RW-TRANS

Société en commandite simple


Dénomination : RW-TRANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.931.026

Publication

21/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/09/2011
ÿþ rnoa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu II n titi I II II III

*11138270*

vg bEhg

aar

Bel! Staa

'GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL.

10 09. 7011

DENDERMt~[~i~ic~

IlijIagenTiij lieBè7giscfiSfaatiblad = i3/09720Iï - Annexes dulVlôniteur beYgë

Ondememingsnr : 11 8 53.4 02.6

Benoeming

(voluit) : RW-Trans

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heirstraat 114 a te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 1 juli 2011 blijkt er dat :

Dendermonde , 1 juli 2011 , beslist ,

Mevrouw Moernaut Ingrid,geboren te Dendermonde op 4 oktober 1966 en wonende te Heirstraat 114 a te 9200 Dendermonde.

Samen met stille vennoten een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met volgende statuten, 1. Naam :

RW-Trans

2.Maatschappelijke zetel :

9200 Dendermonde - Heirstraat 114 a,de zetel kan overgeplaatst worden mits beslissing van de werkende vennoten.

3.Maatschappelijk doel :

De Vennootschap heeft tot doel,zowel in Belgie als in het buitenland,voor eigen rekening als voor rekening van derden of deelneming met derden :

--Het verrichten voor rekening van derden in het binnen en buitenland van algemeen vervoer

- Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doei de akten te ondertekenen,die betrekking hebben van dit beheer en beleid.De Vennootschap kan alle hoegenaamde groot en kleinhandel,handels,industrieele,financiele roerende en onroerende verrichtingen doen,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verwezenlijking,de betrekking of de uitbreiding van haar doel.Zij mag op elke wijze vennootschappen met een gelijkaardig analoog,gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare,of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

4.Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1250¬ en is vertegenwoordigt door 100 aandelen en worden gestort op rekening,waarvan 90 aandelen worden toegekend aan Mevrouw Moemaut tngrid,de resterende 10 aandelen worden verdeeld over de stille vennoten,er word geen bedrijfsrevisor aangesteld,er kan dan ook geen verslag worden gegeven.

5.Benoeming :

Met éénparigheid van stemmen wordt als hoofdelijk aansprakelijke zaakvoerder benoemd die de machtiging heeft om de vennootschap te besturen,te verbinden en alsook de controle over de vennootschap zal uitvoeren,Mevrouw Moernaut Ingrid en dit voor onbepaalde duur.

6.Jaarlijkse vergadering en boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daarop volgend jaar,behoudens het eerste boekjaar dat begint vanaf de neerlegging op de rechtbank en zal eindigen op 30 juni 2012.De algemene jaarvergadering zal plaatsvinden de laatste zaterdag van de maand december om 10 uur.

7.Winstverdeling :

De Jaarrekening omvat de balans,de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.ln het jaarverslag heeft de beheerder vennoot zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid.Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht word gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.De algemene vergadering beslist op voorstel van de beheerder vennoot zaakvoerder over de beslissing van het resultaat.De netto winst zoals blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

8.Er worden geen commisarissen aangesteld.

9.Overgangsbepalingen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf neerlegging Belgisch Staatsblad.

Moemaut Ingrid

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 1 juli 2011

SrtaatsbTád - T1TOMij11- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RW-TRANS

Adresse
HEIRSTRAAT 114A 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande