening van de notariële verkoopakte, betreffende hierna beschreven onroerend goed, voor de onverdeelde helft in volle eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROD.COM":

STAD DEINZE tweede afdeling Astene

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Emiel Clauslaan 134 en een perceel bos, gelegen ter plaatse gekend "Splete", volgens titel en uittreksel uit de kadastrale legger afgeleverd op 15 juli 2011, gekend ten kadaster onder sectie A, nummers 253 B en 250 B, met een oppervlakte van hetzij respectievelijk negentien are vierenvijftig centiare (19a 54ca) en één are dertig centiare (la 30ca), hetzij gezamenlijk twintig are vierentachtig centiare (20a 84ca).

6/ Bijzondere machtiging

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer PETERS Dominique, voornoemd, en ingeval zijn benoeming als vereffenaar niet wordt bevestigd door de rechtbank en voor zover nodig, aan mevrouw DE BLAUWERE Paulette, eveneens voornoemd, voor de vervulling van de formaliteiten aangaande het indienen van het verzoekschrift tot aanstelling van de vereffenaar bij de bevoegde rechtbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 21 oktober 2011

- het verslag van de zaakvoerder dd. 17 oktober 2011

- het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 21 oktober 2011

ArcAn-et:+ b

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mar12.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111!!111111III

Ondernemingsnr : 0472.226.286

Benaming

voluit) : ROD.COM

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Emiel Clauslaan 47 - 9800 Deinze

Onderwerp akte: Zetelverplaatsing

Uit de beslissing van de zaakvoerder d.d. 10 augustus 2011 blijkt dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden, 10 augustus 2011 te verplaatsen van de Emiel Clauslaan 47 te 9800 Deinze naar het volgende adres:

; Astenemolenstraat 6

9800 Deinze

Getekend te Deinze

Roderick Peters, Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermefden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

NEERGELEGD

20 SEP, 20I1

TE" 71 ii-PreteváS:

Gl..\

12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.08.2011, NGL 11.08.2011 11390-0108-015
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.07.2010, NGL 24.08.2010 10432-0086-015
06/05/2010 : GE198720
18/11/2009 : GE198720
05/12/2008 : GE198720
22/11/2007 : GE198720
09/07/2007 : GE198720
03/11/2006 : GE198720
04/11/2005 : GE198720
29/10/2004 : GE198720
19/10/2004 : GE198720
01/06/2004 : GE198720
12/11/2003 : GE198720
10/12/2002 : GE198720
25/03/2002 : GE198720
11/07/2000 : GEA023993

Coordonnées
ROD.COM

Adresse
ASTENEMOLENSTRAAT 6 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : Astene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande