ROGGE ELECTRO TECHNIEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROGGE ELECTRO TECHNIEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.622.674

Publication

10/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo behou aan Selgi Staats

111111111111111111

NEERGELEGD

311MT 20%

RECIGriffie

4400pHAftnFl TP 61FNI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.622.674

Benaming

(voluit) ROGGE ELECTRO TECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9810 Nazareth, VVarandestraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROGGE ELECTRO TECHNIEK", met maatschappelijke zetel te 9810 Nazareth, Warandestraat 48, en met ondememingsnummer 0464.622.674, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESL1SSING

1.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato vijf maart tweeduizend veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van HONDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENZESTIG EURO TWEE EUROCENT (¬ 143.567,02), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij VEERTIENDUIZEND DRIEHONDERD ZESENVIJFTIG EURO ZEVENTIG EUROCENT (E 14.356,70), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Pe dividenden werden toegekend, als volgt:

- aan de Heer Patrick Rogge, voornoemd: een bruto-bedrag ten belope van HONDERD EN ZES DUIZEND TWEEHONDERD NEGENENDERTIG EURO NEGENENVIJFTIG EUROCENT (E 106.239,59).

-aan Mevrouw Dina De Ketele, voornoemd, een bruto-bedrag ten belope van ZEVENENDERTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENENTWINTIG EURO DRIEËNVEERTIG EUROCENT (E 37.327,43).

Peze dividenden werden betaalbaar gesteld op vijf maart tweeduizend veertien.

2.De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD EN TIEN EURO TWEEËNDERTIG EUROCENT (E 129.210,32) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op HONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EN TIEN EURO TWEEËNDERTIG EUROCENT (E 147,810,32), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van Hor,IDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENZESTIG EURO TWEE EUROCENT (E 143,567,02), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, zonder creatie van nieuwe aandelen.

3. Inbreng

Is alhier tussengekomen:

- De Heer Patrick Rogge, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFTIEN EURO DRIEËNZESTIG EUROCENT (¬ 95.615,63), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door een storting in geld van voormeld bedrag, die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij KBC Bank, agentschap Nazareth, zoals dit blijkt uit een attest van deponering van de betrokken bank gedateerd van zesentwintig maart tweeduizend veertien.

- Mevrouw Dina De Ketele, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten DRIEËNDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIERENNEGENTIG EURO NEOENENZESTIG EUROCENT (E 33.594,69), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door een storting in geld van voormeld bedrag, die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij KBC Bank, agentschap Nazareth, zoals dit blijkt uit een attest van deponering van de betrokken bank gedateerd van zesentwintig maart tweeduizend veertien.

Ing evolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: ReCtO : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"A

Voor

behoudenaan het

Belgisch

Staatsblad

4.Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is in toepassing van artikel 537 WIB.

5.Aanpassing van artikel vijf, van de statuten om dit in overeenstemming te brengen niet het nieuwe bedrag van het kapitaal en het aantal aandelen:

5.1Eerste lid van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EN TIEN EURO TWEEENDERTIG EUROCENT (¬ 147.810,32), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch die elk een fractie van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5.2Tweede lid van artikel 5 wordt aangevuld door volgende tekst:

"Het kapitaal werd door inbreng in speciën verhoogd ingevolge akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, met HONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND TNEEHONDERD EN TIEN EURO TWEEËNDERTIG EUROCENT (¬ 129.210,32). Hierdoor komt het kapitaal in totaal op HONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EN TIEN EURO TVVEEËNDERTIG EUROCENT (¬ 147.810,32), zonder creatie van nieuwe aandelen"

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Aile voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschu eren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013
ÿþ1º%

Mad Wad 11.1

1 JUNI 2013

RECHTBANK E GENT KOOP Hl~»-

i 11139 i

, f u , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11.1121.1

Ondernemingsnr : 0464.622.674

Benaming

(voluit) ; ROGGE ELECTRO TECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Warandestraat 48, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op het adres van de maatschappelijke zetel op 11/04/2013, werd besloten mevrouw Dina De Ketele, wonende te 9810 Nazareth, Warandestraat 48, met als nationaal nummer 64.04.22-444.74 te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder en dit met ingang vanaf 11/04/2013. Er worden 195 aandelen overgedragen van Dhr. Rogge Patrick aan Mevr, De Ketele Dina.

De aandelenverdeling ziet er vanaf heden alsvolgt uit:

- Rogge Patrick: 555 aandelen of 74%

- De Ketele Dina: 195 aandelen of 26%

Getekend,

Rogge Patrick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013
ÿþ LI! tt I>il, rnoa word 11.t

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111uiudi



NEERGELEGD

I 1 JUNI 2013

" R1:Cil I BAN, ~Cv N

KOOPH:~~IDELWL eENT



Ondernemingsnr : 0464.622.674

Benaming

(voluit) : ROGGE ELECTRO TECHNIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Warandestraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANSTELLING STATUTAIR ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op negenentwintig mei tweeduizend dertien, geregistreerd drie bladen één verzending te Deinze op vier juni tweeduizend dertien, boek 509, bald 83, vak 3, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00) voor de ea Inspecteur Colombie Koen, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ROGGE ELECTRO TECHNIEK", met zetel te 9810 Nazareth, Warandestraat 48, en met ondernemingsnummer 0464.622.674, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:.

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen als nieuwe statutair zaakvoerder Mevrouw DE KETELE, Dina Julia Georgette, geboren te Gent op tweeëntwintig april negentienhonderd vierenzestig, wettelijk samenwonend met de Heer Patrick ROGGE, voornoemd, wonende te 9810 Nazareth, Warandestraat 48 (nationaal nummer: 64.04.22-444.74).

Overeenkomstig de statuten Es de statutaire zaakvoerder bevoegd om aile handelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen,

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TWEEDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan, beslist de vergadering artikel vijftien en zestien van de statuten te vervangen door volgende tekst:

" Artikel vijftien : Bevoegdheden.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdruk-'kelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Worden tot statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

- De Heer Patrick ROGGE, voornoemd;

- Mevrouw Dina DE KETELE, voornoemd.

Hun mandaat is onbezolgdigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel zestien : Dagelijks bestuur.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, postcheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zal mogen subdelegeren "

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: een expeditie en de gecoördineerde statuten.

NF



c Vaor' behouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : GE131031
19/10/2011 : GE131031
24/09/2010 : GE131031
23/09/2009 : GE131031
27/11/2008 : GE131031
16/10/2007 : GE131031
13/10/2006 : GE131031
04/11/2005 : GE131031
13/10/2005 : GE131031
03/09/2004 : GE131031
08/10/2003 : GE131031
01/08/2003 : GE131031
12/03/2003 : GE131031
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.06.2015, NGL 23.09.2015 15595-0268-017

Coordonnées
ROGGE ELECTRO TECHNIEK

Adresse
WARANDESTRAAT 48 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande