ROTAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROTAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.776.109

Publication

20/08/2012
ÿþ Mod Wort l ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III" I1 2 1116113 II11III

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia,





NEERGELEGD

Q 8 -88- 2412

RECHTBANK VAN KOOPHANDL TE GEN

Qndernemingsnr : 0430.776.109

Benaming (voluit) : ROTAN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Hogevoorde 44 - 9950 Waarschoot

Onderriverp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Lieven DEMOLDER, geassocieerd notaris ter standplaats Eeklo, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dauwe & Demolder, geassocieerde notarissen", te Eeklo op zevenentwintig juli tweeduizend en twaalf, Geregistreerd te Eeklo op 30 juli 2012 vijf bladen geen verzendingen. Boek: 147 blad 85. vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de eerstaanwezend inspecteur (get) A. BLOMME de eerstaanwezend verificateur.

van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROTAN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Hogevoorde 44. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0430.776.109 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0430.776.109.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij akte verleden voor Meester Jozef Dauwe, Notaris te Eeklo, op 28 maart 1987, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 16 april 1987 onder nummer 870416-137.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Meester Jozef Dauwe, Notaris te Eeklo op 1 juli 2004, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli daarna, onder nummer 04110257.

Na vaststelling dat de totaliteit van de aandelen aanwezig was werden de hierna vermelde besluiten bij afzonderlijke stemming telkens met eenparigheid van stemmen genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING FUSIEVOORSTEL.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de over te nemen en de overnemende vennootschap moesten worden vervuld, stelden de aandeelhouders van zowel de over te nemen als de overnemende vennootschap het volgende vast:

a) De zaakvoerder van de overnemende vennootschap, t'T.N.S." besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Ringlaan 5. Ingeschreven in het rechtspersonen-register onder nummer 0454.074.024 en, onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0454.074.024 hebben samen met de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap "ROTAN", op datum van 24 mei 2012, een' fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd:

- voor de voormelde over te nemen vennootschap te Gent op 15 juni 2012 (datumstempel 18 juni 2012) en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 12113443.

b) De voorzitter gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd. dat de voornoemde vennootschap "ROTAN" door fusie wordt overgenomen door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BíjTagen Tiij Tiët'BèLgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

t Y voornoemde vennootschap "T.N.S." naar aanleiding van het verwerven door "T.N.S." van alle aandelen van "ROTAN".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Het betrof hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van "ROTAN" zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door "T.N.S.", vanaf 1 januari 2012. Alle verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) De zaakvoerder van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap hebben zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d) De zaakvoerder van de over te nemen vennootschap verklaarde dat de over te nemen vennootschap:

- geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen;

- geen obligaties heeft uitgegeven

- het volgend onroerend goed bezit, hierna verder omschreven:

TWEEDE BESLUIT  GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering van de over te nemen vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "ROTAN" te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap "T.N.S.", tot eenzelfde besluit kwam.

De vergadering van de overnemende vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "ROTAN" over te nemen.

Bijgevolg is gans het vermogen van de vennootschap "ROTAN" met alle rechten en plichten overgaan ONDER ALGEMENE TITEL op de vennootschap "T.N.S.".

De bestanddelen van het eigen vermogen, en de bestanddelen van activa en passiva werden volgens de gebruikelijke regels aan hun boekwaarde behouden en zullen bij de overnemende vennootschap "ROTAN", na fusie als dusdanig worden verwerkt.

Gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds vôôr de fusie in eigendom toebehoorden aan de vennoten van de overnemende vennootschap, heeft er geen kapitaalsverhoging plaats en werden alle aandelen van overgenomen vennootschap, onmiddellijk vernietigd.

De vennoten van de overnemende vennootschap "T.N.S." verzochten mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en verzochten hen te notuleren dat het overgegane vermogen onder meer de volgende aktief- en passiefbestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag worden geïnter-preteerd:

1) Algemene omschrijving van de overgegane vermogens-bestanddelen.

Volgens de balans opgemaakt op 31 december 2011, omvat het vermogen van de overgenomen vennootschap "ROTAN", de activa en passiva-bestanddelen, zoals gehecht aan voormelde akte `fusie door overneming'.

2) Omschrijving van de vermogensbestanddelen onderworpen aan hypothecaire

publiciteit,

GEMEENTE WAARSCHOOT.

Een WOONHUIS op en met grond, staande en gelegen te 9950 Waarschoot, Hogevoorde

44.

DERDE BESLUIT  ONTSLAG  KWIJTING - MACHTIGINGEN.

Ingevolge het voormelde fusiebesluit heeft de overgenomen vennootschap "ROTAN",

naamloze vennootschap, opgehouden te bestaan en eindigt van rechtswege de

bestuurdersmandaten, in de overgenomen vennootschap van:

Mevrouw Daphne Aers Angele Julien, geboren te Eeklo op 8 juni 1979, wonende te 9950

Waarschoot, Hogevoorde 44.

Luik 13 - VPn,nln

Als bestuurder benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 december 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 mei 2009, onder nummer 09064162.

de BVBA "T.N.S.", voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Daphne Aers, voornoemd.

Als bestuurder benoemd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 januari daarna, onder nummer 12022032.

Met dien verstande dat zij wel gelast blijven met de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen.

De beide vergaderingen verlenen tevens met éénparigheid van stemmen kwijting van hun bestuur.

De beide vergaderingen beslisten met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de zaakvoerder om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Lieven Demolder. Geassocieerde notaris.

Tegelijkertijd hiermede neergelegd: expeditie van de akte van buitengewone algemene vergaderingen van NV ROTAN en BVBA T.N.S. ; balans 31/12/2011 omvattende het vermogen van NV ROTAN, historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijragen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



p NRII 91 HhI

B



*12113443*

Ondernemingsnr : 0430.776.109

Benaming (voluit) : ROTAN

(verkort)



Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : 9950 Waarschoot, Hogevoorde 44

Onderwerp(en) akte : Neerlegging Fusievoorstel

Neerlegging van fusievoorstel met het oog op fusie door overname van de NV ROTAN, te 9950 Waarsch000t, Hoge Voorde 44, ondernemingsnummer 0430.776.109 (overgenomen vennootschap), door de BVBA T.N.S., te 9900 Eeklo, Ringlaan 5, ondernemingsnummer 0454.074.024 (overnemende vennootschap).

Uittreksel van het fusievoorstel de dato 24 mei 2012

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W. Venn.) zijn de bestuurders van de Naamloze Vennootschap Rotan en de zaakvoerders van de Bvba T.N.S. op 25 mei 2012 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt :

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende:

1/ NV ROTAN, Naamloze Vennootschap te 9950 Waarschoot, Hoge Voorde 44, Ondernemingsnummer

0430.776.109, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 28 maart 1987, Gepubliceerd

in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 1987, onder nummer 137.

De statuten werden gewijzigd en de vennootschap werd omgevormd door notaris Ferdinand Neve te Gent

op 19 november 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 23 december 1992 onder

nummer 19921223-535 en 19921223536, namens haar tekenen haar bestuurders:

- Mw, Aers Daphne

- Bvba TNS, zaakvoerster Mw. Aers Daphne

2/ BVBA T.N.S., Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Eeklo, Ringlaan 5, Ondernemingsnummer 0454.074.024, opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Rochtus te Antwerpen op 1 decedmber 1994, Gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 7 januari 1995 onder nummer 950107-527, gewijzigd voor notaris Erik Celis te Antwerpen op 27 augustus 1999 Gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni 1999 onder nummer 19990918-345, namens haar tekenen haar zaakvoerder:

- Mw. Aers Daphne

VOORAFGAANDELIJKE TOELICHTING

De overnemende vennootschap is houder van aile aandelen van de over te nemen vennootschap.

De bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met een fusie door onderneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovenvernoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de na gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid T.N.S. (overnemende vennootschap)

Maatschappelijke zetel : 9900 Eeklo, Ringlaan 5

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland, de volgende activiteiten te voeren :

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijlagenTiij hët BëIgiscli Stààts6Iid =27/061'2012 - Annexes du7VlnniteurTièlgë

Luik B - VerunIn

De productie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de consignatie, het stockeren en het vervoeren

van allerlei voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

Het optreden als tussenpersoon in handelszaken die betrekking op de hierboven genoemde activiteiten;

het verlenen van diensten en adviezen niet betrekking tot de hierboven genoemde activiteiten;

het aan en verkopen van gronden en gebouwen, het bouwen van woningen op eigen gronden en gronden

van derden, het uitvoeren van verbouwingen. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend, De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen. Zij kan bovendien alle commerciele, industriele, roerende, onroerende of financiele handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiele interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in Belgie of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

2 De naamloze vennootschap ROTAN (overgenomen vennootschap)

Maatschappelijke zetel: 9950 Waarschoot, Hoge Voorde 44

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel:

De groot en kleinhandel; aankoop, huur, ruil, leasing van vijzen, nagels, schroeven, moeren, allerlei

knutselbenodigheden en materiaal, ijzerwaren, metaal, aanverwante producten, in de meest ruime zin, evenals

technisch advies van verwerken en monteren van deze materialen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij ook best geschikt acht zo in Belgie

als in het buitenland.

Import en export van rollend materieel en materiaal en alle aanverwanten. Het vervaardigen van en de

handel en de vertegenwoordiging in alle bouwmaterialen en decoratieve elementen en huipstoffen voor de

bouwindustrie en andere industrieen, alsmede vervoer, een en ander hetzij voor eigen rekening of voor

rekening van derden.

De productie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de consignatie, het stockeren en het vervoeren

van allerlei voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

Het optreden als tussen persoon in handelszaken die betrekking hebben op de hierboven genoemde

activiteiten;

Het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot de hierboven genoemde activiteiten;

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriele, commerciele en financiele, roerende of

onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar

maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel

nastreven of waarvan het doel in samenhang is met het hare. Oprichten, uitbreiden en omvormen van

ondernemingen en vennootschappen. Consultingdiensten, handelsbureau en beheer van vermogens.

Zij kan ook functies uitoefenen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders en andere maatschappijen.

BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de overnemende vennootschap.

Beide vennootschappen hebben een jaarrekening opgesteld die werd afgesloten op 31 december 2011. Vanaf 1januari 2012 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. Om, voor elke hij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de Algemene Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Zij verklaren dat het bovenstaande fusievoorstel door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- het fusievoorstel de dato 24 mei 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

26/06/2012
ÿþ Mod Wond 11.1

emieBi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111111

*12112437*

be a

Sc

stg

NEERGELEGD

15 JUNl 2012

RECii t J3~wg VAN KOOrH.aN_ C T ~~

Ondernemingsnr : 0430776109

Benaming

(voluit) : ROTAN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOGE VOORDE 44 - 9950 WAARSCHOOT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 31 december 2011 op de maatschappelijke zetel om 9.00uur werd beslist:

De heer Mariman Jurgen, Hoge Voorde 44 te 9950 Waarschoot wordt ontslaan als bestuurder. Ontslag gaat in op 31 december 2011,

Mevr. Aers Daphne

Afgev. bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0581-010
24/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mud 2.t

Lgb e] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111ini

*12022032*

Ondernemingsnr : 0430776109

Benaming

(voluit) : ROTAN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOGE VOORDE 44 - 9950 WAARSCHOOT

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Bij buitengewone algemene vergadering dd. 13 december 2011 op de maatschappelijke zetel om 9.00 uur werd beslist :

Met eenparigheid van stemmen wordt be 'st om volgende bestuurder te benoemen:

-TNS BVBA, Ringlaan 5 te 9900 Eeklo'vertegenwoordigd door

Mevr. Aers Daphne, Hoge Voorde 44 te 9950 Waarschoot

Gedaan te Waarschoot , 13 december 2011

Mevr, Aers Daphne

Afgev. bestuurder

_ ' " " "

"ij 2 JA. 20Î2

,_." " " ,

" ,

a Priffle

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 21.06.2011 11190-0053-009
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 19.06.2010 10194-0094-009
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 29.05.2009 09172-0024-009
06/05/2009 : GE047929
25/08/2008 : GE047929
29/08/2007 : GE047929
08/06/2005 : DE047929
24/09/2004 : DE047929
23/07/2004 : DE047929
26/06/2003 : DE047929
25/09/2002 : DE047929
29/11/2001 : DE047929
06/10/2001 : DE047929
22/11/2000 : DE047929
07/01/2000 : DE047929
12/01/1999 : DE047929
01/01/1992 : GE146732
16/04/1987 : GE146732

Coordonnées
ROTAN

Adresse
HOGE VOORDE 44 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande