S & M-RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S & M-RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.241.536

Publication

09/07/2013
ÿþOndernemingsnr 0536 " 2-4-i

; Benaming (voluit) : S&M-Rent

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Laureinsesteenweg 23

9900 Eeklo

"

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 14 juni 2013 blijkt dat een BVBA werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters

De heer DE JAEGER Stefan Emma Achiel, geboren te Gent op vier december

negentienhonderddrieënzeventig, [Rijksregister nummer : 73.12.04-137.021 echtgenoot van Mevrpuw VAN BRUSSEL Marion Marc Brenda, geboren te Gent op eenentwintig januari negentienhonderdzesenzeventig, [Rijksregister nummer 76.01.21-070.30j, wonend te 9900 Eeklo, Sint-Laureinsesteenweg 23.

Naam :

De Vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt : "S&M-Rent".

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo Sint Laureinsesteenweg 23.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" Het goederenvervoer over de weg en de verhuisdiensten en de behandeling hiervan zoals: opslag, verhuur, de opleiding ervan;

" De verhuizing van goederen en meubilair in het algemeen en meer bepaald van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken;

" Het uitbaten van meubelbewaarplaatsen;

" Het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren;

" De exploitatie voor eigen rekening en voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz.) voor diversen goederen, inclusief landbouwproducten;

" Vervoersbemiddeling;

" De activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren;

" De activiteiten van vervoermakelaars;

" De activiteiten van commissjonairexpediteurs, enzovoort;

" Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

Op de laatstel blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ai

i

mod 11.1

--

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cie akte

NEERGELEGD

1 105051*

2 s MI 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

bel* aa Be Sta:

I1I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

H I

" De besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

" Het bezorgen van expresvracht, enzovoort;

" Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer,

" Verhuur van overige transportmiddelen en verhuismateriaal;

" De verhuur van transportmiddelen voor vervoer te land, zonder of met bestuurder van personenauto's en lichte vrachtwagens, spoorwegmaterieel, vrachtauto's, trekkers, aanhangwagens;

" De werkzaamheden in het kader van een bedrijvencentrum met terbeschikkingstelling van enerzijds opslagruimten en anderzijds van kantoorruimten al dan niet met inbegrip van kantoorfaciliteiten zoals telefoon, fax, kopiecenter, ontvangst en onthaal, personeel en dergelijke meer;

" Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te steilen aan de vennoten en/of bestuurders.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

Het één en ander binnen de perken van de wet en overeenkomstig de wet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te ' vergemakkelijken.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde. Volstort zijnde ten belope van 12.400,00.

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van 12,400,00 ¬ werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE 53 7370 3940 2453.

Tot vergoeding van de gedane inbreng werden aan de oprichter 100 aandelen toegekend. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste biz van Luik B vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'. oor

ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Het batig saldo van de vereffening na betaling van aile schulden van de vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandeel vertegenwoordigd.

Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni 2015,

2. Bekrachtiging verbintenissen.

ln toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 01 mei 2013. De comparant verklaart dat de vennootschap de volgende verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap In oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2013 : alle inkomende en uitgaande facturen vanaf gemelde datum.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter ' griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap hàar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd

de heer DE JAEGER Stefan Emma Achiel, voornoemd, die deze benoeming aanvaardt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOr4 betioudien aan het Belgisch Staatsblad

V

hoor*

&ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris,

5. Volmacht

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, geven hierbij volmacht aan de heer Frank Soenen, zaakvoerder van de BVBA Fiduciaire KMO & Advies  H. Horriestraat 42 te 8800 Roeselare, Ondernemingsnummer 0433.459.643, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap en alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen, met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen & andere overheidsdiensten, het ondernemingsnummer en de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten, dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

21/06/2013

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van. de akte

Op de laatste biz van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0283-010
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0504-009

Coordonnées
S & M-RENT

Adresse
SINT LAUREINSESTEENWEG 23 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande