ROELI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROELI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.753.796

Publication

10/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1 138711* 11

Oudenaerefq.~ 2 2 AM 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Ondernemingsnr : 0456753796

Benaming

(voluit) : ROELI

(verkort):



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paalstraat 10, 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde (Eine), op eenentwintig augustus tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ROELI", met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0456753796, opgericht bij akte verleden voor Notaris André Toye te Oudenaarde op , op 23 december 1995, gepubliceerd in de Bijlage tot het, Belgisch Staatsblad van 25 januari 1996 onder nummer 960125-585, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I) De vergadering verleent ontslag aan a) het bestuursorgaan en b) een bedrijfsrevisor of een externe accountant voor het opmaken van een verslag betrekkelijk navermelde fusie overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen;

II) De vergadering neemt kennis van en de voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel opgesteld door elk der raden van bestuur op datum van 17 juni 2013.

Ill) De vergadering keurt het voorgelegde fusievoorstel goed en besluit tot de fusie door overneming door: de vennootschap T.N.Y.-Trans van de vennootschap ROELI met haar gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel. Aan de; aandeelhouders van de vennootschap ROELI worden in ruil voor de 100 aandelen 50 nieuwe aandelen, zonder: aanduiding der nominale waarde, gegeven van de vennootschap T.N.Y,-Trans, als volgt

- de vennootschap IMMO DECLERCQ krijgt in ruil voor haar 50 aandelen van de vennootschap ROEL1 50 nieuwe aandelen van de vennootschap T.N.Y.-Trans;

- de 50 aandelen van de vennootschap ROELI, toebehorende aan de vennootschap T.N.Y.-Trans, worden niet omgeruild overeenkomstig artikel 703 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

De fusie heeft derhalve plaats overeenkomstig de volgende modaliteiten hernomen in het voornoemde' fusievoorstel:

-de handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van onderhavige vennootschap vanaf 01 januari 2013;

-er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen;

-de aldus uitgereikte aandelen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf heden;

-er is geen opleg in geld;

-er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

a) Overgang van het vermogen

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap ROELI ten algemene titel

over aan de vennootschap T.N.Y.-Trans.

Het vermogen van de vennootschap ROELI staat nauwkeurig beschreven in het navermeld verslag van de;

bedrijfsrevisor, de vennootschap "VAN CAUTER-SAEYS & CO - Bedrijfsrevisorenkantoor", navemoemd.

b) Algemene voorwaarden

1. Aile roerende goederen gaan over in de staat, waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende

voordelen en lasten,

De vennootschap T.N.Y.-Trans wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de goederen, welke behoren

tot het vermogen van de vennootschap ROELI en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Tevens worden zij geacht op de hoogte te zijn van de bestaande passiva van de vennootschap ROELI.

Voor

gehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. De vennootschap T N.Y.-Trans zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van huidige vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen en andere kosten dragen.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de vennootschap T.N.Y.-Trans met de zakelijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De vennootschap T.N.Y.-Trans wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren van zelfde vennootschap.

4. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap wordt overgedragen aan de vennootschap T.N.V.-Trans.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze fusie en de overgang van de

vermogens, zullen door de vennootschap T.N.Y.-Trans gedragen worden

IV) Ingevolge voormelde beslissing verzoekt de vergaderingen ondergetekende notaris vast te stellen dat de

fusie is verwezenlijkt en dat de vennootschap-KOELI niet meer bestaat vanaf heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Geassocieerd Notaris Nathalie Hombrouckx te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van het proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0310-023
28/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

19 iU112013

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.753.796

Benaming

(voluit) : Roeli

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 17 juni 2013 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt

Bij de fusie betrokken vennootschappen

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid T.N.Y-Trans, met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10, ondernemingsnummer 0464.260.806 (overnemende vennootschap)

2. De Naamloze Vennootschap Roeli, met zetel te 9700 Oudenaarde, Paalstraat 10, ondememingsnummer 0456.753.796 (overgenomen vennootschap)

Ruilverhouding

Voor elke aandeel van de overgenomen vennootschap NV Roeli zal er 1 nieuw uitgegeven aandeel van de ovememende vennootschap BVBA T.N.Y--Trans aangeboden worden. De ruilverhouding werd gebaseerd op de financiële situatie van 31 december2012.

Overeenkomstig art. 703§2 W.Vennr vindt geen omruiling plaats voor de 50 aandelen aangehouden door de BVBA T.NX-Trans.

Wijze van uitreiking :

De zaakvoerders van de BVBA T.N.Y-Trans en de leden van de Raad van Bestuur van de NV Roeli zullen gelast worden met de omruiling van de aandelen.

De zaakvoerders van de BVBA T.N.Y-Trans en de leden van de Raad van Bestuur van de NV Roeli zullen gelast worden met de inschrijving van de gecreëerde aandelen in het aandelenregister van de BVBA T,N.Y-Trans.

Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De nieuw uitgegeven aandelen van de BVBA T.N.Y; Trans zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1

januari 2013,

Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap :

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen die bijzondere rechten hebben ais ook aan de houders van andere effecten dan aandelen

In de overgenomen en de ovememende vennootschappen zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, maken zich sterk dat alle vennoten zullen beslissen om afstand te nemen van hetgeen bepaald in artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de Algemene Vergadering die over de deelneming aan de fusie moet besluiten. Tengevolge van deze beslissing werden er in onderling overleg geen opdrachten toegekend aan een bedrijfsrevisor of externe accountant om de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen,

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Immo Declercq NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door de heer Declercq Geert

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel van 17 juni 2013,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 27.06.2012 12234-0274-023
03/08/2011
ÿþ Mad 2J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Oudenaarde

2 2 JULI 2011

Ondernemingsnr : 0456753796 Criftie

Benaming

(voluit) ' Roeit

Rechtsvorm " Naamloze vennootschap

Zetel ; Paalstraat 10, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders -- gedelegeerd bestuurder - voorzitter raad van bestuur.

De algemene vergadering van 10 juni 2011 beslist met éénparigheid van stemmen de hierna volgende. bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar en eindigend op de algemene vergadering van 2017 :

> Immo Declercq NV, vertegenwoordigd door dhr. Declercq Geert

> T.N.Y.-Trans BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Declercq Geert

Onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 10 juni 2011 zijn de bestuurders te samen gekomen om een gedelegeerd bestuurder en een voorzitter van de raad van bestuur te benoemen.

Met éénparigheid van stemmen wordt Immo Declercq NV, vertegenwoordigd door Declercq Geert, herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Met éénparigheid van stemmen wordt T.N.Y.-Trans BVBA, vertegenwoordigd door Declercq Geert,' herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Immo Declercq NV,

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Declercq Geert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" Lii2Q143

=L ea-laatsta blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instruirer,terende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0234-028
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 19.07.2010 10310-0514-026
04/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 30.07.2009 09508-0018-026
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 17.07.2008 08415-0268-024
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 27.07.2007 07497-0040-023
19/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 09.06.2006, NGL 14.07.2006 06475-4562-016
10/01/2006 : OU041107
12/07/2005 : OU041107
17/06/2004 : OU041107
26/01/2004 : OU041107
23/07/2003 : OU041107
09/07/2002 : OU041107
25/01/1996 : OU41107

Coordonnées
ROELI

Adresse
PAALSTRAAT 10 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande