S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, PSYCHIATER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, PSYCHIATER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.681.013

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.04.2014 14105-0376-009
15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 07.05.2013 13115-0016-009
19/07/2011
ÿþmod 2.1

+f "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Ondernemïngsnr : Benaming :

(voluit)

,;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Oudebareelstraat 98

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; ii aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op één juli tweeduizend en elf, ter; neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid starter is opgericht door:

De heer DEBRUYNE Hans Bernard, geboren te Oostende op 10 mei 1978, wonende te: 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 98, ongehuwd.

De naam van de vennootschap luidt: " S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oudebareelstraat 98, 9041 Gent (Oostakker).

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied; en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, welke beslissing dient bekendgemaakt te worden in de bijlagen van het Belgisch staatsblad,; alsmede voorafgaandelijk aan de Provinciale Raad van de Orde der Artsen, waartoe de vennoten í: behoren.

1 De vennootschap heeft tot doel:

- De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts-venoot, met als specialiteit; psychiatrie, en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, de aankoop, het huren en invoeren' van alle medische apparatuur en accomodaties voor voornoemde uitoefening van de medische; activiteit van de arts-vennoot. - Het aanleggen van reserves om daar mede alle materiële infrastructuur aan te schaffen, nuttig of :; nodig voor de uitoefening van de medische activiteit van de arts-vennoot.

- Het scheppen van de mogelijkheden aan de vennoten om zich verder te bekwamen in hun: discipline.

- Het verstrekken van medische informatie, onderricht of voorlichtingen, het uitvoeren van medische= expertises en dit in de breedste betekenis van het woord, het schrijven en laten publiceren van i medische artikels en boeken, het optreden ais stagebegeleider, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard; zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze; handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

iÇ De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven en om het even op welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een; gelijkaardig doel nastreven en bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar; maatschappelijk doel, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of; derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

;! De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende; verrichtingen stellen, zo ondermeer het vestigen van een recht op opstal, erfpacht of vruchtgebruik

Voo N I II II I1 YIIII IIIIIIIII

behou `11110669*

aan t

Betgt.

staatsi





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

tik CA 1

S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater

0 7 MI 2011

Griffie

~RECHTBANK VAS

.00PH a.~~GL;_ I i4:tT

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





met het oog op hoger genoemde doelstellingen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hiervoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met eenparigheid van stemmen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun medische activiteit die ze als zelfstandige presteren in de vennootschap te brengen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van duizend euro (1.000,00 EUR).

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van duizend euro (1.000,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter "S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater", in oprichting bij Dexia Bank. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, die artsen moeten zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Deze kosten worden begrepen onder de algemene kosten van de vennootschap.

Voor hun medische activiteit worden de artsen-vennoten volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Indien zij de functie van commissaris uitoefenen, worden zij voor deze functie niet vergoed.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische activiteiten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische handelingen zijn geoorloofd.

Voor de duur van zijn medische activiteiten werd tot statutaire zaakvoerder benoemd:

De heer Hans Debruyne, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 98.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/vierde voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214 § 1 van het wetboek van vennootschappen en het geplaatst kapitaal.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 30 september 2012.

Het tweede boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2012 tot 30 september 2013.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar warden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien die

dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden om achttien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste

vrijdag van de maand maart in het jaar tweeduizend en dertien om achttien uur (18.00u).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 01/07/2011, met bankattest.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 JULI 2015

RECHTBee. VAN

KOOPHANERgine GENT

Ondernemingsnr : 0837.681.013

Benaming (voluit) : S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oudebareelstraat 98

9041 Gent (Oostakker)

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering : wijziging rechtsvorm, naamswijziging, kapitaalsverhoging en statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op zes en,' twintig juni twee duizend vijftien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de: vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater", met maatschappelijke zetel te 9041 Gent: (Oostakker), Oudebareelstraat 98 volgende beslissingen heeft genomen

(.wijziging van de maatschappelijke benaming in « Dr Debruyne Hans, psychiater ».

IL.kapitaaisverhoging ten belope van zeventien duizend zeshonderd euro (¬ 17.600) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000) naar achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600), mits creatie van tweeduizend honderd en twaalf (2.112) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen,

lll.aanpassing aan de statuten aan de genomen beslissingen, te weten :

-de tekst van artikel 'Ivan de statuten wordt vervangen door het volgende

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "Dr Debruyne Hans, psychiater".

Aan deze naam zullen steeds de woorden en/of afkorting "burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BV BVBA" toegevoegd worden."

-vervanging van de eerste twee zinnen van artikel 6 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), verdeeld in twee duizend tweehonderd één en dertig (2.231) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Door de comparant is het kapitaal volledig onderschreven en volstort."

IV.ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor in het kader van de omzetting in een Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aangezien iedere aanwezige vennoot een afschrift heeft ontvangen van beide verslagen samen met de staat van activa en passiva opgemaakt op één en dertig maart twee duizend vijftien.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd aangesteld door de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter heeft aangenomen S-BVBA HANS DEBRUYNE, psychiater' met zetel te 9041 Gent, Oudebareelstraat 98, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 31 maart 2015 in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben w1 de activa en passiva bestanddelen van S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, psychiater, afgesloten op 31 maart 2015, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van 195.944,26 Euro volgens de voorgelegde staat afgesloten op 31 maart 2015 is niet lager het_ rninimumkapifaal _van __1.8.550,00. Errro_ vereist voor_de_ opdchiing van..een__besloteo_ vennootsahep met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

s~oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

beperkte aansprakelijkheid. Voorafgaand aan de omzetting zal het kapitaal verhoogd worden met 17,600 Euro door inbreng in geld vergoed door uitgifte van 2.112 nieuwe aandelen om het kapitaal te brengen op 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 2.231 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zodat het kapitaal meer zal bedragen dan het minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van 18.550,00 Euro,

Zwijnaarde, 23 juni 2015

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor°

Aanvaarding van deze conclusie.

V.aanvaarding van het ontslag als zaakvoerder van de heer Debruyne Hans Bernard, arts, geboren te Oostende op tien mei negentienhonderd acht en zeventig, te 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 98.

De goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening za! gelden als kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Vl.omzetting van de S-BVBA in een Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met dien verstande dat de BVBA uit de omzetting geen nieuwe vennootschap is, doch wel de loutere voorzetting onder een andere rechtsvorm van de tot op heden bestaande S-BVBA.

De vennootschap behoudt dezelfde doel en zetel en er wordt geen enkele wijziging gebracht aan het kapitaal, noch aan de reserves noch aan de bedragen van de actieve en passieve rekeningen zoals ze voorkomen op de staat afgesloten op één en dertig maart tweeduizend vijftien. (behalve de wijzigingen ingevolge de hiervoor genomen beslissingen). Alle verrichtingen die sedert deze datum door de S-BVBA werden gedaan worden aangezien als zijnde verricht voor rekening van de burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Vll.ingevolge de hiervoor doorgevoerde omzetting beslist de vergadering de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vast te stellen ais volgt :

De naam van de vennootschap luidt "Dr Debruyne Hans, psychiater". De vennootschap is een vennootschap met de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Oudebareelstraat 98.

De vennootschap heeft tot doel ;

-de bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, met als specialiteit psychiatrie, en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en accomodaties voor voornoemde uitoefening van de medische activiteit van arts-vennoot.

-het aanleggen van reserves om daar mede alle materiële infrastructuur aan te schaffen, nuttig of nodig voor de uitoefening van de medische activiteit van de arts-vennoot.

-het scheppen van de mogelijkheden aan de vennoten om zich verder te bekwamen in hun discipline.

-het verstrekken van medische informatie, onderricht of voorlichtingen, het uitvoeren van medische expertises en dit in de breedste betekenis van het woord, het schrijven of laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en om het even op welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven en bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende verrichtingen stellen, zo ondermeer het vestigen van een recht op opstal, erfpacht of vruchtgebruik met het oog ap hoger genoemde doelstellingen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hiervoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met eenparigheid van stemmen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun medische activiteit die ze als zelfstandige presteren in de vennootschap te brengen.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de oprichting, hetzij vanaf één juli twee duizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600), verdeeld in twee duizend tweehonderd één en dertig (2.231) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, volledig onderschreven en volstort.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

J ~

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden'

benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat

bepaalt.

Bij de oprichting werd de heer Debruyne Hans, voornoemd, aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de

duur van zijn medisch activiteiten.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden

van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het

maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt ln hun bevoegdheid.

iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt

over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige

meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan

de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen

bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om

in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen/revisoren, te

benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand maart, om achttien uur moet een jaarvergadering gehouden

worden,

Het maatschappelijk boeklaar begint op één oktober en wordt afgesloten op dertig september van het

daarop volgend jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen

vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van

het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor

de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk

ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie,

tenzij de algemene vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de

bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van

de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Vlll.benoeming tot statutaire zaakvoerder, de heer Debruyne Hans, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie proces-verbaal, verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

V} Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
S-BVBA DR DEBRUYNE HANS, PSYCHIATER

Adresse
OUDEBAREELSTRAAT 98 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande