ROMANCE & ROMANCES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ROMANCE & ROMANCES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 817.529.460

Publication

03/09/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na veerlegging ter griffie van de akte

*iaisazss* IIi

Ondernerningsnr : 0817529460

Benaming

(votait) : ROMANCE & ROMANCES

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : GEBUURWEG 9A 9260 WICHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Bij vonnis van 20/01/2014 werd de verdeelstaat bij de sluiting van de vereffening per 06/12/2013 goedgekeurd door de voorzitter van de Rechtbank van koophandel te Dendermonde

Bijgevolg wordt de vereffening definitief gesloten.

VONNIS OP REKw. ST

I Gelet op het aangehechte verzoek strekkende tot goedkeuring van het plan voor ~, de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, neergelegd ter griffie cft art. 190 §1 W.B. Vennootschappen.

Gelet op de verstrekte gegevens waaruit blijkt dat deze verdeelstaat de rechten van de schuldeisers respecteert en aldus kan goedgekeurd worden.

Gelet op de bepalingen van de Wet van 15 juni 1935.

BESLISSING.

De rechtbank keurt de bij het voormeld verzoek gevoegde verdeelstaat goed en legt de kosten lasten verzoekende partij.

Het vonnis is uitgesproken op de tererhtzittïng van 20/01/2014 van de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, samengesteld uit Dhr. G. De Croocki Voorzitter, Dia, G. Henkens en Dhr. F. De Schrijver, Rechters in handelszaken, en in. aanwezigheid van Mvr. E, Smet, Griffier Hoofd van Dienst

Mevr Van Droogenbroeck isabel  vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECFiTBAIvK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 AU6. 2614

AFDELING DENDERMONDE

GPtrr7ë

Bijlagen bij hëf Bélgiscfi Sïâ tsbrád _ J370W7Z014 = Ânnëxës dü Monteur bergë

19/12/2013
ÿþi " Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uII

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-9 BEC. 2013

DEN Fjk~QNDE

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0817529460

Benaming

(voluit) : ROMANCE & ROMANCES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering van 21 november 2013 werd beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden. Bij verzoekschrift overeenkomstig art. 184 §1 Venn.Wet vordert de V.O.F. ROMANCE & ROMANCES in vereffening over te gaan tot homologatie van de aanstelling als vereffenaar van de mevr Van Droogenbroeck Isabel wonende te 9260 Wichelen, Gebuurweg 9A . Volgens de uitspraak van de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 03/1212013 wordt met ingang van 21 november 2013 mevr Van Droogenbroeck Isabel wonende te 9260 Wichelen, Gebuurweg 9A aangesteld als vereffenaar van de V.O.F. ROMANCE & ROMANCES in vereffening.

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van het vonnis van de bevestiging van de benoeming van mevr Van Droogenbroeck Isabel als vereffenaar.

mevr Van Droogenbroeck Isabel - Vereffenaar

Vennootschap onder firma

GEBUURWEG 9A 9260 WICHELEN

Benoeming Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mpd W owd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

II1 II 1I1 Ili III I1III iI

*iaosazas*

bel

a1 BE Sta

Bijlagen lirr-hetBelgiselrStaatsblaci _ -2$ff}3/2a12 _ Anntxesdu-Muniteur iselge

Ondernemingsnr : 0817.529.460

Benaming

(voluit) : DEGEEST CHRISTOPHE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Schuttersweg 20, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders -naamsverandering -wijziging

benaming -wijziging maatschappelijke zetel - wijziging doel.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 01 februari 2012 : De algemene vergadering beslist dat vanaf 1 februari 2012 de naam en het doel zullen luiden als volgt en dat de maattschappelijke zetel zal gewijzigd worden naar :

Naam ; Romance & Romances

Nieuwe maatschappelijke zetel : GEBUURWEG 9A te 9260 WICHELEN

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland

Het organiseren van huwelijken en alle daarmee in verband staande activiteiten.

Fotografie : fotostudio's en overige fotografische activiteiten, reproductie van video opnamen, groot en kleinhandel in foto en filmapparatuur en in overige optische artikelen, gespecialiseerde detailhandel in optische en fotografische artikelen,kleinhandel in hedendaagse kunst,nieuwe schilderijen,reproducties,kaders,lijsten enz. maken van foto's voor bedrijven en particulieren, portret,mode en reklamefotografie, fotolaboratoria, jounalistiek= en persfotografie. Horeca : De aankoop, verkoop, invoer inzake fast-food zaken, pittabars, snackbars, frituren en dergelijke, in zijn meest uitgebreide vorm. Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars, ptittabars en hamburgerrestaurants, tearooms,cafetaria, frietkramen, enzovoorts. Uitbating taverne, cafe, drankgelegenheid, Inrichten van allerlei evenementen en inrichting van party's in de ruimste zin van het woord.

Handel in textiel en juwelen : de aankoop, verkoop, groot en kleinhandel,vertegenwoordiging, commissiehandel, in en uitvoer,vervaardigen, omvorming,verwerking en bewerking van alle welkdanige textielproducten,syntetische lederproducten, gronstoffen,decoratrieartikelen, onderhouds en publiciteitsartikelen en juwelen in de ruimste zin van het woord. Alsook alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die er rechtstreek of onrechtstreeks betrekking op hebben. Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden,op de wijze die haar het meest geschikt lijkt. De vennootschap zal alle burgerlijke,industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handeleingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen,beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten. De. activiteiten van de vennootschap mogen zowel in België als in het buitenland uitgeoefend worden.

Tevens aanvaardt en bevestigt de bijzondere algemene vergadering het ontslag van de zaakvoerder dhr; DEGEEST Christophe wonende te Schuttersweg 20 -9290 Berlare-en dit met ingang van 01/02/2012. Als nieuwe zaakvoerder wordt benoemd mevr VAN DROOGENBROECK ISABEL wonende te 9260 WICHELEN GEBUURWEG 9A. en dit met ingang van 01/02/2012, haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Aalst , 01/02/2012

VAN DROOGENBROCK ISABEL

-Zaakvoerder

Coordonnées
ROMANCE & ROMANCES

Adresse
GEBUURWEG 9A 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande