S.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.976.709

Publication

06/06/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

111;: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l Gni rC.HT 5ANK VAN

KOOPHAM-+nel_ nF!N.r r

WHO

D

2 7 MEI 2014

AFDELING D DFPp,10NDE

Ondememingsnr : SS2 g"$ ( R a9 Benaming (voluit) : S.R.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Collegestraat 26

9240 Zele

Onderwerp akte :OPRICHTING IN HET KADER VAN EEN PARTIËLE SPLITSING BENOEMING ZAAKVOERDER - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN

Uit een akte partiële splitsing verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 21 mei! ; 2014, blijkt dat werd afgesplitst van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FZIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON, met zetel te 9240 Zele, Collegestraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0886.557.927, bevoegde rechtbank Dendermonde, BTW-nummer; 886.557.927, de hierna vermelde activa en passiva om hiermee op te richten de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid S.R. nagenoemd.

1)Er werd vastgesteld dat de hierna bepaalde activa en passiva van de besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON met het oog op de oprichting;

1.

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming S.R., door inbreng in natura,;

overgedragen werden op de nieuw op te richten vennootschap:

ACTIVA: '

5

Materiële vaste activa: honderd zesenzeventig duizend driehonderd tweeëntwintig euro en zesenvijftig cent: (¬ 176.322,56) (rekening houdend met de netto-boekhoudkundige waarde per dertig juni tweeduizend dertien):

Installaties, machines en uitrusting: zesenzeventig duizend negenhonderd achtenveertig euro en: vierenzeventig cent (¬ 76.948,74);

Meubilair en rollend materieel: negenennegentig duizend driehonderd drieënzeventig euro en tweeëntachtig; cent (¬ 99.373,82).

Vorderingen op ten hoogste één laar: honderd negenenveertig duizend tweehonderd en drie euro en viiftiq; cent (¬ 149.203,50) :

Handelsvorderingen klanten: honderd negenenveertig duizend tweehonderd en drie euro en vijftig cent! (¬ 149.203,50):

-MBG: honderd en drieduizend driehonderd drieënveertig euro en negenentachtig cent (¬ 103.343,89); -Volvogroup Belgium NV; vijfenveertig duizend achthonderd negenenvijftig euro en éénenzestig cent;

(¬ 45.859,61) ;

PASSIVA:

Schulden op meer dan één jaar: honderd negentip duizend negenhonderd en elf euro en tweeëntwintig cent:

(¬ 190.911,22) :

-Schulden gewaarborgd door zakelijke zekerheden verstrekt door de onderneming : honderd achtenzeventig;

duizend zeshonderd negenenzestig euro en vierentwintig cent (¬ 178.669,24); ;

;j -Schulden gewaarborgd door de bedrijfsleider: twaalf duizend tweehonderd éénenveertig euro en

achtennegentig cent (¬ 12.241,98)

Schulden op ten hoogste één laar: vijfenzeventig duizend negenhonderd zesenveertig euro en:

tweeënzeventig cent (¬ 75.946,72):

-Schulden gewaarborgd door zakelijke zekerheden verstrekt door de onderneming: vierenvijftig duizend!

vijfentachtig euro en tweeënzeventig cent (¬ 54.085,72)

-Schulden gewaarborgd door de bedrijfsleider : eenentwintig duizend achthonderd éénenzestig euro;

(¬ 21.861,00). '

Voor wat de verdere beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe!

vennootschap werd verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor,

JUSTIFICATIE: EIGEN VERMOGEN

Kapitaal : vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4.125,001

Reserves: negenentwintig duizend vijfhonderd zevenenzestig euro en zesenviiftig cent (¬ 29.567,56)

Wettelijke reserve: vierhonderd en twaalf euro en vijftig cent (¬ 412,50)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t



Beschikbare reserve: negenentwintig duizend honderd vijfenvijftig euro en zes cent (¬ 29.155,06)

Overgedragen winst vierentwintig duizend negenhonderd vijfenzeventig euro en zesenvijftig cent (¬ 24.975,56),

Niet-toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" zijn gebleven, toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON".

Lasten en voorwaarden van de overgangen.

De overgang van het gedeelte van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON", geschiedde onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Mie roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op 21 m& 2014 bevinden, met aile eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen meer nauwkeurige beschrijving van te eisen,

2. De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zijnde vanaf één juli tweeduizend dertien, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die Inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende nieuw op te richten vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing Kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4. Alle kosten, en welke lasten ook, die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van het gedeelte van het vermogen, zullen door de betrokken vennootschappen gedragen worden naar evenredigheid van hun aandeel.

5. De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten en de dergelijke worden overgenomen door de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, inzoverre deze betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

6.Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele ais ten nadele, zullen ten baie of ten laste komen van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap, in zoverre deze betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

2) A. Er werd vastgesteld dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing, achtenvijftig duizend zeshonderd achtenzestig euro en twaalf cent (¬ 58.668,12) bedraagt en als volgt is samengesteld: vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4,125,00) (geplaatst) kapitaal; vierhonderd en twaalf euro en vijftig cent (¬ 412,50) wettelijke reserves, negenentwintig duizend honderd vijfenvijftig euro en zes cent (¬ 29.155,06) beschikbare reserves en vierentwintig duizend negenhonderd vijfenzeventig euro en zesenvijftig cent (¬ 24.975,56) overgedragen winst, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Gezien het kapitaal van de vennootschap die werd opgericht als gevolg van de partiële splitsing, kleiner was dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk in casu vierduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 4.125,00), werd het kapitaal verhoogd tot dertig duizend euro (¬ 30.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vijfentwintig duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 25.875,00).

3)De vergadering besliste met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.R." met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Collegestraat 26, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Bepalingen van de statuten

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.R.".

2. Zetel : 9240 Zele, Collegestraat 26.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten:

1) de heer Patrik Gustaaf Bernard SCHOCKAERT, wonende te 9240 Zele, Collegestraat 26;

2) de heer Christof Jozef Andrea SCHOCKAERT, wonende te 9240 Zele, Rijkenhoek 38;

3) de heer Hans Paul Ginette SMIT, wonende te 9500 Geraardsbergen, Majoor Van Lierdelaan 9.

5. Maatschappelijk kapitaal ; Het geplaatst kapitaal bedraagt dertig duizend euro (¬ 30.000,00), verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/driehonderdste ieder. Het kapitaal is volledig volstort.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Inbreng in natura: voormelde activa en passiva overgedragen vanuit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rioleringswerken Schockaert en Zoon.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren, met zetel te Gent, Apostelhuizen 26 VWK, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, op vier maart tweeduizend veertien, een schriftelijk verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de conclusies letterlijk luiden als volgt:

"IX. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA Van Wemmel  Kaekebeke  Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 VWK, werd aangesteld op 09 januari 2014 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742, 745 en 746, verwijzend naar het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de nettoboekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "S.R." is gebleken dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij oprichting;

2, het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "S.R." aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4, de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 juni 2013 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekeninghoudend niet de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activa- bestanddelen in "going concem"-optiek;

5. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding achtenvijftig- duizend zeshonderdachtenzestig eur twaalf eurocent (58.668,12 EUR) bedraagt voor de hiervoor beschreven inbreng in natura met de uitgifte van 300 aandelen zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/300ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen, deeluitmakend van de hiervoor beschreven inbreng ¬ n natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerde De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continurteitsprincipe aan de netto-boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde heeft geleid komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, BVBA "RIOLERINGSWERKEN SGHOCKAERT EN ZOON" toe te kennen 300 aandelen.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen treffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "faimess opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA "S.R." onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA "RIOLERINGSWERKEN SCHOCKAERT EN ZOON" en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Gent op 4 maart 2014

(getekend)

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor"

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 juni 2014.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de heer Patrik Schockaert, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

voorbehouden. leder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en

in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur

overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Hei mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op ;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, engineering, constructie, installatie, onderhoud en herstelling van allerhande (industriële) installaties, machines, apparaten, onderdelen van machines, werktuigen en uitrusting en dergelijke, zowel nieuw als tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, constructie, onderhoud en herstelling van installaties, technieken , materieel, machines, apparaten en werktuigen voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw, met of zonder bedieningspersoneel, zowel nieuw als tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, distributie, constructie, onderhoud en herstelling van materieel voor gebruik op de bouwwerf, kranen, machines voor de wegenbouw, enzovoort, zowel nieuw ais tweedehands;

-de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, in- en uitvoer, onderhoud en herstelling van autovoertuigen, vrachtwagens, en in het algemeen van alle voertuigen voortgedreven door motoren, hetzij die welke hun drijfkracht ontlenen aan om het even welke petroleumderivaten, hetzij elektrische, de in- en uitvoer van dezelfde voertuigen, zowel nieuw als tweedehands; de constructie en herstelling van dezelfde zowel van de motoren als van het koetswerk, alsmede de aan- en verkoop van losse stukken in dit verband, de aan- en verkoop van alle minerale brandstoffen, smeermiddelen en onderhoudsproducten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, de leasing en renting van dezelfde voertuigen;

-de verhuur en leasing van machines en installaties voor de weg- en waterbouw, voor de bouwnijverheid en voor allerhande industriële activiteiten, met of zonder bedieningspersoneel;

-de uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, enzovoort;

-de uitwerking en realisatie van totaalinstallaties, totaalprojecten, totaaloplossingen en adviesdiensten voor industrie, fabrieken en werkplaatsen, voor de wegenbouw en bouwnijverheid;

-de lange termijn verhuur van constructie equipment;

-de vennootschap kan eveneens optreden voor derden als agent, vertegenwoordiger, commissionair op het gebied van verkoop, aankoop, herstelling en onderhoud van alle installaties, machines, toestellen en alle systemen die daarmee verband houden in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium.

Zij mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen en laten renoveren met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van aile raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geidplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

t ' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014,

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13, Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Herman Deprouw met zetel te 9240 Zele, Kouterstraat 89, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondememingstoket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken,

ro

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging en verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de Iaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 31.12.2014 14712-0106-015

Coordonnées
S.R.

Adresse
COLLEGESTRAAT 26 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande