SAGARO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAGARO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.928.067

Publication

30/01/2014
ÿþ~" -L~IL`~ ~.

~.

~

beh

aa

Be

staff

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NMONITEL

2 3 -o

ELGISCH S

II

E

u¬ LG~

20 ~,~NEERGELEGD TER G121FF1E VAN DE RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

rqATS ~~eaR Q 7 ,~ÁN..I 2~ ~uaoE)

Griffie griffier.

--J

Ondernemingsnr : 0438.928.067 Benaming (voluit) : SAGARO

ls

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk-Albertstrand 434/21 8301 Knokke-Heist

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN', met zetel te: ii 9000 Gent, Kouter 27 op dertig december tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren, blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAGARO", met maatschappelijke zetei te 8301 Knokke-Heist (Helst-aan-Zee), Zeedijk-Aibertstrand 434/21,',

jj STW BE 0438.928.067, RPR Brugge, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

o

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor ,

ii Het besluit van dit verslag luidt als volgt: ,

8. BESLUIT VAN DE BEDR!JFSREV!SOR '

'Ondergetekende, de BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guidai j Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, zaakvoerder en bedrijfsrevisor, werd op 5j december 2013 aangesteld door de bestuurders van de naamloze vennootschap Sagaro, waarvan de maat-j schappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk 434 bus 21 am overeenkomstig art. 602 van het]

i Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken, inzonderheid over de voorgenomenj kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van het in dit beschreven verslag onroerend] 'j goed.

ii Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven

controlewerkzaamheden dat naar mijn mening: j

:i g de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura enj

i quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de NV Sagaro; li verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte onroerend goed en voor de bepaling van het] ;j aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

g de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

ii duidelijkheid beantwoordt;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering; ii bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode leidt tenminste, i; overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat; il de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

i De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de toekenning van 1.747 aandelen aan de BVBAi Heloma.

i Pit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,: opgesteld teneinde aan de buitengewone Algemene Vergadering de nodige informatie te verstrekken met; jj betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven onroerend goed. Dit verslag mag dan aokj il niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

Kapitaalverhoging door inbreng in natura



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t, mod i1.1



Veir-

beouden, aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met HONDERDENNEGENDUIZEND HONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 109.187,50) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 62.500,00) op HONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 171.687,50), door inbreng in natura, hetzij door inbreng van NEGENENNEGENTIG KOMMA NEGEN PROCENT (99,9%) van het hierna beschreven onroerend goed in volle eigendom.

Hiertoe zullen DUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENVEERTIG (1.747) aandelen worden uitgegeven die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande DUIZEND (1.000) aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De totale uitgifteprijs van de aandelen wordt bepaald op EEN MIDOEN DRIEHONDERDDRIEËNTWINTIGDUIZEND ZESHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 1.323.675,00) waarvan

HONDERDENNEGENDUIZENDHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT

(¬ 109.187,50) als onmiddellijke kapitaalstorting en EEN MILJOEN TWEEHONDERDVEERTIENDUIZEND

VIERHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT

(¬ 1,214.487,50) als uitgiftepremie.

Beschrijving van het onroerend goed

Stad GENT vijfentwintigste afdeling

Deelgemeente Sint-Denijs-Westrem

Het woonhuis (volgens eigendomstitel gekend als een directeurswoning) met aanhorigheden, op en met

grond, staande en gelegen aan de Poortakkerstraat 21

(met politienummer 31) gekadastreerd volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger, sectie A, nummer $1L, voor een oppervlakte volgens titel en huidig kadaster van dertig are zestien centiare (30a 16ca). Wijze van vergoeding van de inbreng in natura

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng van het goed, worden DUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENVEERTIG (1.747) nieuwe aandelen toegekend.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 171.687,50) vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENVEERTIG (2.747) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Het plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie"

De vergadering besluit om de uitgiftepremie ten belope van EEN MILJOEN TWEEHONDERDVEERTIENDUIZEND VIERHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 1.214. 487,50) ingevolge de kapitaalverhoging door inbreng in natura te plaatsen op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze uitgiftepremie wordt op het passief van de balans vermeld onder het eigen vermogen, op een rekening die, zoals het maatschappelijk kapitaal, de waarborg voor derden vormt en alleen kan worden verminderd ter uitvoering van een regelmatige beslissing van de algemene vergadering, getroffen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE IN HET KAPITAAL

De vergadering beslist het kapitaal andermaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde

uitgiftepremie ten bedrage van EEN MILJOEN TWEEHONDERDVEERTIENDUIZEND

VIERHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT

(¬ 1.214.487,50) om het kapitaal te brengen van HONDERDEENENZEVENTIGDUIZEND

ZESHONDERDZEVENENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 171.687,50) naar EEN MILJOEN DRIEHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND HONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 1.386.175,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op EEN MILJOEN DRIEHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND HONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 1.386.175,00) vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENVEERTIG (2.747) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen om dit in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN DRIEHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND HONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 1.386.175,00). Het is vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND ZEVENHONDERDZEVENENVEERTIG (2.747) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde en .genummerd-van 1.tot-en-met2,747r"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

k, " I mod 11.1



Vdbr-

beioude aan hef Belgisch Staatsblad

WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de vereffening van de vennootschap te actualiseren.

De tekst van artikel 26 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte

het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van

Vennootschappen

het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van

Vennootschappen

gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris

Christian Van Belle



Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 29.07.2013 13367-0403-012
18/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat:



*iaiseieo*

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdeAif Brugge)

op: 0 5 SEP. 212

Griffiè Ga Sire?.

Ondernemingsnr : 0438.928.067

Benaming

(voluit) : SAGARO

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk-Albertstrand 434 bus 21, 8301 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Bevestiging einde mandaat bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 29 juni 2012

De vergadering bevestigt het einde van het mandaat als bestuurder van de heer Christian De Vos met ingang van 23 oktober 2011.

Heloma BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger

peter Beddeleem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12347-0148-012
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11354-0018-011
28/09/2010 : BG084132
03/09/2010 : BG084132
17/08/2010 : BG084132
17/08/2010 : BG084132
15/12/2009 : BG084132
18/07/2008 : BG084132
30/10/2007 : BG084132
17/07/2007 : BG084132
20/09/2006 : BG084132
05/07/2006 : BG084132
07/07/2005 : BG084132
17/06/2004 : BG084132
06/08/2015
ÿþMod Vlad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

lItlN~I~VW~I~~I~I1~

*151139 8*

j

Ondernemingsnr : 0438.928.067

Benaming

(voluit) : Sagaro

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zeedijk-Albertstrand 434 bus 21, 8300 Knokke-Heist, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en (her)benoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd bestuurder

NEERG

Griffie Rechtbank Koophandel

27 JUL 2015

Gent ejing Brugge

De rjffler

Voor.

behoud aan he Belglsr

Staatsbl

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 13 juli 2015: Na beraadslaging neemt de vergadering, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. De vergadering neemt akte van het ontslag ingediend door mevrouw Sandrine Tack wonende te Poortakkerstraat 31, 9051 Sint-Denijs-Westrem en dit met ingang van 13 juli 2015.

2. De vergadering beslist om de heer Jo Beddeleem, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Karel Van Wijnendaelelaan 34 te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, zulks met ingang van 13 juli 2015 en voor een periode van 6 jaar, eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2021.

Hij zal niet bezoldigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat.

3. De vergadering stelt vast dat het mandaat van Heloma BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem zal komen te vervallen naar aanleiding van de jaarlijkse algemene vergadering van 2016. De vergadering beslist reeds over te gaan tot herbenoeming van Heloma BVBA met zetel te poortakkerstraat 31, 9051 Sint-Denijs-Westrem en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0458.474.953, vertegenwoordigd door haar vaste " vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem, wonend op vernield adres, tot bestuurder van de vennootschap en zulks met ingang van 13 juli 2015 en voor een periode van 6 jaar, eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders in 2021.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 13 juli 2015.

De vergadering beslist unaniem om te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder: Heloma BVBA met zetel te poortakkerstraat 31, 9051 Sint-Denijs-Westrem en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0458,474.953, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Peter Beddeleem, wonend op voormeld adres, zulks met ingang van 13 juli 2015 en voor een periode van 6 jaar. Dit mandaat zal verstrijken ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2021.

Hefoma BVBA

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

Peter Beddeleem

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2003 : BG084132
07/07/2003 : BG084132
18/07/2002 : BG084132
20/07/2001 : BG084132
10/07/2001 : BG084132
21/09/2000 : BGT000196
12/08/1999 : BGT000196
08/05/1996 : BG84132
03/08/1995 : BGT196
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16511-0107-014

Coordonnées
SAGARO

Adresse
POORTAKKERSTRAAT 31 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande