S.D.I.-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.D.I.-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.346.547

Publication

14/08/2014
ÿþOndernemingsar : 472.346.547

Benaming

(voluit) : S.D.I.-CONSULTING "IN VEREFFENING"

(verKort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Hakelenberg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 16 juni 2014, ter registratie

aangeboden, blijkt het volgende:

Ingevolge materiële vergissing vervangt het huidige proces-verbaal integraal het voorgaande proces-verbaal

verleden voor ondergetekende Notaris Eeman in datum van 19 mei 2014. Voorgaand proces-verbaal d.d.

19/05/2014 is hierdoor volledig zonder voorwerp,

V. BESLUITEN:

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing te geven van:

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 18 april 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vernield werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 28 februari 2014 gehecht.

b) Verslag van de revisor Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een BVBA "Nielandt, Franken &Co Bedrijfsrevisoren" , vertegenwoordigd door de heer NIELANDT Wouter, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 Van het Wetboek van; Vennootschappen heeft de zaakvoerder van S.D.I- Consulting BVBA een staat van activa en passiva afgesloten op 28 februari 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de, vennootschap een balanstotaal opheeft van EUR 54.906,62 en een netto-actief van EUR 37.354,39.

Aangezien op heden nog geen controle heeft plaatsgevonden over alle afgestoten aanslagjaren, is geen', controle van dit verslag onder voorbehoud van de uitkomst van toekomstige fiscale controles.

Uit de werkzaamheden,di ik heb uitgevoerd overeenkomst de toepasselijke professionele normen, blijkt dat,' onder voorbehoud van hetgeen vermeld is inde voorgaande paragraaf, deze staat de toestand van de' vennootschap volledig , getrouw en juist weergeeft."

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, ter beschikking gesteld werden aan de houders van aandelen op naam en aan de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek heeft de instrumenterende Notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het artikel 181 § 4 eerste lid van het Wetboek Vennootschappen gehouden is.

Door de vergadering werden geen opmerkingen geformuleerd op voormelde verslagen.

Alle voormelde verslagen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, achtereenvolgend volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, met ingang vanaf heden. Zij bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

TWEEDE EESLUIT

Zij stelt aan als vereffenaar:Ranschaert Bruno, voornoemd, die aanvaardt,

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

11111

" 191 93*

Griffie

Mod Word 11.1

. I ., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GIN 1

0 5 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

--

,/oà-behouden aan het Belgisch Staatsblad --"re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten_verklaren te weten dat, overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschap de vereffenaar pas in functie zat treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van deze benoeming.

De algemene vergadering "verleent" aan voornoemde Ranschaert Bruno bijzondere volmacht om namens de vennootschap het éénzijdig verzoekschrift in te dienen op de bevoegde rechtbank van koophandel

De heer Ranschaert Bruno vertegenwoordigd door verklaart en verbindt zich dan ook onmiddellijk het nodige te doen met het oog op de indiening van het eenzijdig verzoekschrift, samen met de boekhoudkundige staat van activa en passiva op de recht bank van koophandel.

De heer Ranschaert Bruno verklaart en verbindt zich tevens om de beschikking van de rechtbank van koophandel, waarbij de benoeming van de vereffenaar werd bevestigd of geweigerd, onmiddellijk over te maken aan ondergetekende notaris.

De algemene vergadering omschrijft de bevoegdheden van de vereffenaar ais volgt;

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen. hij mag de daden, voorzien in het wetboek van vennootschappen, stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van aile activa en passiva, van één of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen ; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken,

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos, behoudens ander beslissing door de algemene vergadering. DERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding en de in vereffeningstelling, ontslaat de algemene vergadering aile bestuurders en gedelegeerd bestuurder, en verleent hen kwijting voor het gedane bestuur.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering heeft hierbij volmacht aan de heer VAN dEN Bossche Stijn, kantoorleider van het BV-CVBA De Decker & Co, gevestigd te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om  met recht van indeplaatsstelling- in zijn plaats alle documenten te ondertekenen en/of formaliteiten te vervullen met betrekking tot de actualisering en/of doorhaling van de inschrijving of registratie van de venncotschap bij de Kruispuntbank Ondernemingen en ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de registratiecommissie, de administratie der directe belastingen en de rijksdienst voor sociale zekerheid zowel van de huidige , de toekomstige of eventueel vroegere door te voeren wijzigingen en/of doorhalingen.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie, afschrift beschikking tot homologatie, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0426-014
06/02/2015
ÿþ Mod Word 11,1

-~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'L~.4t~.~ '-

Voor behoud

aan hE

Belgist Staatsb

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.346.547

Benaming

(voluit) : S.D.I.-CONSULTING "IN VEREFFENING"

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HAKELENBERG 4 TE 9300 AALST

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 10 januari 2015 dat :

1. Beslissing tot gehele en volledige kwijting zonder voorbehoud, noch reserves aan de vereffenaar, de heer Bruno RANSCHAERT, wonende te 9300 Aalst, Hakelenberg 4, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

2. Stuiting van de vereffening en vaststelling dat de BVBA S.D.t.-CONSULTING "IN VEREFFENING" ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0472.346.547, defintief opgehouden heeft te bestaan met ingang van tien januari 2015.

Het verdeelplan inzake de vereffening van de vennootschap werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Dendermonde op datum van 05 januari 2015.

3. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op nagemeld adres: Hakelenberg 4 te 9300 Aalst.

VOOR ONTLEEND UITTREKSEL,

Bruno RANSCHAERT,

vereffenaar

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- verslag van de bijzondere algemene vergadering dd.10-01-2015.

- Kopie kennisgeving uitspraak rechtbank goedkeuring verdeelplan.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 7 JAN. 2015

Griffie

,4È 1.)t-LI N U .Uttv D EttMulvU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.08.2011 11484-0169-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.08.2010 10447-0122-014
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 19.09.2008, NGL 27.10.2008 08796-0228-014
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 21.09.2007, NGL 01.10.2007 07762-0099-014
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 15.09.2006, NGL 02.10.2006 06825-3407-013
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 16.09.2005, NGL 29.09.2005 05764-3414-013
16/12/2003 : AA069533
06/06/2003 : AA069533
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.01.2015, NGL 27.08.2015 15496-0009-010
08/01/2003 : AA069533
05/02/2002 : AA069533

Coordonnées
S.D.I.-CONSULTING

Adresse
HAKELENBERG 4 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande