RONEDA

Divers


Dénomination : RONEDA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 890.997.656

Publication

26/06/2014
ÿþmod 11.1

170,W1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van drr '4de

GRIFFIE RECHTBANK VAN

oHtBANKN hOOrMANÛEL GENT

1

1

*1912395 "

1 7 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr; 0890.997.656

Benaming (voluit) : Roneda

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Gaverlandstraat 31

9120 Beveren (Melsele)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op i vierjuni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden

BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen; volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en neemt kennis van het besluit van de bijzondere algemene vergadering van dertig mei tweeduizend veertien met betrekking tot de! toegekende dividenduitkering en de voorgenomen kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering stelt vast dat een tussentijds dividend werd toegekend ten bedrage van tweehonderdenvijfduizend euro (E 205.000,00), voortkomende uit het overgedragen resultaat zoals die blijken uit de goedgekeurde jaarrekening per dertig; september tweeduizend en twaalf en goedgekeurd door de algemene vergadering! gehouden ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien (meerbepaald op één; maart tweeduizend dertien), dit alles rekening houdend met artikel 320 van het wetboek: van vennootschappen. De heer OTTER Ronald, voornoemd, verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel! 537 WfB '92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits; inhouding en doorstoring van een roerende voorheffing ten bedrage van tien (10%) procent van het tussentijds dividend.

TWEED BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van de! vennootschap opgemaakt op dertig mei tweeduizend veertien naar aanleiding van de! voorgenomen inbreng in natura en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de besloten; !; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'W. Van den Keybus -- E. Van der Jeught",! vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, bevattende een; beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden; en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen; opmerkingen op te formuleren.

De besluiten van dit verslag van de heer Erik Van der Jeught luiden fetterfijk :

Op de laatste blz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

8 Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Roneda met zetel te Gaverlandstraat 31,, 9120 Melsele, RPR Dendermonde 0890.997.656, voor een totale inbrengwaarde van 184.500, 00 EUR?, bestaat uit een deel van de schuldvordering die de heer Ronald Otter bezit ten laste van de vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 813 aandelen van de BVBA Roneda zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

> dat de bfrondere algemene vergadering van 30 mei 2014 heeft besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten befope van 205.000,00°EUR in toepassing van de in artikel 537 WIS 92 bedoelde procedure

> dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 W'S 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent op te nemen in de kolom credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 30 mei 2014.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

> dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrjfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

> dat de beschr~ving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidely"kheid,"

> dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordel(kheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheng van tien procent lk wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billikheid van de verrichting. Er zh geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht mag niet voor andere doeleinden worden aangewend...".

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ViERDE BESUSSING

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB'92 het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend, zijnde honderdvierentachtigduizend vijfhonderd euro (E 184.500,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweehonderdendrieduizend honderd euro (E 203.100,00) en dit in twee stappen. Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van achthonderddertien (813) aandelen {waarbij de bestaande aandelen en de nieuwe aandelen samen negenhonderd negenennegentig aandelen vormen, die elk één/negenhonderd negenennegentigste deel van het kapitaal zullen vertegenwoordigen, allen zonder nominale waarde) die identiek aan de bestaande aandelen zijn en dus met dezelfde rechten en voordelen als de Chans bestaande aandelen en die volledig volgestort aan de inbrenger worden

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

toegekend en die vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB'92.

Op deze achthonderddertien (813) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van (afgerond) honderd euro (E 100,00) per aandeel die zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal eenentachtigduizend driehonderd euro (E 81.300,00); daarenboven zal er door de inschrijvers een uitgiftepremie verschuldigd zijn van in totaal honderdendrieduizend tweehonderd euro (E 103.200,00). Aldus wordt in deze eerste stap het kapitaal gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op negenennegentigduizend negenhonderd euro (E 99.900,00).

leder nieuw aandeel en de uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %) door inbreng door de heer OTTER Ronald van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die de heer OTTER Ronald heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING

Is vervolgens tussengekomen, de heer OTTER Ronald, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de heer Erik Van der Jeught, bedr. jfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer OTTER Ronald, voornoemd, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderdvierentachtigduizend vijfhonderd euro (E 184.500,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (i 0%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de heer OTTER Ronald, voornoemd, die aanvaardt, achthonderddertien (813) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB'92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde eerste kapitaalverhoging van eenentachtigduizend driehonderd euro (E 81.300,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenennegentigduizend negenhonderd euro (E 99.900,00), vertegenwoordigd door negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het bedrag van de uitgiftepremie, zinde globaal honderdendrieduizend tweehonderd euro (E 103.200,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen. ACHTSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering een tweede kapitaalverhoging ten belope van honderdendrieduizend tweehonderd euro (E 103.200,00) door te voeren, om het kapitaal te brengen van negenennegentigduizend negenhonderd euro (E 99.900,00) op tweehonderdendrieduizend honderd euro (E

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

203.100,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van honderdendrieduizend tweehonderd euro (E 103.200,00). Deze tweede kapitaalverhoging zal geschieden zonder creatie van nieuwe aandelen. NEGENDE BESLISSING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderdendrieduizend honderd euro (E 203.100,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negenhonderdnegenennegentig (999) identieke aandelen, zonder nominale waarde.

TIENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt :

".. Artikel5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdendrieduizend honderd euro (¬ 203100,001 vertegenwoordigd door negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen, zonder vermelding van waarde, ieder aandeel één/negenhonderd negenennegentigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend.

ELFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TWAALFDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het dividend waarvan hiervoor sprake.

DERTIENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan Accountantskantoor Van Puymbroeck-Smet, afgekort VP-S Burg. BVBA met zetel te 9120 Melsele, Grote Baan 62 A, RPR Oost-Vlaanderen 0473.764.133 en haar bedienden en aangestelden, met macht ieder afzonderlijk te handelen om voor en namens de vennootschap alle verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van huidige en alle latere wjzigingen tot stand te brengen in het ondernemingsloket, bij de administratie van de directe belastingen, de B.T.W.-administratie, de sociale kas en bij elke andere administratieve dienst, alle verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen : expeditie akte en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 21.03.2014 14069-0014-009
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0193-009
19/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 16.03.2012 12062-0171-010
22/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 18.03.2011 11059-0437-010
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 16.03.2010 10066-0232-010
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 02.04.2009 09101-0314-010

Coordonnées
RONEDA

Adresse
9120 Beveren (Melsele)

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande