ROOS CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROOS CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.657.976

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0045-011
20/11/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V( 1l1 11 lN' I11I 1l 1111' ll'tI'l1 1l 111

behi *iaia~sss*

aai

Bel;

Staa





Oudenaarde

0 8 NOV, 2012

Griffie

Ondernemingsnr : o Scip . 651 1-Q

Benaming

(voluit) : ROOS CONSTRUCT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Gentstraat 31

Onderwerp akte ; Oprichting - benoeming

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde op zeven november tweeduizend en twaalf werd door de heer ROOS Jeroen Willy, geboren te Oudenaarde op zeven november negentienhonderd zesentachtig (861107 151-67), wettelijk samenwonend met mejuffrouw Nadia De Moor te Zwalm, Terweeënstraat 28, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROOS CONSTRUCT" opgericht.

Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ROOS CONSTRUCT".

De naam zal steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Gentstraat 31.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit In zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden te coördineren van bouwkundige en civieltechnische werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord.

-Het zelf uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken aangaande aile grond, -drainage en wegeniswerken, rioleringen, boringen, waterbouwkundige werken, drainage, leggen van kabels en diverse leidingen voor zowel vervoer van vloeistoffen als energie, aanleggen van spoor -en tramwerken, plaatsen van rails en uitvoeren van herstellingswerken, tunnels, viaducten en beddingen, straten , vliegvelden, paden en wegen voor zowel voetgangers als voertuigen, sportaccomodaties, speel-en sportterreinen, vervaardiging en montage van metalen constructies.

- Flet zelf uitvoeren van openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken, bestaande uit: aile ruwbouwwerken en volledige afwerking van gebouwen in de meest ruime zin: het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, restauratie, slopingswerken, grond- en nivelleringwerken, voegwerken en gevelreiniging, isolatie, vloeren en tegelzetting (in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het plaatsen van parket, scheidingswanden en plafonds in hout, metaal en kunststoffen, het uitvoeren van alles schilder-, pleister- en behangwerken, elektriciteitswerken, zonnepanelen, collectoren, sanitaire werken, het plaatsen en onderhoud van centrale verwarming.

-Actief te zijn in de sector van het schrijnwerk.

-De aan- en verkoop van alle bouwmaterialen en houtsoorten, evenals pvc en aluminium. Het uitvoeren van algemene bouwwerken, aile metsel- en betonwerken, zowel in hoog- als in diepbouw.

- Het verlenen van bijstand, diensten en advies aan bedrijven, vennootschappen, verenigingen, private -en/of overheidsinstellingen, op het vlak van management, marketing, organisatie, administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Managementadvies en opleidingscentrum in de breedste zin, inzake begeleiding, opleiding en training van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel;

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; - Het ontwikkelen, uitbaten, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van merken, octrooien en patenten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ç--,°. ` 11 - Het optreden als tussenpersoon in de handel, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, agent of andere tussenpersoon voor alle producten en diensten die wettelijk toegestaan zijn, met uitsluiting van deze waarvoor beperkende overheidsmaatregelen zijn uitgevaardigd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge - Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en vennootschappen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen en alle handels  en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

- Het beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties. Dit alles in de ruimste zin.

- Overige zakelijke dienstverlening.

Bovendien mag de vennootschap alle handels -, nijverheids -, financiële roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel dit zowel in België als in het buitenland; de vennootschap kan op eender welke wijze (inbreng, intekening, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of op een andere wijze) belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van zekere, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan eveneens de functies waarnemen van beheerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen van zeven november tweeduizend en twaalf.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) en is verdeeld in tweeënzestig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk éénitweeënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd geplaatst door de heer Roos, voornoemd ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro, waarvoor hem tweeënzestig aandelen worden toegekend

Welke aandelen volgestort werden ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen vèôr de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Landbouwkrediet onder nummer 103-0287503-63, zoals blijkt uit een bewijs van deponering.

Volstorting

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

De verbintenis tot volstorting is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen solidair en ondeelbaar in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Bijstorting of volstorting wordt door de zaakvoerders opgevraagd op een door hem te bepalen tijdstip. Aan de vennoten wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een girorekening waarop de betaling bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De vennoot komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is door hem vanaf dat ogenblik rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Zolang de aandelen niet volgestort zijn kunnen zij niet overgedragen worden.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt de algemene vergadering onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontslaan. In dat geval is zij verplicht tezelfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel.

Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht.

Tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden.

Ontslag door de zaakvoerder

De zaakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht,

Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

Opvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet neerleggen, zullen de overblijvende zaakvoerder(s) of bij ontstentenis de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het neerleggen van de funtie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe zaakvoerder zal benoemen, ofwel het" bestuur aan de overblijvende zaakvoerder zal toevertrouwen.

Controle

De controle op de financiële toestand, de Jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant

Jaarvergadering

leder jaar zal op de tweede maandag van de maand maart om tien uur een jaarvergadering gehouden worden op de zetel,

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur gehouden worden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De oproeping wordt ten minste vijftien dagen vooraf per aangetekend schrijven verstuurd aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder(s),

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden aan de vergadering deelnemen kunnen de convocaties achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien aile vennoten aanwezig zijn.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Voor-Wotioulein

aan het

Belgisch Staatsblad



Door de zaakvoerders kunnen bijzondere algemene vergaderingen worden belegd zo dikwijls ais zulks

nodig blijkt en telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden om over een

wijziging van de statuten te beraadslagen.

Deze vergaderingen worden gehouden op plaats en uur, vermeld in de oproeping.

Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

stemgerechtigde vennoot, mits voorlegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook voor

onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke enfof statutaire beperkingen.

Wijze van stemmen

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders, of anders door de

oudste vennoot.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen,

wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondertekend vooraleer de vergadering aanvangt.

Ieder vennoot heeft het recht zijn stem schriftelijk uitte brengen.

De vennoot die zijn stem per brief wil uitbrengen, zal in een aangetekende brief, die ten laatste de dag

voorafgaand aan de dag van de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel moet toekomen, de

agenda overnemen en naast elk punt van de agenda antwoorden met "aanvaard" of "verworpen" of

"onthouding".

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de besluiten genomen met de gewone meerderheid

van de stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van de algemene vergaderingen worden tijdens de vergadering notulen gemaakt die ondertekend worden

door de aanwezige vennoten, Afschriften en uittreksels voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder.

Boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Op Piet einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder,

overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste bestaat uit de balans, de

resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken worden neergelegd en eventueel

bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten.

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn

beleid,

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de zaakvoerder(s)

en eventueel commissarissen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op één november tweeduizend en twaalf en eindigt op dertig september

tweeduizend en dertien

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

B. Benoemingen

1,de heer Jeroen Roos, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Hij

aanvaardt zijn mandaat onder de bevestiging dat er geen maatregel zich hiertegen verzet.

2. Overeenkomstig de vennootschappenwet wordt er geen commissaris benoemd.

C. Aile verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting te rekenen vanaf 1 november 2012 alsook de verbintenissen aan te gaan na de oprichting en vóór de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende notaris:

Mr. Leen Coppejans

notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte



TifjIagen b iet $elgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. vanLiu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROOS CONSTRUCT

Adresse
GENTSTRAAT 31 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande