SAELEMANS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAELEMANS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.039.519

Publication

17/05/2011
ÿþ1,1130 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VA11

0 5. 05. 2011 _ 4

D E¬ \1 D~



Luik B



11111111.11111,1111,11j1.11!IIII

be

a

B( Stt

Ondernemingsnr : 0439.039.519

Benaming

(voluit) : SAELEMANS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Molenstraat 102, 9255 BUGGENHOUT

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 2010412011, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, blijkt dat de vergadering besloten heeft om de vereffening van de vennootschap af te sluiten en werd dienaangaande vastgesteld dat de NV SAELEMANS definitief opgehouden heeft te bestaan met ingang van 20/04/2011. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende 5 jaar bewaard worden te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 135/201. Er zijn geen stukken ter deponering in de Consignatiekas. Er wordt eveneens kwijting verleend aan de vereffenaar, mevr. Janssens Fabienne, over het door haar uitgevoerde beleid.

JANSSENS Fabienne

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij hetBelgiscirStaatsblad -1îf055f2011- Amrexes-du Moniteur beige

18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 15.02.2011 11032-0487-016
03/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Û, La> ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111011111111

*11018806*

GRIFFIE HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 01. 20-11

DENItiffiRM ON DE



Ondernerningsnr : 0439039519

Benaming

(voluit) : SAELEMANS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9255 BUGGENHOUT, MOLENSTRAAT 102

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op eenentwintig december tweeduizend en tien, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd vier rollen geen verzending te Meise, de vierentwintig december 2010. Boek 425 Blad 38 Vak 3. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger Henri Roseleth (getekend)".

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAELEMANS", met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Molenstraat 102,: ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondememingsnummer 0439039519 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 439.039.519.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bijgevoegde staat van; i activa en passiva per dertig september tweeduizend en tien, alsook van het verslag van de Heer Geert Van, Goolen, bedrijfsrevisor, te 3520 Humbeek Kerkstraat 152 de dato één december tweeduizend en tien.

Het verslag van de Heer Geert Van Goolen, voornoemd, besluit in volgende bewoordingen:

"VIII. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap SAELEMANS een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 30.09.2010, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze: geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 322.864,91 ¬ en een netto actief van 314.835,12 E.

Rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa, de provisie voor vereffeningskosten, zal het netto actief 301.515,12 ¬ bedragen.

Mogelijke passieve latenties worden door de vereffenaar ten laste genomen.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke; professionele normen en met verwijzing naar de relatief beperkte administratieve organisatie en de interne: controle en de mogelijke gevolgen hiervan, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken en de vereffenaar de geplande vereffeningsresultaten behaalt, zoals hiervoor uiteengezet en ingeschat.

Grimbergen,

Geert Van Goolen, Bedrijfsrevisor (getekend)."

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met: toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

Elke aandeelhouder erkent volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, daar elk een: kopie ervan op voorhand heeft verkregen.

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal neer gelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering keurt die verslagen en staat goed met éénparigheid van stemmen.

2. Na lezing te hebben gehoord van het verslag van de raad van bestuur dat zijn voorstellen verantwoordt,; neemt de vergadering de beslissing de maatschappelijke activiteit niet voort te zetten en de vennootschap te ontbinden en haar vanaf heden in vereffening te stel-len.

3. De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiemavolgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn:

Mevrouw.Janssens_Fabienne,.voomoemd;___. _ _____

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van oerden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- De Naamloze Vennootschap "SAELEMANS EN ZONEN", met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Molenstraat 102. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondememingsnummer 0439039717, tevens BTW-nummer.

De algemene vergadering verleent décharge aan de bestuurders betreffende de uitvoering van hun mandaat.

4. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen en benoemt tot deze functie Mevrouw Janssens Fabienne, voornoemd en verklarende te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

5.Bevoegdheden van de vereffenaar: de vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van haar opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in artikel 187 van het zelfde Wetboek.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Tevens wordt volmacht gegeven aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift ter bevestiging en homologatie van haar aanstelling door de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

6. Er wordt kennis genomen van het feit dat de kosten van onderhavige akte achthonderd vijftig euro (850,00 ¬ ) bedragen.

7. Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door vol-gende tekst:

"Artikel 1 : De vennootschap opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap is in vereffening. Haar naam luidt: "SAELEMANS", in vereffening.

Artikel 2 : De vennootschap bestaat met ingang vanaf eenentwintig december tweeduizend en tien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Molenstraat 102.

Doch, de zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in Bel-gië.

Artikel 4 : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden:

- plaatbewerking, plooien en snijden van platen, constructie, bewerking, aan- en verkoop van alle ferro- en non-ferro metalen met inbegrip van de in- en uitvoer in de ruimste zin van het woord voor industrieel en professioneel gebruik.

- de studie, de opzoeking, het verwerven, het verbe-teren, het exploiteren, de concessie en de afstand van alle brevetten, licenties, fabricatieprocédés en fabrieksmerken;

- aile timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk;

- de montage van uiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in metaal;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in metaal;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- de montage van serres, veranda's, enzovoort in metaal.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende en onroerende aard.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België of in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 5 : Het maatschappelijk kapitaal is vastge-steld op honderd vierentwintigduizend euro (124.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénitweeduizendste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6 : De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgen-de van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

 '-' of zonder betalingen, van alle

---- overschrijvingen,

en andere~ belemmeringen. Artikel 7 : De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om zestien uur op de maatschappeli Artikelkazmba nfopdmp~a1 aangegeven |ndonpnoe~ngon.

~ : Hotmao~choppo|Uk` boekjaarbeg~~op~én-januahom~nd~~opáánomda~gdecemba,von~k y«ar. Artikel 9 : Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen " aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vmneffmnamr. Artikel10Dwm~~upga~a|ddoordazorganvandovanm~»naar conformdavw~~o|Üko : jaarrekening Voorschriften. Artikel 11 : Na goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van het vendelingnplan, opgesteld door de vereffenaar, roept de vereffenaar ter sluiting van de vereffening een buitengewone vergadering van aandeel-houdono samen ten einde kennisha nemen van de voorgestelde nindaYnokoninQ, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. vergaderingTenminste één maand voor deze a|QemenelegtM deven~emaurdanykanhxgonnae~aamenmet~ do stukken ter staving. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis hiervan beschikken de aandeelhouders over een individueel pndenomkmmoh, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en ia! de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard." Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten. VOOR ONTLEDEND

| ~

BIJLAGE: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de raad van bestuur, balans per~~ september~~u~~ en tien, en homologatie van de benoeming van de afgesloten vmnsffenamr.

`-----.------_-_-_- ____

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pemo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.02.2010, NGL 01.03.2010 10059-0304-017
12/06/2009 : DE049731
18/06/2008 : DE049731
14/06/2007 : DE049731
08/08/2005 : DE049731
17/06/2005 : DE049731
17/06/2004 : DE049731
25/06/2003 : DE049731
26/09/2001 : DE049731
29/09/1994 : DE49731
16/12/1989 : DE49731

Coordonnées
SAELEMANS

Adresse
MOLENSTRAAT 102 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande