RUSENI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUSENI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.790.890

Publication

16/06/2015
ÿþMod Wort11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deikte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOISNANOEL GENT"

0 5 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsar: 6,, q9

Benaming

(voluit) : RUSENI

(verkort) :

II111111wu1wn113

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Denderhoutembaan 310, 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 27 mei 2015, ter registratie, dat door de heer NIEUWLANDT Ruben Bert Frans, geboren te Aalst op 19 juni 1989, [Rijksregister nummer: 89.06.19-359,12], ongehuwd, wonende te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 742, en de heer NIEUWLANDT Seppe Romain Nele, geboren te Aalst op 16 december 1992, [Rijksregister nummer: 92.12.16385.84], ongehuwd, wonende te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 310, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : RUSENI

- zetel : Denderhoutembaan 310, 9400 Ninove.

- doel : De vennootschap heeft tot doel in België en ïn het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in' eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,!

de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het; algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het' productief maker;; van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en hechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van'participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin; ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het; verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschap-pen en ondernemingen;

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van bedrijfsvoe-ring, beheer in de meest ruime zin,! administratie, planning, secretariaatswerk, vertalingen, organisatie en financiën;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop, het onderhoud en reparatie en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting toebehoren, smartphones, telefoons en randapparatuur. De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan;

-de analyse, het ontwerp en het programmeren, de aan- en verkoop, de huur en verhuur van software, apps en softwarelicenties. Adviesverlening en het verlenen van bijstand met betrekking tot hard- en software, De samenstelling en de ter beschikkingstelling van databanken.

Op de laatste blz. van Luk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt honderd twintigduizend euro (¬ 120.000,00) en is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën door de heer Ruben NIEUWLANDT, voornoemd, voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor hem zestig (60) volledig gestorte aandelen worden toegekend, en de heer Seppe NIEUWLANDT, voornoemd, voor een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), volledig gestort bij oprichting, waarvoor hem zestig (60) volledig gestorte aandelen worden toegekend. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van honderd twintigduizend euro (¬ 120.000,00).

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro overschrijdt alsmede voor deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en aankoop van onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen, is de handtekening van 2 zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerder(s) kunnen elkaar wel onderhandse volmacht verlenen voor deze verrichtingen.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht,

Werden als eerste niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor een onbeperkte duur de heer Ruben NIEUWLANDT en de heer Seppe NIEUWLANDT, beiden voornoemd.

het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december daaropvolgend. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2016.

- de jaarvergadering " wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste eenlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. ledere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend zeventien.

Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden,

Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

,r Staatsblad

' bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht,

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters sedert 1 januari 2015.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Ruben NIEUWLANDT, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ATC & PARTNERS, Ille Industriezone Zuid, Watermolenstraat 20, 9230 Erembodigem (Aalst), en diens aangestelden, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en! of verklaringen op het ondernemingsloket, sociaal verzekeringsfonds, btw  en registratiekantoor en bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RUSENI

Adresse
DENDERHOUTEMBAAN 310 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande