RUIM ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUIM ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.246.709

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 31.12.2013 13704-0110-011
03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 21.12.2012 12679-0245-010
18/04/2011
ÿþMod 2.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~1 ~;.: E ; ¬ ~c'w, ;-,'

N ~ ~L__.::::___:::...::_...1

_

 6 APR. 2011

RECi-111`,afige1K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Francisco Ferrerlaan 131, 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden voor Notaris Christophe Delrive te Gent, in datum van 29 maart 2011, te registreren, blijkt dat tussen :

1/ De heer Cosijns, Mathias, architect, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 131, en

2/ De heer Deneudt, Stijn Jules Daniel, interieurarchitect, ongehuwd, wonende te 9040 Gent, Bouwmeestersstraat 12,

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid "RUIM architectuur" met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 131, is opgericht.

- de vennootschap heeft tot doel :

- De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van architect en ingenieur, evenals van alle met het architecten- en ingenieursberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines.

Elke tussenkomst van en in een andere vennootschap of derde, onder welke vorm en op welke wijze dan ook, kan enkel voorzover deze derden een identiek maatschappelijk doel hebben als de hierbij opgerichte vennootschap, hetzij een activiteit uitoefenen die aanverwant en niet-onverenigbaar is met het architectenberoep en voor zover het tevens professionele vennootschappen betreft.

17e vennootschap mag het beheer van eigen onroerende goederen aannemen voorzover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor.

*Met uitzondering van aile verrichtingen in strijd met de uitoefening van het beroep van architect en onder andere alle commerciële verrichtingen, heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle bestellingen zowel op het gebied van architectuur als restauratie,als in alle aanverwante gebieden met het beroep van architect te verwerven en uit te voeren (de binnenhuisinrichting, de design, de beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn de speciale bouwtechnieken, de topografie, de stedenbouw, de milieuproblemen, de burgerlijke architectuur, de infrastructuurwerken en speciale uitrustingstechnieken, elektrische studies, sanitair, "HVAC", de geluidsleer, de coördinatie, de opmeting, stabiliteitswerken, de expertise, voorstudies aan restauratie zoals opmetingen, historische en archeologische studies, bouwfysische en bouwtechnische studies, en in het algemeen de uitoefening van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van architectuur en restauratie. Zij mag met name alle plannen, lastenboeken, alle illustratiewerken en grafische ontwerpen uitwerken. Zij mag maquettes vervaardigen evenals alle stedenbouwkundige en planologische, topografische en of socio-economische studies uitvoeren.

*de vennootschap mag in het kader van haar maatschappelijk doel alle financiële verrichtingen uitvoeren zowel roerend als onroerend. Dit mag evenwel niet op commerciële wijze geschieden, volgens het beheer van een goed huisvader. Deze verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

*zij mag belangen nemen door middel van inbrengen in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland; De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en lof rechtspersonen dan die van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

* De architect rechtspersoon en alle vennoten dienen te voorzien in de naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963 en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect.

*het maatschappelijk doel mag uitgebreid of beperkt worden door middel van een statutenwijziging zoals voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : RUIM architectuur

613 ,46 4o9

IIII ijiil III IIII IIII III 11111 llII III III

*11058802*

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto Naah' en hcedanigi+eid van de instrumenterende noteue hetzij van de cersclo; nfeni

ravoegd de iec; llsrsrsocn ten aanzien van derden te verteoemvoordigen

01/04/2011

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen voor zoverre het professionele vennootschappen betreft waarvan het maatschappelijk doel en de activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken; Dit mag evenwel niet op commeciële wijze geschieden, volgens het beheer van een goed huisvader. Deze verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

*alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten.

- de vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur en begint te werken vanaf de dag van haar oprichting.

Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

- Het kapitaal wordt onderschreven in specien door :

+ oprichter sub 1 : De heer Cosijns, Mathias, voornoemd,

die verklaart in te schrijven in eigen naam op zestig (60) aandelen hetzij voor elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00) volgestort ten belope van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00), waarvoor hem zestig (60) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen toegekend werden

+ oprichter sub 2: De heer Deneudt, Stijn, voornoemd: die verklaart in te schrijven in eigen naam op veertig (40) aandelen hetzij voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00) volgestort ten belope van tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,00), waarvoor hem veertig (40) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen toegekend werden.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroe-pen op de derde maandag van de maand december.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elke algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) met inachtname van de bepalingen terzake van de vennootschapswet. De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemrechten verbonden aan architect-aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren. Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten

Alle zaakvoerders, leden van het directie comité zo er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt met éénparigheid van stemmen benoemd vanaf 1 april 2011:

De heer Mathias Cosijns, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

- Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

- Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

01/04/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RUIM ARCHITECTUUR

Adresse
FRANCISCO FERRERLAAN 131 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande