SABCOR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SABCOR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 597.963.428

Publication

17/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhands document opgemaakt te Lovendegem dd 08 februari 2015 houdende oprichting van een vennootschap onder firma blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn PRACOFUN BVBA, met maatschappelijke zetel te Zonnestraat 2 bus D, 9810 Eke, met ondernemingsnummer 0543.995.596, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, FUNPRACO BVBA, met ondernemingsnummer 0807.094.537, vertegenwoordigd door de heer Frederic Bulcaen en DILEC BVBA, met maatschappelijke zetel te Eglantier 34, 9920 Lovendegem, met ondernemingsnummer 0896.766.285, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder de heer Didier Leclercq.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma (VOF), met als naam « SABCOR ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9920 Lovendegem, Eglantier 34.

De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating van een onderneming van onroerende goederen en meer bepaald het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren, verhuren, het doen bouwen en verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals het verrichten va n alle onroerende goederen transacties in de meeste uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan alle handels-, financiële-, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks In de hand werken. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, wier ge1neenschappelljk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking ka n bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die, op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van stemmen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 08 februari 2015.

Het maatschappelijk kapitaal, dat geheel geplaatst is, bedraagt 138.000,00 EUR, en is verdeeld in 138.000 aandelen, met een fractiewaarde van één/138.000ste van het kapitaal.

Dit bedrag wordt bij wijze van storting in contanten door iedere vennoot voor een gelijk deel volgestort.

De leiding van de vennootschap berust bij twee zaakvoerders, al dan niet vennoten. De oprichters hebben beslist

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : SABCOR

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Eglantier 34

*15303056*

Luik B

9920

België

0597963428

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lovendegem

Griffie

Neergelegd

13-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders voor onbepaalde duur Martens Corinne, wonende te Zonnestraat 2 bus D te 9810 Eke en de heer Didier Leclercq, wonende te Eglantier 34 te 9920 Lovendegem. Zij kunnen slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 februari en eindigt op 31 januari van elk jaar.

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juli om 11uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algernene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen in de uitnodigingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat en de kwijting aan de zaakvoerders.

De zaakvoerders zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief, met vermelding van de agenda, ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naai' hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen .

Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de drie vierde meerderheid van de stemmen vereist. Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehouden Het eerste boekjaar begint op 08 februari 2015 en eindigt op 31 januari 2017. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op zaterdag 1 juli 2017.

De oprichters geven bijzondere volmacht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERCRUYSSE and Partners, te 8400 Oostende, Lijsterstraat, 15, vertegenwoordigd door de Heer Pascal TOURLEMAIN, evenals aan haar bedienden, aangestelden, en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemlngsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
SABCOR

Adresse
EGLANTIER 34 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande