SAGINACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAGINACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.969.027

Publication

13/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313318*

Neergelegd

11-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Daknam-dorp 34

Ondernemingsnummer :

0634969027

Benaming (voluit) : SAGINACE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 11 augustus 2015 dat:

1/De heer CORNELIS Giovanni Lucien Martha, restauranthouder, geboren te Sint-Niklaas op 19 augustus 1971, rijksregister 71.08.19-275.23, identiteitskaart 592-0608989-07, en zijn echtgenote 2/Mevrouw VAN DE PUTTE Sandra Paula Etienne, restauranthouder, geboren te Lokeren op 13 augustus 1974, rijksregister 74.08.13-052.04, identiteitskaart 591-6974666-80,

Samen wonende te 9160 Lokeren, Daknam-dorp 34.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 6 juli 1999, ongewijzigd tot op heden volgens verklaring. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

- onder de naam SAGINACE met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Dendermonde, te 9160 Lokeren, Daknam-dorp 34 met een onbeperkte duur;

-De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

De uitbating van restaurants, hotels, taveernes, tearooms, herbergen, feestzalen en andere horecabedrijven, met inbegrip van het verkopen en schenken van alcoholische dranken per glas; Het uitbaten van een traiteurbedrijf, en de bereiding en de verkoop van bereide en gedeeltelijk bereide gerechten en dranken voor thuislevering of in verkooplokalen aan particulieren, scholen, instellingen of bedrijven allerhande;

Het organiseren van tentoonstellingen, feestmaaltijden, banketten of groepsmaaltijden, in eigen lokalen of in lokalen toebehorend aan derden;

Het uitbaten en het nemen van concessies gegeven voor exploitatie van horeca-instellingen; Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren

Detailhandel in voedings- en genotmiddelen, diepvriesproducten, groenten en fruit, vlees en vleesproducten, wild en gevogelte, zuivelproducten en eieren en voedingsmiddelen niet eerder genoemd.

Groothandel in vis en schaal- en weekdieren

Groothandel in andere voedingsmiddelen

Het afsluiten door de vennootschap van overeenkomsten met derden met betrekking tot de daadwerkelijke exploitatie van de haar gegeven concessies;

De verkoop en verhuur van publiciteit aan derden hetzij met uithangborden of elektronisch via lichtkranten of via internet of elektronisch medium;

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgesomd

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anderszins en zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Het beleggen van vermogens, het beheer van roerend en onroerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die

9160 Lokeren

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de koop en verkoop, de huur en verhuring van deze

goederen, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng en projectontwikkeling alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Vermogensbeheer voor derden is niet toegestaan, behoudens wanneer daarvoor de nodige machtigingen bekomen zijn.

De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, financieren, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten en andere projecten allerhande.

Alle mogelijke operaties van roerende en onroerende aard, met inbegrip van huur,

Het ontplooien van de activiteiten van een holdingmaatschappij.

Het handelen als tussenpersoon, commissionair, vertegenwoordiger, agent en of consignataris voor alle producten en diensten tenzij bij wet verboden.

Alle administratieve verrichtingen die het besturen van een onderneming met zich meebrengt Het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschappen.

Het op zich nemen van de dagelijkse leiding of deelaspecten hiervan in andere ondernemingen; ter zake kan de vennootschap zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding, het geven van trainingen aan bedrijven, privé- personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, consulting, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin.

De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van alle hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

-waarvan het kapitaal:

*18.600,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd;

*volledig volstort werd;

*verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door: 1/voormelde heer CORNELIS Giovanni, die stortte ten belope van 9.300 euro, waarvoor hem 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

2/voormelde mevrouw VAN DE PUTTE Sandra, die stortte ten belope van 9.300,00 euro, waarvoor haar 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE60 1096 6533 5870 bij BKCP Bank zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 10 augustus 2015,dat aan de notaris werd overhandigd.

-met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar (het eerste boekjaar vangt aan de dag van de neerlegging van de akte en eindigt op 31 december 2016); -met jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot zaakvoerders werden aangesteld genoemden de heer CORNELIS Giovanni en mevrouw VAN DE PUTTE Sandra.

-met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijzondere volmacht

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BT Consultants, met zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 86, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend afschrift van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SAGINACE

Adresse
DAKNAM-DORP 34 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Daknam
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande