S RITS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S RITS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.259.340

Publication

04/09/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I11 11111 1II1 I1 I 1 I1 1111 I1 1fl 11

*14165089*

NEERGELEGD

26 AUG. 2014

RECI-deptie VAN

KOOPHÂNIDEL. TE GENT

Ondernemingsnr : 0893.259.340

Benaming (volait) :S Rits

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oudevest 51 bus 102

9000 Gent

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Wijziging boekjaar Wijziging datum algemene ;

;. vergadering aanpassing van de statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 25 augustus 2014 door Meester Fabienne CLegevs BOWAERT,ij geassocieerd notaris te Gent, (voor registratie), dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA! "S Rits", volgende beslissingen heeft genomen:,

1. Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van E 43.652,84 om het te brengeni! ;lvan E 18.600,00 op E 62.252,84, door middel van inbreng in speciën van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, zonder creatie van nieuwe aandelen, dit ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 13 augustus 2014, waarin de toekenning van een; (tussentijds) bruto-dividend door onttrekking aan de belaste reserves van E 48.503,16, overeenkomend met eenil netto dividend van ¬ 43.652,84, werd goedgekeurd.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

2. Verlenging van het volgend boekjaar, dat zal lopen van 1 oktober 2014 tot 31 december 2015. Vanaf danl wordt de begindatum van elk boekjaar 1 januari en de einddatum 31 december.

3_ Verplaatsing van de datum van de algemene vergadering van de eerste zaterdag van de maand december:

om 10.00 uur naar de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur, vanaf volgend boekjaar. :g

,! 4. Aanpassing van de statuten aan voormelde beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaeri, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal en de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.02.2014, NGL 28.02.2014 14058-0075-013
30/07/2013
ÿþmod 11.1

1.4.g fes; j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u

*1311909

Ondernemingsnr : 0693.259.340

Benaming (voluit) : S. Rits Expertises

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudevest 51 bus 102

9000 Gent

Onderwerp akte : BVBA: Statutenwijziging (naam en doel)

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris te Gent, op 16 juli 2013,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S. Rits Expertises volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap in "S RITS", en beslissing om naast de

maatschappelijke naam ook de commerciële benaming "Nougat Monterosa" te kunnen gebruiken.

Artikel 1 van de statuten werd aangepast,

2. Kennisname van volgende VERSLAG:

* het verslag van de zaakvoerder dd. 31 mei 2013 met staat van activa en passiva per 31 mei 2013, opgesteld

in het kader van de geplande uitbreiding van het doel,

3. wijziging van het statutaire doel van de vennootschap; het doel van de vennootschap luidt voortaan als volgt: "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

De aankoop, verkoop, verhuur, onderverhuur, leasing, renting, tussenpersoon, ontwerp, productie, handel, groothandel, herstelling, levering, plaatsing, montage, demontage, ontmanteling, vervoer, invoer, uitvoer,', export, dienstverlening, aanneming, hoofdaanneming en onderaanneming, reiniging, renovatie, vernieuwing, afbraak, terbeschikkingstelling van volgende werkzaamheden

a)

b)

c)

d)

e) ;fl

g)

h)

Il, Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving,:

prospectie, marketing; techno-consult; assistentie op gebied van management, milieu, engineering en: consulting; technisch, commercieel, administratief, economisch, sociaal en juridisch beheer en advies; expertises inzake evaluatie van economische schade, bedrijfsbeheer, bedrijfsorganisatie; interim: management.

III. Alle roerende en onroerende goederen of rechten onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren: en redezen.

De vennootschap mag ondermeer:

a) Alle overeenkomsten aangaan met derden in verband met het gebruik en genot van bedoelde goederen en rechten;

b) Onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen alleen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

1 9 JULI 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGBIDGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

het optreden als quality en quantity surveyor

het optreden als landmeter-expert en de schatting van alle onroerende goederen

het uitvoeren van studies en deskundige opdrachten als ingenieur inzake industriële contrstructies,

gebouwen, infrastructuur, technische uitrusting van bouwwerken, strukturen, organisatie en diens meer

het optreden ais adviserend ingenieur of projectleider inzake gebouwen en constructies

het optreden ais veiligheidscoördinator en preventieadviseur

het functioneren als controlebureau voor gebouwen en alle constructies waaronder hangbruggen,

havenbouw enz.

Het uitbrengen van gerechterlijke expertises in verband met hetgeen voorafgaat

Interieuradvies en binnenhuisinrichting

mod 11.1



c) Belangen nemen, op welke wijze ook, in andere vernootschappen en ondernemingen;

d) Haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

IV. - Consulting

- Management Services

- Interim Management

- Software Implementaties

- Adviesverlening inzake financiering en fiscaliteit

V. - Vervaardiging van chocolade en suikerwerk

- Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk

- Kleinhandel in suiker, chocolade en suikerwerk

VI. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, Patrimoniumvennootschap, Beheermaatschappij, Managementvennootschap, Syndicus, Makelaar, Aannemer, Handelaar, Expert, Financier, Adviseur, op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementering voor zoverre daartoe een erkenning en inschrijving werd bekomen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

- Het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerde in het adviseren en of besturen van ondernemingen en dit in de meest ruime zin.

- Advies, bijstaande en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en producties, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contracten, zowel in binnen- ais buitenland, en alles wat daarmede verband houdt inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperen bestaande of op te richten in België als in het buitenland die gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren~ De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Dit alles in de meest ruime zin.

Voorgaande opsomming is louter ten exemplatieven titel en geenszins beperkend."

Artikel 3 van de statuten werd aangepast.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Fabienne Claeys Boccaert

Tegelijk met deze neergelegd: - Expeditie van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hbt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 20.02.2013, NGL 26.02.2013 13055-0485-012
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.01.2012, NGL 10.02.2012 12035-0059-011
11/05/2011
ÿþMod

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 APR. 2011

RECHT BANK V,1N

KOOPHANíLBffrEE GENT



IIIIIIIIIIIIIIIIA

" 11071036*

i

be

a

Ba Ste

Ondernemingsar 0893259340

Benaming

(voluit) : S. Rits Expertises

Rechtsvore : Bvba

Zetel : Apostelhuizen 93 bus 101 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 maart 2011 werd met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Apostelhuizen 93 bus 101 te 9000 Gent naar Oudevest 51 bus 102 te', 9000 Gent en dit vanaf 1 april 2011.

Zaakvoerder

Stephanie Rits

Op de laatste blz. van Luik.B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 04.04.2011 11081-0231-011
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.02.2010, NGL 01.03.2010 10058-0256-011
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.02.2009, NGL 24.02.2009 09062-0187-011

Coordonnées
S RITS

Adresse
OUDEVEST 51, BUS 102 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande