ROWMARK EMEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROWMARK EMEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.909.040

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 02.07.2014 14261-0409-039
22/07/2014
ÿþ r (1114""1" II es;: Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I1110111111111

*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 JULI 201h

Griffie

AFDELING DPNi11=RMr)Nr1F

Ondernemingsnr : 0807.909.040

Benaming

(voluit) : ROWMARK EMEA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaarbeekstraat 44, 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 10 juni 2014:

"De vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d'entreprises", met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Avenue Marcel Thiry 77 bus 4, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0428.837.889 en vertegenwoordigd door de Mevrouw Martine Vermeersch, als commissaris van de vennootschap te herbenoemen voor een periode van drie jaar, waarbij de boekjaren eindigend op 31 december 2014, 31 december 2015 en 31 december 2016 zullen worden gecontroleerd,"

Duane Ernest Jebbett

Enige zaakvoerder

IN

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

vc behc

aar

Belt staa.

17/11/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IIIiwu1,i1iw1g8111iw

Ondernemingsnr : 0807.909.040



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 5 NOV, 2014

AFDELING alTiffiPRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : ROWMARK EMEA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Scíiaarbeekstraat 44

9120 Beveren

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd,, notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op 29, september 2014, geregistreerd op het lste registratiekantoor te Vilvoorde de dato 13; oktober 2014, boek 501 blad 66 vak 9. Ontvangen: vijftig euro (50¬ ). Getekend De adviseur-ontvanger, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROWMARK EMEA", waarvan de zetel gevestigd is te 9120 Beveren-Waas, Schaarbeekstraat 44, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING  wijziging van de statuten

De vergadering besluit om de tekst van artikel 10 van de statuten te wijzigen als volgt: OUD ARTIKEL 10:

"Artikel 10: Overdracht van de aandelen

Op straffe van nietigheid mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen (i) aan een vennoot, of (ii) aan de echtgenoot van de overdrager, of (iii) aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdragende vennoot. De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden.

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of: dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer' aandelen verwerven, de zaakvoerder van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs, de identiteit van de overnemer en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder. Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van de dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

{

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de algemene vergadering `goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering."

NIEUW ARTIKEL 10:

"Artikel 10: Overdracht van de aandelen

Op straffe van nietigheid mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen (i) aan een vennoot, of (ii) aan de echtgenoot van de overdrager, of (iii) aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdragende vennoot.

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden.

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer aandelen verwerven, de zaakvoerder van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs, de identiteit van de overnemer en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder. Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van de dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de algemene vergadering goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering.

Niettegenstaande enige andere statutaire bepaling, kunnen de aandelen die verpand worden ingevolge de pandovereenkomst die wordt afgesloten tussen Rowmark LLC als Pandgever ("Pledgor"), Siemens Financial Services, Inc. als Agent ("Agent") en de Gewaarborgde Partijen ("Secured Parties") bij uitwinning van dat pand vrij worden overgedragen aan de Agent, één of meerdere van de andere Gewaarborgde Partijen en/of één of meerdere met de Agent of met een andere Gewaarborgde Partij verbonden of geassocieerde vennootschappen (in de zin van respectievelijk artikel 11, 1° en artikel 12 van het Wetboek van vennootschappen). De Agent, de andere Gewaarborgde Partijen en de met hen verbonden of geassocieerde vennootschappen zijn, voor wat betreft overdrachten van aandelen ingevolge uitwinning van het pand, "toegelaten personen" in de zin van artikel 249, §1, tweede alinea, 4° van het Wetboek van Vennootschappen.

Meer in het algemeen en niettegenstaande enige andere statutaire bepaling kunnen verpande aandelen ingevolge de uitwinning van een pand vrij worden overgedragen aan de persoon of personen die de betreffende aandelen overnemen ingevolge de uitwinning van het pand op die aandelen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

A( behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

TWEEDE BESLISSING  bijzondere volmacht

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, evenals om alle andere publiciteitsvoorschriften aangaande de voorgaande beslissingen voor de vennootschap te vervuilen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De buitengewone algemene vergadering machtigt de Heer Luc Wynant, advocaat, en Mevrouw Evelien De Both, advocaat, die woonstkeuze doen op hun kantooradres te 1050 Brussel, Louizalaan 221, ieder afzonderlijk en met recht van in de plaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij een of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris. Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link B vernielden : Recto : Naam en hoedanighecd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voo behoor ~I

aan

Belgit 5taatsl



uhIIl

*13121418*

Ondernemingsnr : 0807.909.040

Benaming

(voluit) : ROWMARK EMEA

(verkort)

eR9FFIrr F3Fr:i-iTF3ANK

VAN KOOPHANDEL

2 k JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaarbeekstraat 44

9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping van bijzondere volmacht

(Uittreksel uit de besluiten van de zaakvoerder van 15juli 2013)

De zaakvoerder beslist hierbij de bijzondere volmacht die aan de heer Erik WIEGMAN werd toegekend, te herroepen en dit met ingang vanaf 31 juli 2011.

Marie Evrard

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Bglgtsçh.Staatshlad-.112L0_8L21113 Annexesdu Arloaiteurbelge

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 15.07.2013 13297-0503-039
28/12/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~N Kó0 RE

17 DEC. 2012

DENDERMONDE

Griffie

1111111~mu1~u11uu

-

Ondernemingsnr: 0807.909.040

Benaming (vote) : ROWMARK EMEA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaarbeekstraat 44

9120 Bevaren

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal gesloten voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de; burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; i; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 5 december 2012, tel registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en; volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

1, Verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 § 1 eerste paragraaf van het Wetboek van vennootschappen.

i De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd, de dato 30 november 2012 overeenkomstig artikel 313 § 1 eerste paragraaf van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

`De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA ROWMARK EMEA bestaat uit een schuldvordering in rekening courant voor een totale waarde van 1.845.460,58 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van Nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de in te brengen rekening-courant wordt gewaardeerd aan nominale waarde gelet op het schuldbevrijdend karakter van de inbreng. De weerhouden waardering komt overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng ter waarde van 1.845.460,58 EUR bestaat uit 502.850 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA ROWMARK EMEA. De uitgifteprijs wordt verantwoord van uit een akkoord tussen bij de transactie betrokken partijen.

Overeenkomstig onze controlenormen, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een', uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

We herinneren eraan dat de vennootschap zich bevindt in de toestand geviseerd door artikel 332 en 333 van het wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt te Gent op 30 november 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.1

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door Martine VERMEERSCH"

2. Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 § 1 derde paragraaf van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 3 december 2012, opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 derde paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, waarin het belang van zowel de inbreng als de kapitaalverhoging wordt uiteengezet.

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van één miljoen achthonderd vijfenveertigduizend vierhonderd zestig euro achtenvijftig cent (¬ 1.845.460,58) om het te brengen van honderd achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 118.550,00) naar één miljoen negenhonderd vierenzestigduizend en tien euro achtenvijftig cent (¬ 1.964.010,58).

Voornoemde vennootschap "Rowmark LLC" verklaart titularis te zijn van een schuldvordering in rekening-courant ten belope van één miljoen achthonderd vijfenveertigduizend vierhonderd zestig euro achtenvijftig cent (¬ 1.845.460,58).

De voornoemde vennootschap "Rowmark LLC" verklaart deze rekening-courant thans geheel in te brengen in de vennootschap.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van vijfhonderd en tweeduizend achthonderd vijftig (502.850) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De vergadering stelt aldus vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen negenhonderd vierenzestigduizend en tien euro achtenvijftig ocent (¬ 1.964.010,58) vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfendertigduizend honderd vijftig (535.150) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

FORMELE KAPITAALVERMINDERING DOOR AANZUIVERING VAN VERLIEZEN

De vergadering beslist om het geplaatst kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen te verminderen met een bedrag van één miljoen zeshonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vierenzestig euro negenenzeventig cent (¬ 1.655.464,79) om het van één miljoen negenhonderd vierenzestigduizend en tien euro achtenvijftig cent (¬ 1.964.010,58) terug te brengen op driehonderd en achtduizend vijfhonderd vijfenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 308.545,79) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen zeshonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vierenzestig euro negenenzeventig cent (¬ 1.655.464,79) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd en achtduizend vijfhonderd vijfenveertig euro negenenzeventig cent (¬ 308.545,79) vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfendertigduizend honderd vijftig (535.150) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN OVEREENKOMSTIG DE GENOMEN BESLUITEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist

de vergadering om de statuten als volgt aan te passen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en achtduizend vijfhonderd

vijfenveertig euro en negenenzeventig cent (¬ 308.545, 79). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd

vijfendertigduizend honderd vijftig (535.150) aandelen zonder nominale waarde."

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende

notaris.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Véronique Ryckaert, Roeland Vereecken, Catherine Wailly of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, en afzonderlijk bevoegd en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de genomen besluiten te vervullen en meer in het bijzonder het register van aandelen aan te passen aan de genomen besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- de coördinatie der statuten

- Verflag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 § 1 eerste paragraaf van het Wetboek

van vennootschappen

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 § 1 derde paragraaf van het

Wetboek van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luilam vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

belyouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.07.2012, NGL 28.08.2012 12478-0328-042
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 02.08.2011 11368-0250-014
14/07/2011
ÿþ14/07/2011

lgisch Staatsblad

Bijlagen bij he

mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qpe~w1~`}~ y~}~ van

ter F-riffie van dé

~~~n7~LNlh " ué~ Ré}z}pÎklis:L1 b Aiti fier~,º%gn

Oj]

Ceiegriífier,

111 I 1I III! IlU1 flh1 IltLflhllih11

" 1110,.8,"

1

v,

beh+

aai Bel Staa

N

Ondernemingsnr : 0807.909.040

Benaming : Rovermark Benelux

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helststraat 47

2630 Aartselaar

Onderwees akte :Buitengewone algemene vergadering - Grensoverschrijdende Fusie - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op negenentwintig'; juni tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen : BENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren " " - Réviseurs d'entreprises", met: maatschappelijk zetel te 1000 Brussel, Avenue Marcel Thiry 77 bus 4, ingeschreven in het RPR te Brussel,:, onder het nummer 0428.837.889 en vertegenwoordigd door Mevrouw Martine Vermeersch, als commissaris;' van de vennootschap voor een periode van 3 jaar, waarbij de boekjaren eindigend op 31 december 2011, 31 i december 2012 en 31 december 2013 zullen worden gecontroleerd.

Aan de zopas benoemde commissaris zal een mandaatvergoeding van 11.200,00 euro op jaarbasis warden;, toegekend.

GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE -- OVERDRACHT VAN VERMOGEN  VOORWAARDEN

A. Grensoverschrijdende fusie

' De vergadering beslist, overeenkomstig de bepalingen van het grensoverschrijdende fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de grensoverschrijdende fusie door overneming: , door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROWMARK BENELUX", voornoemd, overnemende vennootschap, van de besloten vennootschap naar Frans recht, zogenaamde "société par; actions simplifiée" "ROWMARK EUROPE", met maatschappelijke zetel 28 Avenue Henri Baudelet, 77330 Ozoir la Ferriére (Frankrijk), ingeschreven in het handels-en vennootschapsregister van Melun (Frankrijk) onder hetg', nummer 449.746.122, overgenomen vennootschap, door overgang, middels ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, van gans het vermogen, van de overgenomen vennootschap, waarvan de waarde is gebaseerd op een staat van actief en passief opgesteld op 31 december 2010.

Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap "ROWMARK EUROPE", vanaf 1 januari 2011, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "ROWMARK BENELUX". Aangezien het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap volledig aansluit bij dat van de,, overgenomen vennootschap, beslist de vergadering dat er geen noodzaak is om het maatschappelijk doel van,' de overnemende vennootschap te wijzigen.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de:, overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op,, de staat van activa en passiva, opgemaakt op 31 december 2010.

¬ ?e voormelde overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap bevat geen onroerende , goederen.

C. Voorwaarden

Na realisatie van de fusie, zal het vermogen van de overgenomen vennootschap toekomen aan de;, overnemende vennootschap in de staat waarin het zich bevindt bij de voltooiing van de fusie; het zal aile': goederen, rechten en zekerheden bevatten die behoren aan de overgenomen vennootschap op dat moment,? zonder uitzondering.

De overnemende vennootschap zal schuldenaar worden voor de schuldeisers in plaats van de overgenomen;; vennootschap, zonder dat deze substitutie voor hen als schuldvernieuwing wordt aanzien.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

Onderhavige vergadering legt hoger genoemde fusieattest voor, het zogenaamde "Certificat de conformité",; afgeleverd door de Griffier van de Rechtbank van Koophandel van Melun (Frankrijk), waaruit zowel de interne,.

Op de laatste blz. van Luik BB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nCen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 2.1

als de externe wettigheid blijkt van de voorafgaand rechtshandelingen en formaliteiten in verband met deze grensoverschrijdende fusie, waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is.

Een exemplaar van dit fusieattest zal aan dit proces-verbaal gehecht blijven.

Onderhavige vergadering stelt eveneens vast dat, voorafgaandelijk deze vergadering, de algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap "Rowmark Europe" gehouden op 27 juni 2011 heeft ' besloten tot grensoverschrijdende fusie door overneming door de vennootschap "ROWMARK BENELUX". Een exemplaar van de onderhandse notulen van voornoemde algemene vergadering zal aan dit proces-verbaal gehecht blijven.

Onderhavige vergadering stelt vervolgens vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat door het " voorgaande besluit, de grensoverschrijdende fusie door overneming door de besloten vennootschap met

" beperkte aansprakelijkheid "ROWMARK BENELUX" van de besloten vennootschap naar Frans recht, zogenaamde "société par actions simplifiée" `ROWMARK EUROPE, definitief tot stand is gekomen. KAPITAALVERHOGING

Ten gevolge van de overgang van het vermogen van de vennootschap "ROWMARK EUROPE" op de overnemende vennootschap "ROWMARK BENELUX", beslist de vergadering tot een verhoging van het kapitaal I voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) op honderdachttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 118.550,00) met uitgifte van tweeëndertigduizend driehonderd (32.300) nieuwe volgestorte aandelen zonder opleg in geld die zullen delen in de winst vanaf heden.

UITREIKING VAN DE NIEUW VOLGESTORTE AANDELEN AAN DE ENIGE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP  RUILVERHOUDING

De nieuw uitgegeven aandelen zullen integraal worden toebedeeld aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap "ROWMARK EUROPE" tegen inlevering van al haar aandelen in de ovememende vennootschap naar verhouding van 100.000 oude aandelen van de overgenomen vennootschap voor 32.300 aandelen nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg in geld.

De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap zal geschieden door inschrijving onder haar naam van het aantal haar toekomende aandelen met de datum van het grensoverschrijdende fusiebesluit in het register van aandelen van de overnemende vennootschap binnen de twee maanden na de publicatie van het grensoverschrijdende fusiebesluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor een gedetailleerde berekening van de ruilverhouding, sluit de vergadering zich aan bij het bijzonder fusieverslag van de zaakvoerder.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het kapitaal van de vennootschap effectief werd gebracht op honderdachttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 118.550,00) , vertegenwoordigd door vierendertigduizend honderdvijfenvijftig (34.155) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

VERNIETIGING VAN DE BESTAANDE AANDELEN

De vergadering beslist om de bestaande duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen van de overnemende vennootschap welke v5ôr de grensoverschrijdende fusie werden aangehouden door de overgenomen vennootschap en ingevolge de grensoverschrijdende fusie aangehouden worden door de overnemende vennootschap zelf, te vernietigen ten gevolge waarvan het aantal aandelen van de vennootschap terug gebracht wordt tot 32.300.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 DE STATUTEN

De vergadering besrist het artikel 5 van de statuten van de overnemende vennootschap te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen door de tekst van het artikel 5 te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 118.550,00). Het is verdeeld in tweeëndertigduizend driehonderd (32.300) aandelen zonder nominale waarde."

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "ROWMARK EMEA" met ingang vanaf heden en bijgevolg artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen door de eerste zin integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ROWMARK EMEA"."

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te . verplaatsten naar 9120 Beveren, Schaarbeekstraat 44 en bijgevolg artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen door de eerste zin integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Schaarbeekstraat 44."

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 51b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap in te schrijven en te ondertekenen in het register van aandelen en aile formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal inbegrepen een volmacht tot vertegenwoordiging; * de

onderhandse notulen van de algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap "Rowmark Europe"; * het fusieattest, genaamd "Certificat de conformité", de gecoördineerde statuten;

het bijzonder verslag van de enige zaakvoerder overeenkomstig artikel 772/8 van het Wetboek van Vennootschappen;

' Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/05/2011
ÿþI Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behout

aan h,

Belgis Staatsb

IIl lI 1111111 Il IlI I II I I II

*iioeoaoe"

Ondernemingsnr : 0807.909.040 Benaming

(voluit) : Rowmark Benelux

N-areelegri ter criffee vue de Rechtbew Áoers;er~,~ ánhïerea. op

1 7 MEI 2011

Griffie

Bijlagen tril het Belgisch Staatsblad =-2710512011-Annexes du Monitemr helge-

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helststraat 47, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Neerlegging grensoverschrijdend fusievoorstel

Neerlegging grensoverschrijdend fusievoorstel gedateerd op 10 mei 2011 en opgesteld door de enige zaakvoerders van de volgende vennootschappen:

-de overnemende vennootschap Rowmark Benelux, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Helststraat 47, 2630 Aartselaar (België), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0807.909.040;

-de over te nemen vennootschap Rowmark Europe, besloten vennootschap naar Frans recht, zogenaamde "Société par Actions Simplifiée", met maatschappelijke zetel te 28 Avenue Henri Baudelet, 77330 Ozoir la Ferrière (Frankrijk), ingeschreven in het Registre du Commerce et des Sociétés van Melun onder het nummer 449 746 122;

De aandeelhouders van voorgenoemde vennootschappen hebben de intentie om bij beslissing van een algemene vergadering een grensoverschrijdende fusie aan te gaan waarbij de besloten vennootschap naar Frans recht Rowmark Europe worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rowmark Benelux.

Na realisatie van de fusie, zal het vermogen van de over te nemen vennootschap toekomen aan de overnemende Vennootschap in de staat waarin het zich bevindt bij de voltooiing van de fusie; het zal alle goederen, rechten en zekerheden bevatten die behoren aan de over te nemen vennootschap op dat moment, zonder uitzondering.

De overnemende vennootschap zal schuldenaar worden voor de schuldeisers in plaats van de over te nemen Vennootschap, zonder dat deze substitutie voor hen als schuldvernieuwing wordt aanzien.

De schuldeisers van de betrokken vennootschappen, wier vordering is ontstaan voor de bekendmaking van de beslissing tot fusie door ovemame door de algemene vergadering, hebben het recht een zekerheid te eisen voor de vorderingen welke nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde.

De schuldeisers kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen betreffende deze regelingen door middel van een schrijven gericht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rowmark Benelux, Helststraat 47, 2630 Aartselaar (België), ter attentie van de heer Erik Wiegman.

Betrokken vennootschappen hebben geen minderheidsaandeelhouders.

Erik Wiegman

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 05.08.2010 10390-0538-013
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0352-039

Coordonnées
ROWMARK EMEA

Adresse
SCHAARBEEKSTRAAT 44 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande