SABMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SABMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.815.150

Publication

29/04/2014 : Benoeming zaakvoerder
Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd, 10-04-2014 blijkt:

De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als zaakvoerder in Sabmar BVBA vanaf

-mevrouw Gisèle Constant, nationaal nummer 591-2381009-52, wonende te 8750 Wingene, Lentakkervoetweg 9.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de vergadering der vennoten hier anders over beslist.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

Getekend: Marie Wiilaert, zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
16/09/2014
ÿþ mod 11.1

-à in de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voiuit): SABN1AR

GRIFFIE RECI ITDANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 4 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

urithe

UI

O

Voor-

behormie aan het leelgisct

Staatsbla

*14170634*

Ondememingsnr : 0533.815,150

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort):

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELLIKEHEID

Zetel DONKSTRAAT 37

9220 HAMME

Onderwerp akte :DOELSWIJZIGING AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op één september tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas

daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het verslag van zaakvoerster de dato zes juni laatst en van de staat van activa en passive van dertig juni laatst.

Zij beslist het doel aan te passen door alinea twee van artikel twee te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van de agenda en het artikel 2 als zodanig aan te passen.

Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering beslist alinea twee van artikel twee te schrappen en te vervangen door de voorgesteld tekst. Artikel 2 zal in het vervolg als volgt luiden:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

Alle activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van goederen, nationaal of internationaal; alle diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen, dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doei nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel In het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van koophandel van het arrondissement Oost-Vlaanderen te Gent, afdeling Dendermonde expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten















Dirk Smet, notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/05/2013
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR1rrlE Ec -ffB/ Ll( M

VAN KOOPHANDEL..

1111NUR

0 2 MEI 2013

DENDE.FIMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 5 3-"+ 3,i S À SO

Benaming (voluit) : SABMAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donkstraat 37 9220 Hamme

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

; Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig april tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.Mevrouw WILLAERT Marie Jeanne Oscar, geboren te Moerzeke op achttien maart negentienhonderd zesenveertig, rijksregisternummer 46.03.18-368.79, echtgenote van de heer Peeters Freddy, wonende te Hamme, Donkstraat 37.

2.Mevrouw PEETERS Sabrina Mathilde Joannes, geboren te Dendermonde op zes mei negentienhonderd drieënzeventig, rijksregisternummer 73.05.06-292.29, ongehuwd, wonende te Hamme, Donkstraat 14.

2. Benaming:

een besloten vennootschap met beperk-'te aansprakelijkheid onder de benaming "Sabmar"

3. Zetel: te Donkstraat 37 te Hamme

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derde of in samenwerking met derden:

Aile activiteiten die direct of indirect verband houden met het vervoer van goederen (minder dan 500kg), nationaal of internationaal; alle diensten in verband met laden en lossen, inklaren of uitklaren, stockeren of verdelen, dienstverlening in dit kader aan personen of bedrijven, de aankoop of verkoop van transportmiddelen.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden Paan het Belgisch Staatsblad

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze

participaties, de verwerving door deelneming, inschrîjving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand In verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of

onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen-twoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. Mevrouw Willaert Marie, voor achttienduizend vierhonderd veertien euro, waarvoor haar negenennegentig aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar : beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën zesduizend honderd achtendertig euro.

2. Mevrouw Peeters Sabrina, voor honderd zesentachtig euro, waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tweeënzestig euro.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rect2: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" a mod 1 t.1



Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro en is elk aan-ideel vol-+stort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Belbus bank met nummer BE79 0688971'14833.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op vierentwintig april tweeduizend en dertien.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf zesentwintig april tweeduizend en dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-+houden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-Iwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd , mevrouw Willaert Marie, voornoemd, die alhier aanvaardt. Haar mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan BV-VOF Melange Advice, met maatschappelijke zetel te Hamme, Baasrodeveerstraat 50, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de EERSTE VRIJDAG VAN DE MAAND SEPTEMBER OM VEERTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en vijftien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april en ein~+digt op eenendertig maart daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op zesentwintig april tweeduizend en dertien en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en vijftien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

°OST A

Dirk Smet, notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.09.2015 15630-0470-009

Coordonnées
SABMAR

Adresse
DONKSTRAAT 37 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande