RODICHEL INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : RODICHEL INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.033.876

Publication

19/02/2014
ÿþbehi j1,1111 IIII

aai +19096

Bel

Staa





Ondernemingsnr : 0827.033.876

Benaming

(voluit) : "RODICHEL INVEST"

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 9052 Zwijnaarde, Vogelheide 17

(volledig adres)

Onderwerp akte MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJK GESTELDE VERRICHTING-GERUISLOZE FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegíers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, op 28 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering de gewone commanditaire vennootschap "ROD1CHEL INVEST" met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Vogelheide 17 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a.De zaakvoerders van beide vennootschappen een fusievoorstel hebben opgemaakt op datum van 25 november 2013. Deze fusievoorstellen werden overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen neergelegd:

" Voor de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST" ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 5 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december daarna onder het nummer 13189055, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

" Voor de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 5 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 december daarna onder het nummer 13189036, hetzij meer dan zes weken voor de huidige vergadering.

b. De zaakvoerders van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap, de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST",

c.De zaakvoerders van beide vennootschappen hebben zich er van vergewist, dat de overgenomen vennootschap, de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", die aan de fusie deelneemt, de hierna volgende eigendomsrechten op onroerende goederen bezit.

d,Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder van de betrokken vennootschappen.

Vervolgens gaan de onderscheiden algemene vergaderingen over tot de behandeling van de agenda's op volgende wijze en nemen na beraadslaging volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: besluit tot geruisloze fusie

I. Principieel besluit tot geruisloze fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", door fusie, overgenomen wordt door de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST.

b.De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST" overnemende vennootschap- ingevolge een met fusie door overneming gelijkgestelde verlichting (geruisloze fusie), het gehele vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "ROD1CHEL" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overneemt overeenkomstig het genoemde fusievoorstel

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONMTEJR

12 -02- 201zi BELGISCH STAAT _i~

NEERGELEGD

- 3 FEB, 201it

RECHTBANK VAN

KOOPH8MFL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) Gezien de overnemende vennootschap de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST" sedert 27 november 2013 reeds houdster is van alle aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL" dient er geen kapitaalverhoging te gebeuren en ook geen ruilverhouding voor de aandelen te worden vastgesteld.

2) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST" wordt vastgesteld op 1 januari 2014, wetende dat de laatste jaarrekening van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL" afgesloten werd op 31 december 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

3) De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in voorgaande paragraaf.

Il. Gevolgen van voormelde fusiebesluiten op het vlak van de overgang van het vermogen en de lasten en voorwaarden

1. Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST'.

2. De overgang van het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1) Alle roerende en onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten. De onroerende goederen worden hierna beschreven.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de feitelijke en juridische toestand van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2)De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of uitbating ervan.

3)De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4) De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap, deze te bewaren.

5) Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

Tweede besluit: Ontslag van de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL"

Ingevolge de fusie van voormelde vennootschappen, eindigt vanaf heden het mandaat van de hierna vermelde zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", en geeft de vergadering hem zoveel als nodig ontslag uit deze functie, zijnde:

De heer DHUYVETTERS, Robert Arthur Damien Rita, geboren te Assenede op 1 december 1942, nationaal nummer 42.12.01 137-23, en wonende te 9052 Gent, Zwijnaarde, Vogelheide 17,

De vergadering geeft hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het boekjaar begonnen op 1 januari 2014 tot op heden.

Derde besluit: De zaakvoerder wordt gemachtigd tot de uitvoering van voormelde besluiten met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

Vierde besluit: Volmacht

De algemene vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOFIDI GENT", te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126 A, of aan één van haar lasthebbers, met name, de Heer Bartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, Mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49 en Mevrouw Tiffany Sipli, wonende te 9090 Melle, Kerkstraat 21, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

D, SLOT

1.De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), van de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", door de gewone commanditaire vennootschap "RODICHEL INVEST' commanditaire vennootschap verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap, de commanditaire vennootschap op aandelen "RODICHEL", definitief opgehouden heeft te bestaan.

,Voor-lhouden aan hot Belgisch Staatsblad

3.Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4.Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

VERKLARING PRO FISCO

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde. De ovememende vennootschap is niet BTW-plichtig.

Voor ontledend uittreksel.

(Luc Roegiers) Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hierbij neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 28 januari 2014.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2013
ÿþa Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-

NEERGELEGD

0 5 DEC. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL "FF Vy'T

I

111I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

liii III III I I I III Ilf III

*13189055*

Ondernemingsnr : 0827.033.876

Benaming

(voluit) ; RODICHEti INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : VOGELHEIDE 17  9052 ZWIJNAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte :FUSIEVOORSTEL

Op 25 november 2013 om 12u30 is, in overeenstemming met artikel 719 Wetboek van vennootschappen, door de zaakvoerder van Rodichel Comm. VA en door de zaakvoerder van Rodichel Invest Comm. V, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

1. De Commanditaire vennootschap op aandelen Rodichel, met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Vogelheide I7, met als ondernemingsnummer 0438.292.124

De vennootschap zal door de Comm. V Rodichel Invest overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Ignace Daelman, notaris te Laarne, op 7 september 1989, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 september 1989, onder het nummer 1989-09-30/197.

De statuten werden het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Meester Luc Roegiers, notaris te Wachtebeke, op 28 september 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober 2007, onder het nummer 2007-10-17-0151582.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is hierbij vertegenwoordigd als volgt:

- De heer Robert Dhuyvetters, zaakvoerder, wonende te 9052 Zwijnaarde, Vogelheide 17

II. De gewone commanditaire vennootschap Rodichel Invest, met maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Vogelheide 17, met als ondernemingsnummer 0827.033.876

De vennootschap zal de sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna

genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht blijkens onderhandse op 17 mei 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad van 8 juli 2010, onder het nummer 2010-07-0810100664.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is hierbij vertegenwoordigd als volgt:

- De heer Robert Dhuyvetters, zaakvoerder, wonende te 9052 Zwijnaarde, Vogelheide 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerder van de Comm. VA Rodichel en de zaakvoerder van de Comm, V Rodichel Invest op 25 november 2013 beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectievelijke algemene vergadering zullen voorleggen en dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

De reden van dit fusievoorstel is dat na het uitdoven van de managementactiviteiten van Rodichel Comm. VA, de activiteiten van beide gelijklopend zijn en dus omwille van de vereenvoudiging en rationalisatie van de structuur best kunnen worden samengevoegd, waarbij de logische aanpak is dat Rodichel Invest Comm. V de overnemende vennootschap is.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN.

1. De overgenomen vennootschap: Rodichel Comm. VA

De overgenomen vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel;

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Het verwerven, het aanhouden en beheren van vermogens zowel van roerende als onroerende aard; Het verwerven, aanhouden en beheren van deelnemingen of participaties in andere vennootschappen, het beleggen van vermogen op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook;

Het kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, van outillering en uitrusting; Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten;

Het voeren van bedrijfsadministratie voor derden, het assisteren inzake rendabiliteitsstudies, administratie en boekhoudkundige organisatie;

Het verlenen van adviezen en het stellen van daden van commerciële, administratieve, financiële en technische aard;

Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen alsook het delegeren van voormelde opdrachten en functies;

Het verkrijgen door aankoop of ander, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen;

Het verkrijgen van participaties, onder gelijk welke vorm, ook in onroerend, handels-, industriëIe en financiële ondernemingen, evenals het te gelde maken van deze participaties.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht en opstal, verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen, het toezicht en de controle uitoefenen over andere vennootschappen, onder meer in deze waarin zij enige deelneming of participatie bezit.

Zij mag voorschotten of leningen toestaan aan vennootschappen waarin zij een deelneming cf participatie bezit of aan haar vennoten en bestuurder, evenals aan derden dit laatste binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

Zij mag in het kader van haar activiteit alle onroerende, roerende, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even wlke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanvullend doel nastreven, of die eenvoudigweg nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden."

2. De overnemende vennootschap: Rodichel Invest Comm. V

De overnemende vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende doel;

"De vennootschap zal tot doel hebben:

1, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en/of vennootschappen, ook in onroerend, handels-, industriële en financiële ondernemingen, evenals het ten gelde maken van deze participaties.

B. Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

C. Het bestuur waarnemen, het toezicht en de controle uitoefenen over andere vennootschappen, onder meer in deze waarin zij enige deelneming of participatie bezit.

D. het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

E. het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

F. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

G, het waarnemen van alle bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen en vennootschappen alsook het delegeren van voormelde opdrachten en functies;

H. het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten,

I. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

J. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

K. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

L. Het voeren van bedrijfsadministratie voor derden, het assisteren inzake rendabiliteitstudies, administratie en boekhoudkundige organisatie;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

B. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

C. De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van

verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

D. Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen.

E. Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten.

De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte

eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook.

4. Bijzondere bepalingen

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zo mag de vennootschap alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het doel van de overnemende vennootschap blijft behouden.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De aandeelhouder van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

" i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

INFORMATIE

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 13 januari 2014.

BODEMSANERINGSDECREET

In navolging van het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering, dient bij met fusie door

overneming gelijkgestelde handeling, voor elk in het Vlaams Gewest gelegen perceel een bodemattest voor te

leggen.

De Comm. VA Rodichel is eigenaar van een aantal onroerende goederen. De fusie kan slechts doorgaan nadat

voor deze onroerende goederen bodemattesten werden afgeleverd en nadat blijkt dat deze bodemattesten

inzake bodemsanering geen verplichtingen inhoudt met betrekking tot deze onroerende goederen.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap verklaren kennis

genomen te hebben van de bodemattesten dd. 21 november 2013 waaruit (voor de desbetreffende onroerende

goederen) het volgende blijkt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek

aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. te Mechelen, 21%11.2013"

Neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Bij deze wordt volmacht verleend aan onderstaande personen teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van de Koophandel van Dendermonde, waarbij er naar gestreefd wordt het voorstel uiterlijk op 6 december 2013 neer te leggen:

de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, met recht van indeplaatsstelling.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 13 januari 2014,

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Decroos Bartel

Gevolmachtigde

V'ILIe);i MS1)t-14 -- R5 i'el3e3YM e . tettl,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RODICHEL INVEST

Adresse
VOGELHEIDE 17 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande