RVDB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RVDB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.750.878

Publication

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 06.11.2013 13656-0231-010
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 22.01.2013 13012-0407-009
27/03/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



St *12063Mfi* III

Ondernemingsnr : 0860.750.878 Benaming

(voluit) : RVDB (verkort) :

Oudenaarde

1 5 MAART 2012

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9680 MAARKEDAL, STATIONSBERG 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris François Van Innis te Zingeur op 27 feburari 2012, geregistreerd te Kruishoutem op 1 maart 2012, boek 473 blad 92 vak 18, ontvangen: E 25,00; Vr. de e.a. inspecteur ai. (getekend) S. DE SMET;

blijkt dat op 27/02/2012 de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RVDB.

Na beraadslaging werden volgende besluiten met eenparigheid van stemmen goedgekeurd :

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart tijdig een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerder de dato 10 februari 2012 opgemaakt in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen inzake het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven. Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2011.

(. " )

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen. De hierna vermelde doelsomschrijving vervangt integraal de bestaande doelsomschrijving. Het doel luidt voortaan ais volgt

De vennootschap heeft tot doel ;

Het verrichten van tuinaanleg en tuinonderhoud, groenvoorziening en aanplantingen;

Het leggen van klinkers, tuinpaden, opritten en terrassen, diverse verhardingen; het optrekken van diverse tuin- era buitenconstructies in diverse materialen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen; het aanleggen van vijvers en waterpartijen; het aanbrengen van tuinverlichting en tuinornamenten. Het ontwerpen van tuinen, parken, diverse groenzones; bureau voor tuin- en landschapsarchitectuur. De uitbating van een of meerdere tuin- en hobbycentra.

Het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, constructie, metaal, installatie, elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereiding tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen, in coördinatie met onderaannemers; algemene bouwonderneming; tevens het verrichten van alle grondwerken, rioleringswerken, opruimwerkzaamheden; klusjesdienst; onderneming voor metaalconstructie, smeedwerk; het plaatsen van milieuvriendelijke installaties en allerhande technische installaties; het verrichten van werken van reiniging en onderhoud;

Het uitvoeren van alle activiteiten i.v.m, interieur en decoratie, vormgeving, binnenhuisinrichting, binnenhuisarchitectuur en totaalinrichting, gaande van het ontwerp tot de effectieve realisatie; de coördinatie en begeleiding van totaalprojecten;

Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden; advies- en dienstverlening in bouwtechnische en technische aangelegenheden; het optreden als toezichthoudende en coördinerende instantie; de coördinatie van werken en de werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren; Het optreden als veiligheidscoördinator, als deskundige en expert op het vlak van energie, milieu, veiligheid, bouw, diverse technische materies.

Advies- en dienstverlening inzake projectmanagement; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

Consultancy en dienstverlening op het vlak van algemeen management, bedrijfsvoering en beheer. Consultancy en dienstverlening op het vlak van de administratieve organisatie en de implementatie van. bedrijf proc.essen;_ informatica en automatisering,. IT en _webtoepassingen, change _management en de; Op de laatste blz. van Î uik B, vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

begeleiding van reorganisaties; commercieel, strategisch, financieel en administratief management; technisch management, product-management, public-relations, publiciteit en marketing, informatie en communicatietechnologie (ICT), systeembeheer en gegevensverwerking; grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening;

Consultancy en dienstverlening op het vlak van milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, inzake diverse technische milieuaangelegenheden.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabrikaten en haiffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen, bloemen, planten, zaden, meststoffen, struiken, bomen, diverse aanplantingen en groenvoorzieningen; tuin- en hobby-artikelen; diverse technische installaties, menigvuldige diensten en goederen. Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en behandelen van voormelde goederen. De vervaardiging, productie en behandeling van voormelde goederen; Het uitbouwen van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internat en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, ln licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Diverse zakelijke dienstverlening. Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning, secretariaatswerk.

De organisatie, begeleiding en ondersteuning van diverse events.

Het verrichten van vervoer vcor derden. Transportonderneming, koerier- en expresdienst.

Het verwerven en beheren van een onroerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en!of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist in de tekst van de statuten de volgende wijziging aan te brengen:

In artikel 17 wordt de zin "Bij uitzondering duurt het eerste boekjaar vanaf heden tot op dertig juni tweeduizend en vier." geschrapt.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger

vermelde wijzigingen.

VIJFDE BESLISSING

(..)

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(Get.) De notaris

François Van Innis

Tegelijk hiermee werd neergelegd

-een gelijkvormig afschrift van de akte

-het verslag van de zaakvoerder

-de staat van activa en passiva

-de gecoördineerde tekst van de statuten.

-1/6A

behouden

aan het

r Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.09.2011, NGL 28.10.2011 11591-0412-009
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.10.2010, NGL 16.11.2010 10607-0188-009
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 18.12.2009 09895-0352-009
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 22.12.2008 08862-0169-009
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 27.12.2007 07853-0200-008
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 22.12.2006 06928-1094-010
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.12.2005, NGL 27.01.2006 06035-1380-010
13/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 17.12.2004, NGL 11.01.2005 05010-2945-010

Coordonnées
RVDB

Adresse
STATIONSBERG 10 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande