ROYAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROYAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.532.311

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.11.2013, NGL 17.12.2013 13686-0313-012
25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 24.11.2014, NGL 14.01.2015 15010-0253-009
08/11/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

I111111,111.11j111.1115111I1I11111

Ondernemingsnr : 0442532311 Benaming

(voluit) : ROYAL

(verkort) :

NEERGELEGD

2 6 OKT. 2412

RBCHTMelle VAN

KC)C)PHANrIPI TF ( FNT

Maf word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gontrodestraat 90 - 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Buitengewone algemene vergadering - Doelswijziging - Omzetting van het kapitaal in euro - Kapitaalvermindering - Omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Aanneming van de statuten en benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan/Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op drieëntwintig oktober,

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap "Royal", met zetel te 9050-Gentbrugge, Gontrodestraat 90, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Gent en hebbende als B.T.W.-nummer BE-0.442.532.319 en als

ondernemingsnummer : 0.442.532.311.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Christian Van lsterdael, destijds te Gentbrugge, op tien december negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien januari; negentienhonderd éénennegentig onder nummer 234, en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting niet; gewijzigd werden bij notariële akte.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 9 uur 30 onder Voorzitterschap van de heer Sen Emir, hierna genoemd. De voorzitter duidt aan als secretaris de heer Coban Abdil, hierna genoemd, en stemopnemer, mevrouw Kiran Suna, hierna genoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig de volgende vennoten die verklaren, al dan niet vertegenwoordigd zoals nagemeld, houder te zijn van de aandelen na hun identiteitsgegevens/verschijningsformule vermeld

1. Mevrouw KIRAN, Suna, geboren te Gent op zeven augustus negentienhonderd zevenenzeventig,

wonende te 9050-Gent (Gentbrugge), Gontrodestraat 90.

Houdster van 167 aandelen van de vennootschap.

2. De heer SEN, Emir, geboren te Brussel op éénentwintig augustus negentienhonderd zesenzeventig,

wonende te 9050-Gent (Gentbrugge), Gontrodestraat 90,

Houder van 125 aandelen van de vennootschap.

3. De heer CABAN, Abdil, van Turkse nationaliteit, geboren te Emirdag (Turkije) op vijftien november negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9050-Gent (Gentbrugge), Vijverhof 6.

Houder van 125 aandelen van de vennootschap.

Totaal : 417 aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van 1.251.000,00 BEF vertegenwoordigende.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren :

L Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde :

Punt 1 : Verslag van de raad van bestuur met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel van de: vennootschap, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2012.

Punt 2 : Wijziging van het doel door schrapping van volgende activiteiten "de fabrikatie van, alsmede groot-' en kleinhandel in brood en aanverwante produkten, banket, biscuiterie, confiserie en consumptieeis het uitbaten van tea-room en toffee-shop" en vervanging ervan door volgende activiteiten "Het leggen van leidingen en rioleringen, bestrating, ruimen van rioolkokers, onderhoud van wegen en autosnelwegen, schoonmaken van lokalen en industriële werkplaatsen, schoonmaken van klassieke en industriële gebouwen, het aanleggen, onderhoud van groenvoorzieningen langsheen wegen en autosnelwegen".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Punt 3 : Omzetting van het kapitaal in euro

Punt 4 : Vermindering van het kapitaal van de vennootschap met elfduizend en elf euro achtenveertig cent (¬ 11.011,48), om het kapitaal te verlagen van eenendertigduizend en elf euro achtenveertig cent (¬ 31.011,48) naar twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag groot vierenzeventig euro zevenendertig cent- (¬ 74,37) afgerond, met als doel het vrijmaken van overbodige financiële middelen van de vennootschap en volledig aan te rekenen op het fiscaal werkelijk volstort kapitaal en zo dit niet voldoende zou zijn verhoudingsgewijs op de andere in het kapitaal geïncorporeerde bestanddelen.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van bestaande aandelen doch met vermindering van de fractiewaarde van elk van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag, volgens artikel 613 van het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Punt 5 : Verslag van de raad van bestuur met het oog op de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2012.

Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Punt 6 : Beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ontslag bestuurders.

Punt 7 : Aanneming en vaststelling van de nieuwe statuten,

Punt 8 : Benoeming niet statutaire zaakvoerder(s).

Il. De voorzitter zet vervolgens uiteen :

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden genomen met de meerderheden als voorzien in het wetboek van vennootschappen.

Het bureau heeft vastgesteld dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten.

Alle aandeelhouders én bestuurders der vennootschap (te weten : voornoemde aandeelhouders) zijn hier aanwezig en verklaren kennis te hebben genomen van dag en uur van onderhavige vergadering en haar agenda en te verzaken aan de normaal ten aanzien van hen te verrichten oproepingsformaliteiten.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde. De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen :

Punt één : Bijzonder verslag doelswijziging,

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door de raad van bestuur op 10 oktober laatst, met het oog op de wijziging van het doel. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 30 september laatst.

Punt twee ; Doelswijziging.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda en om redenen als uiteengezet in het verslag in vorig agendapunt vermeld.

Punt drie :Omzetting van het kapitaal in euro

De vergadering beslist om het kapitaal om te zetten in euro.

Dientengevolge bedraagt het kapitaal eenendertigduizend en elf euro achtenveertig cent (¬ 31.011,48).

Punt vier : Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen zoals aangeduid in de agenda, namelijk vermindering met elfduizend en elf euro achtenveertig cent (¬ 11.011,48), om het kapitaal te verlagen van eenendertigduizend en elf euro achtenveertig cent (¬ 31.011,48) naar twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door terugbetaling op ieder aandeel Van een bedrag groot vierenzeventig euro zevenendertig cent '(¬ 74,37) afgerond, met ais doel het vrijmaken van overbodige financiële middelen van de vennootschap en volledig aan te rekenen op het fiscaal werkelijk volstort kapitaal en zo dit niet voldoende zou zijn verhoudingsgewijs op de andere in het kapitaal geïncorporeerde bestanddelen.

De kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van bestaande aandelen doch met vermindering van de fractiewaarde van elk van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag, volgens artikel 613 van het wetboek van vennootschappen niet plaatshebben, zo binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers een zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking niet zijn vervallen, zolang hiervoor geen oplossing is gevonden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Iedere aandeelhouder geeft bovendien persoonlijk zijn goedkeuring voor deze kapitaalvermindering en verklaart geen ongelijke behandeling van aandeelhouders te zullen inroepen.

Punt vijf : Verslag van de raad van bestuur met het oog op de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waaraan toegevoegd, een staat van activa en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

passiva afgesloten op 30 september 2012 - verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag, opgesteld door de raad van bestuur alsmede van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor; de aanwezige aandeelhouders en bestuurders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het BESLUIT van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt :

"XI.BESLUITEN

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/09/2012 - die onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de vennootschap werd opgesteld -, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut der bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gebleken dat geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad tenzij de vordering op naam van één aandeelhouder oninbaar zou blijken te zijn.

Het netto-actief volgens deze staat van zeventienduizend en zesentachtig euro drieëntachtig eurocent (17.086,83 EUR) is kleiner dan het huidige maatschappelijk kapitaal van 31.011,48. Het verschil bedraagt 13.924,65 eura. Gezien een verlaging van het kapitaal van 31.011,48 euro naar 20.000 euro is gepland zou het verschil 2.913,17 euro bedragen. Het netto-actief volgens deze staat is op die manier kleiner dan het verplichte minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid nI. 18.550 euro, (art. 214 W, Venn.)

Bij gebreke aan voorafgaande verhoging van het eigen vermogen zou dit kunnen leiden tot de aansprakelijkheid voorzien in artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen,

Gelet op het tijdstip van onze aanstelling en de noodzakelijke termijn voor de uitvoering van onze controlewerkzaamheden, was het ons niet mogelijk onze controlewerkzaamheden te beëindigen meer dan 15 dagen voor de voorziene algemene vergadering,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV in een BVBA en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

Bully op 22 oktober 2012

Voor "Audit decrad " bv ovv v.o.f. (Bedrijfsrevisorenkantoor B00764)

José Haustraete (A1071)

Bedrijfsrevisor  zaakvoerder"

Punt zes Beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ontslag bestuurder(s).

De vergadering beslist de bestaande vennootschapsvorm te wijzigen. Dientengevolge beslist zij de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het doel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat, uiteraard rekening houdend met hiervoor genomen beslissingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer en het BTW-nummer waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is, evenals om het even welke machtigingen en erkenning en aan de naamloze vennootschap verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting van de naamloze vennootschap wordt heel haar vermogen, roerend en onroerend, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die eenvoudig in de plaats gesteld wordt van de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd zijn door 417 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen worden aan de huidige aandeelhouders van de naamloze vennootschap toegekend a rato van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel van de naamloze vennootschap.

Er wordt daarbij aangestipt dat de omzetting geschiedt

a) overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

b) onder het regime voorzien door artikel 121, paragraaf 1 van het wetboek der Registratierechten,

c) onder het voordeel van artikel 214 van het wetboek der Inkomstenbelastingen.

De algemene vergadering stelt vast dat de omgezette vennootschap geen nieuwe vennootschap is, doch wel de voortzetting der reeds vroeger bestaande vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder dat enige wijziging aan actief en passief werd gemaakt behoudens de hoger geciteerde kapitaalvermindering.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de raad van bestuur van de tot op heden bestaande naamloze vennootschap, te weten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-genoemde aandeelhouders.

De omzetting voorafgaand goedgekeurd stelt immers een einde aan hun mandaat. Er wordt hen kwijting verleend voor hun uitgevoerd mandaat.

Punt zeven - Aanneming en vaststelling van de nieuwe statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap als volgt vast te stellen rekening houdend met voorgaande beslissingen aangaande wijziging doel, omzetting kapitaal in euro én vermindering van het maatschappelijk kapitaal:

"Artikel één  rechtsvorm  naam;

De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid; haar naam luidt "ROYAL".

Artikel twee -- maatschappelijke zetel:

De vennootschapszetel wordt door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) gevestigd in om het even welke plaats binnen het Nederlands- en tweetalig Belgisch taalgebied.

Hij mag worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) binnen het zelfde taalgebied.

De vennootschap kan, bij beslissing van de zaakvoerder(s), bijkantoren en agentschappen vestigen, Artikel drie  doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met wie dan ook : in België als in het buitenland:

Het leggen van leidingen en rioleringen, bestrating, ruimen van rioolkokers, onderhoud van wegen en autosnelwegen, schoonmaken van lokalen en industriële werkplaatsen, schoonmaken van klassieke en industriële gebouwen, het aanleggen, onderhoud van groenvoorzieningen langsheen wegen en autosnelwegen. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Artikel vier  duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel vijf - kapitaal.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in vierhonderd zeventien (417) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van elk één/vierhonderd zeventiende (1/417de) in het kapitaal.

Artikel zes -- aandelen op naam en register.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

de gedane stortingen;

de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register; van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen

Artikel zeven  onverdeeldheid  vruchtgebruik van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de zaakvoerder de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen.

Alle rechten, verbonden aan met vruchtgebruik bezwaarde aandelen of effecten zullen, ten opzichte van de vennootschap, door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend. Die rechten hebben onder andere betrekking op het recht op de dividenden, het stemrecht.

Artikel acht  overdracht van aandelen.

De aandelen of effecten van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten, waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is tevens vereist wanneer de aandelen of effecten worden afgestaan of overgedragen aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, voor zover er geen feitelijke scheiding bestaat en aan de bloedverwanten in de rechte lijn.

De prijs der aandelen. bij overdracht zal vastgesteld worden door de algemene vergadering, samengeroepen door de zaakvoerder op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen, binnen de maand na de aanvraag.

Bij onenigheid zal een lid van I.B.R., I.A.B. of B.I.B.F. aangesteld worden in gemeenschappelijk akkoord om de "waarde" en de "prijs" te bepalen voor de over te dragen aandelen waarbij onder andere rekening gehouden wordt met alle elementen eigen aan de vennootschap en het fiscaal statuut van de overdragen en overnemer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel negen  bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen docr enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien,

De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die al dan niet een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Artikel tien - bevoegdheid van de zaakvoerder(s)  vertegenwoordiging:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door één of meer lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel elf - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

Artikel twaalf  controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

. Artikel dertien  algemene vergadering:

1. Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

2. Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (115e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Bijlagen bij het' Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4. Bureau;

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene vergadering voor,

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest twee stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5, Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht,

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en de commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6. Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de oproepingsbrief bepaald de eerste maandag van de laatste week van de maand november van ieder jaar om 20 uur. Als deze dag een (wettelijke) feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen, indien die er zijn, en behandelt de interne balans en resultatenrekening alsmede de jaarrekening,

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7. Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen) brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat, De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel veertien  boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar en loopt tot en met 30 juni van ieder erop volgend jaar.

9

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-pp het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappën.

Artikel vijftien  resultaatsverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de verdeling van het resultaat, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf ten honderd (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; . deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft, Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd. Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel zestien  ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere ' vereffenaars aanstelde, alles onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zeventien  keuze van woonplaats:

De zaakvoerders die hun woonplaats in het buitenland hebben worden geacht voor de duur van hun mandaat woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen aile dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur.

Artikel achttien  verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten."

Punt acht : Benoeming niet statutaire zaakvoerder(s).

De vergadering beslist te benoemen voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder(s) van de vennootschap met ingang vanaf heden :

-genoemde mevrouw Kiran Suna, die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UY TERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de raad van bestuur inzake de voorgenomen wijziging van het doel

-verslag van de raad van bestuur inzake de voorgenomen omzetting van de vennootschap

-verslag van de bedrijfsrevisor

-cobrdinatïe der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2012
ÿþ LilL D Moo 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr.: 0442532311 Benaming (voluit) : ROYAL

NEERGELEGD

1 9 OKT. 2012

REcHTi9ieVAN

KOOPHANDEL TE GENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ttr AEXCà2 ~Emao.~ gij °`f~s0 e~ ~~

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : benoeming als bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 10 oktober 2012 blijkt het volgende: In het licht van artikel 14 van de statuten worden aangesteld als bestuurder tot 1 mei 2018: mavrouw Kiran Suna geboren te Gent op 7 augustus 1977 NN 77080706441 en heden wonende te Gent Gontrodestraat 90  De Heer COBAN Abdil geboren te Emirdag (Turkije) op 15 november 1984 NN 84111544969 en heden wonende te 9050 Gent Vijverhof 6. Mevrouw Kiran Suna en Caban Abdil aanvaarden hun mandaat.

Gent (Gentbrugge) 18 oktober 2012 -- Sen Emir, gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : GE160299
13/03/2015 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
13/03/2009 : GE160299
10/01/2008 : GE160299
02/02/2007 : GE160299
05/04/2004 : GE160299
12/09/2003 : GE160299
18/04/2003 : GE160299
24/02/2000 : GE160299
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.11.2015, NGL 28.01.2016 16027-0090-011
01/01/1993 : GE160299
01/01/1992 : GE160299
22/01/1991 : GE160299
16/01/1991 : GE160299

Coordonnées
ROYAL

Adresse
GONTRODESTRAAT 90 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande