ROMBAUT LEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROMBAUT LEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.764.325

Publication

10/04/2014
ÿþmod 11.1

J- ......

iLifflS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IJIII[ijell111J11111111 Oudenaarde



3

Griffie 1 MIMI 2014

Ondernemingsnr 0894.764.325

Benaming (voluit) : ROMBAUT LEEN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tuintjesstraat 33

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 27 maart 2014

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloteni vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "ROMBAUT LEEN", met maatschappelijk : zetel te 9700 Oudenaarde, Tuintjesstraat 33, ondernemingsnummer 0894154.325, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Vaststelling van het bedrag van de uitkeerbare winsten De algemene vergadering stelt vast dat het bedrag van de uitkeerbare reserves in het; kader van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92), zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 52.357,92 (tweeënvijftigduizend driehonderdzevenenvijftig eur&i tweeënnegentig cent) bedraagt.

TWEEDE BESLISSING  Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het maximaal uitkeerbaar bedrag van de dividenduitkering, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboekii van Vennootschappen, ¬ 54.682,30 (vierenvijftigduizend zeshonderdtweeëntachtig euro! dertig cent) bedraagt.

DERDE BESLISSING  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van eeni tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 50.000,00 (vijftigduizend euro). De vergadering stelt vast de ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (NIB 92) onmiddellijk te willen inbrengen in het; kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing van 10% van het tussentijdse dividend, zodat het netto in te brengen bedrag van het tussentijdse dividend bedraagt: ¬ 45.000,00 (vijfenveertigduizend euro).

VIERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaogevino

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing:

" van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met; kantoor te 8560 VVevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BV BVBA Piet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Duja-r-din, met kantoor te 8560 VVevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 26 februari 2014, dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en elke vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Besluit van de bederevisor

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrierevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA ROMBAUT LEEN door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Bart DE POURCQ en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Leen ROMBAUT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bederevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale Vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in nature betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedriffsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 45.000,00 EUR, Wij willen er tenslotte aan herinneren dat men opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.".

N e e ri eggim

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (VVIB 92), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van E 45.000,00 (vijfenveertigduizend euro), om het te brengen van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) op ¬ 63.600,00 (drieënzestigduizend zeshonderd euro), zonder het creëren van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van elk bestaand aandeel in dezelfde mate wordt verhoogd, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (VVIB 92).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

"

. ................

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden gecreëerd, stelt de vergadering vast:

" dat alle vennoten op deze vergadering aanwezig zijn

" dat de kapitaalverhoging met eenparigheid van stemmen werd goedgekeurd

" dat de dividenduitkering die aan de grondslag ligt van de in te brengen vorderingen pro rata het aandeelhouderschap gebeurt en de aldus ontstane netto vorderingen integraal en onmiddellijk in het kapitaal worden geïncorporeerd.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde de vordering tot uitkering van 90% van bovenvermeld tussentijds dividend van E 50.000,00 (waarvan de resterende 10% als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort), hetzij netto: 45.000,00.

VIJFDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrtiving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, al de bovenvermelde vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap, die uitvoerig beschreven staat in het bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten 90% van dezé schuldvordering ten belope van ¬ 50.000,00 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, hetzij netto: 45.000,00,:

ª% Leen ROMBAUT, eigenaar van 140 aandelen: ¬ 33.870,97

" Bart DE POURCQ, eigenaar van 46 aandelen: ¬ 11.129,03,

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle vennoten erkennen volledig op de hoogte te zijn, wordt de fractiewaarde van elk bestaand aandeel in dezelfde mate verhoogd (wetende dat de dividenduitkering die aan de grondslag ligt van de ingebrachte vorderingen pro rata het aandeelhouderschap gebeurt zoals hierboven vermeld).

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92) en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 45.000,00 (vijfenveertigduizend euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 63.600,00 (drieënzestigduizend zeshonderd euro), vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING  Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en de gewijzigde vennootschapswetgeving, als volgt:

1. Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 63.600,00 (drieënzestigduizend zeshonderd

euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één honderdzesentachtigste (1/18e) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

2. De tweede en derde alinea van artikel 27 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

4 Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.".

ACHTSTE BESLISSING Volmacht aan de zaakvoerder

De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend waarvan hierboven sprake.

NEGENDE BESLISSING - Machtigingen

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het, opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Accountantskantoor VVaeterloos Eric" te 9700 Oudenaarde, Georges Lobertstraat 20 (ondernemingsnummer 0426.679.145, RPR Oudenaarde) of elke andere door haar aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bilvoorbeeld bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, B.T,W., Directe Belastingen, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder

verslag van de bedrijfsrevisor

coördinatie van de statuten

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 09.10.2013 13626-0401-012
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 01.10.2012 12596-0366-012
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 23.09.2011, NGL 26.09.2011 11554-0177-012
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 07.10.2010 10573-0324-012
09/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 05.10.2009 09801-0349-012

Coordonnées
ROMBAUT LEEN

Adresse
TUINTJESSTRAAT 33 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande