RYTRON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RYTRON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.948.617

Publication

30/12/2011
ÿþr Mod wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorhouden aan het Belgisch

Staatsblad

en:, 201i

lrrs;.:'1 \s_~` .

Tr ( '.\~T

- -_ ----_ - '~ s't~1e- ' - ---

~- r~ ~.,  " s ;r - ~ " ~ c.~

V'Ir.'l~ ~S `!y _. Y . ~.) J ,

~...~ .

1111

*11197189*

Ontlernemingsnr : O$4~:. . ~~$ " ~.~ Benaming

(voluit) ; Rytron

(vencorti :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Sleidinge, Dellaertsdreef 70

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op veertien december tweeduizend en elf, dat:

* 1. De heer BERGHMAN Johan Raymond Joris, geboren te Sleidinge op vijftien september negentienhonderd zesenvijftig, met identiteitskaart nummer 590-8899495-62 en rijksregister nummer 56.09.15173.34, echtgescheiden en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met nagenoemde mevrouw De Rynck Nadine, wonend te 9940 Evergem, Sleidinge, Dellaertsdreef 70.

2. Mevrouw DE RYNCK Nadine Karniel Rachel, geboren te Gent op drieëntwintig februari negentienhonderd zesenvijftig, met identiteitskaart nummer 591-2144787-25 en rijksregister nummer 56.02.23-238.68, echtgescheiden en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met voornoemde heer Berghman Johan, wonend te 9940 Evergem, Sleidinge, Dellaertsdreef 70.

3. De heer LENOIR Gerolfus Johannes Maria, geboren te lrebu (Belgisch Kongo) op zeventien november negentienhonderd vierenvijftig, met identiteitskaart nummer 591-2160593-20 en rijksregister nummer 54.11.17445.62, wonend te 9991 Maldegem, Canadezenlaan 17/A, echtgenoot van mevrouw Lampaert Godelieve Marleen, met wie hij gehuwd is te Maldegem op dertig augustus negentienhonderd achtenzeventig onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaart.

4. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZUIDERLICHT, in het Frans AURORE AUSTRALE", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147. Ingeschreven in het rechtspersonenregistér te Gent met ondernemingsnummer 0837.219.866.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Anne Pede te Merelbeke-Bottelare op vierentwintig mei tweeduizend en elf; bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf juli daarna, onder het nummer 11101035.

Waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd conform artikel 13.2 juncto 15.2 van de statuten door haar statutaire bestuurder, de heer Vandenbossche Dany Leon Julia, geboren te Brugge op twee april negentienhonderd zesenvijftig, met identiteitskaart nummer 591-1569546-91 en rijksregister nummer 56.04.02-033.44, wonend te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147, in die hoedanigheid benoemd naar aanleiding van voormelde oprichtingsakte, bekendgemaakt zoals voormeld.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur, aanvang nemend op tien januari tweeduizend en twaalf, hebben opgericht onder de naam van "Rytron", met zetel te 9940 Evergem, Sleidinge, Dellaertsdreef 70; waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) bedraagt, . verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénlhonderd zesentachtigste (1l186ste) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. Voornoemde heer Berghman Johan daarvan zesenvijftig (56) aandelen toebedeeld kreeg, voornoemde mevrouw De Rynck Nadine negentien (19), voornoemde heer Lenoir Gerolfus achttien (18) en voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZUIDERLICHT' drieënnegentig (93).

* de aandelen waarop zij hebben ingeschreven volgestort zijn tot beloop van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van ING de dato twaalf december tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* met als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als wereldwijd, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Het opstarten en beheren van een Kenniscentrum voor de Stand-Alone Photo Voltaic systemen.

Op de laatste blz. van Lt;ik -vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eri)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van eerden te vertegenwoare!igen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2. In- en uitvoer, aan- en verkoop, ontwikkeling (Research & Development), huur, verhuur, leasing, beheer, onderzoek, ontwikkeling, studie, ontwerpen, aanmaak, levering, verstrekken van technische adviezen, raadgevingen, consultancy en diensten, het commercialiseren, distributie en plaatsing van:

N alle soorten conventionele, bestaande en nog te ontwikkelen hernieuwbare energiesystemen, zoals onder meer fotovoltaïsche zonne-energie voor zowel on-grid als voor gemengde toepassingen, zonthermische energie, windenergie, bio-energie, perslucht energie, sterling-motor-energie, brandstofceltechnologie, automotive elektro, biomassa, waterkracht, en alle hemieuwbare energie en aandrijfsystemen van en met generatoren die elektriciteit en energie opwekken. Dit voor zowel mobiele toepassingen alsook in en op gebouwen, alsook alle ermee verband houdende toebehoren en op locaties eender waar ter wereld (globaal), en alle onderdelen, in al zijn directe en indirecte facetten. Incluis ook alle benodigde periferische apparatuur benodigd voor het verbeterd en gecontroleerd functioneren van de vernoemde technologieën;

B/ zowel nieuwe als tweedehandse voertuigen al of niet aangedreven door elektriciteit of hernieuwbare energie, recreatie- en beroepsaanhangers, trek- en andere voertuigen, vierwielen aangedreven voertuigen, motorrijwielen, trekhaken, elektrisch en elektronisch materieel en toestellen voor die voertuigen, en alle ermee verband houdende toebehoren en onderdelen;

C/ het ombouwen van door conventionele bronnen gevoede energiesystemen en voertuigen, naar aandrijving door hernieuwbare energie, onderhoud, herstellingen, service en aanverwante diensten;

DI alle soorten, zowel nieuwe als tweedehandse, elektrische systemen, elektronica, software producten, Informatie Technologie of informatica en Communicatietechhologie apparatuur, diensten, servers, datalogging, opslag en backup systemen, alle mogelijke IT hardware, en alle ermee verband houdende apparatuur, toebehoren en onderdelen in de periferie ervan, zowel voor directe als indirecte facetten van deze IT materie, elektronica, materiaal voor hernieuwbare energieopwekking, data- communicatie apparatuur, dus de hardware en software en alle soortgelijke toestellen en toebehoren, evenals van software producten, websites ontwikkeling en beheer, al of niet dienstig voor hemieuwbare energie systemen;

El domotica en elektronische besturings- systemen en de daarbij horende toepassingen in al zijn facetten, van PLC stuurapparatuur en de installatie ervan; deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard;

FI speeltuigen, alle soorten gadgets en amusementsapparatuur, werkend zowel , met en op hernieuwbare energie of zonder energiebron.

3. automatisering voor zowel mobiele toepassingen alsook.in en op gebouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

4. waarnemen van bestuursopdrachten, uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen en vennootschappen;

5. optreden als energiedeskundig bureau voor de Energie Prestatie Certificaten regelgeving en uitvoeren van onderzoek alsook mede het bepalen van EPC voor gebouwen en woningen.

6. Voor de uitvoering van netgekoppelde PV systemen zal Rytron samenwerken met de bestaande PV bedrijven.

In het algemeen mag de vennootschap, zowel in België als wereldwijd, alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en/of roerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of om haar financiële middelen te beleggen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, associatie, fusie, joint- venture, inschrijving, financiële tussenkomst of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een identiek, gelijklopend, samenhangend of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

* Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt-hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld ais zaakvoerder voor een onbepaalde termijn : de heer Berghman Johan, voornoemd onder 1., aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

Wordt aangesteld als zaakvoerder voor een bepaalde termijn van 5 jaar: de heer LOOSVELDT Frank Julien Omer, geboren te Kortrijk op zeventien maart negentienhonderd drieënvijftig, met identiteitskaart nummer 5914419298-80 en rijksregister nummer 53.03.17-287.46, wonend te 8310 Brugge, Drieluikstraat 9, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt LENOIR Geert, voornoemd onder 3. vanaf deze dag benoemd als zaakvoerder zonder beperking van duur.

* Als er slechts één" zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

* Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van de maand januari, om negentien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de " algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per gewoon schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoérders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd ais hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

*Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op tien januari tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stellen de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wet.

* Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

* De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden,' lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op tien januari tweeduizend en twaalf en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste maandag van de maand januari van het jaar

tweeduizend en veertien.

2. Commissaris

Daar de vennootschap er niet tpe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds tien

januari tweeduizend en twaalf, door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in

Voor-

. behouden

aan het Sefgisch Staatsbf ad

oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s). Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van 'het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

4. Volmachten

De zaakvoerders of de heer Arlin D'HOORE, wonend te Sleidinge, Keizersdreef 3 of elke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en reet het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÓÓR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

!.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RYTRON

Adresse
DELLAERTSDREEF 70 9940 SLEIDINGE

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande