ROELKENS JAN

Société en commandite simple


Dénomination : ROELKENS JAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.140.385

Publication

01/07/2011
ÿþbehouden`\% aan`het Belgisch

_ Sta~a`t~sblad_

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse akte van 14 juni 2011 tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

1.Maatschappelijke naam: Roelkens Jan.

2. Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap.

3.Maatschappelijke zetel: Koestraat 20, 9820 Merelbeke.

4.Duur van de vennootschap: onbepaalde duur.

5.Doel van de vennootschap: Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten Maken van geluidsopnamen. Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles. Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen. Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken. Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten. Overige activiteiten i.v.m. recreatie die niet elders zijn gerangschikt. Voeren van management van andere

vennootschappen. Beheren van het eigen patrimonium. Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

6.Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoot: de heer Roelkens Jan, beherende vennoot. 7.Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 500,00 euro en is verdeeld in 100 aandelen van 5,00 euro elk. Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld. De stille vennoot heeft al zijn verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

8.Boekjaar: Het boekjaar gaat telkens in op 01 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar. 9.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo aan de winst. De winst verdeling zal gebeuren in functie van de deelname in het vermogen van de vennootschap. 10.Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te besturen en te verbinden: De heer Roelkens Jan is aangesteld als zaakvoerder. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

11.Tijdelijke bepaling: Het eerste boekjaar begint op het moment van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30 september 2012.

Zaakvoerder

Roelkens Jan

.. . . ~ . ..._..._ . . ._ .. . .

~ et$ II'~~1¢ tÁl~? " Jt~ L4l1Ík ~ ut~ïeltileil :: IkedAt9 :: l81ffli dail I#iSiStel(1egt!d Jteldffl iifb4i4ltfieititiete rii4ttit46S, ititajj ffl+6ite afflseeleli)

i~tli>z nitfitttemegge terf>m#k1gri+m4esiel emeentamilet llttsiS99:: ligneul gni itnní#t41téltlife

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" iiossos,0

NEERGELEGD 2 1 JUNI 2011

REC H lel*: VAN

:oorli \ DEL TE GENT

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Roelkens Jan

Gewone Commanditaire Vennootschap Koestraat 20, 9820 Merelbeke

31 440.ir

Coordonnées
ROELKENS JAN

Adresse
KOESTRAAT 20 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande