SAGUNA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAGUNA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.166.492

Publication

23/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0430.166.492

Benaming

(voluit) : BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Drukkerijstraat 5 te 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE- Doelwijziging- Benoeming bestuurders.

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 27 maart 2014, dragende de melding "Geregistreerd te Dendermonde I op 7 april 2014 boek 132 blad 1 vak 20 ontvangen: vijftig euro (¬ 50) getekend De Ontvanger M.Kindermans", houdende De buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", hiemagenoemd "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", met maatschappelijke zetel te 9240 Zefe, Drukkerijstraat 5, opgericht bij akte verleden voor Notaris Christian De Wulf te Dendermonde op 31 december 1986, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari daarna onder nummer 870122-81, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 3 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september daarna, onder nummer 10139547. Waarvan het vennootschapsdossier wordt bijgehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0430.166.492, waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BESLUIT TOT FUSIE

a) Na onderzoek, beslissen de onderscheiden algemene vergaderingen van "DE BELEYR- QUALITY" en "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA" ieder afzonderlijk, bij éénparigheid van stemmen het aangekondigde fusievoorstel goed te-keuren.

b) Zij besluiten aldus dat op "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van "DE BELEYR- QUALITY, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA" en zonder omwisseling van de aandelen overeenkomstig artikel 72610 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) De onderscheiden algemene vergaderingen besluiten met éénparigheid van stemmen dat naar aanleiding van de fusie een doelwijziging zal dienen te gebeuren.

d) De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen "DE BELEYR- QUALITY" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", wordt bepaald op één oktober tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door "DE BELEYR- QUAL1TY" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

e) Ten gevolge van deze fusie houdt "DE BELEYR- QUALITY" op te bestaan.

OVERGEDRAGEN ONROEREND GOED

Er wordt alhier opgemerkt door de onderscheiden algemene vergaderingen dat het vermogen van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE BELEY QUALITY" volgend onroerend goed bevat,

waarvoor de hierna bepaalde overdrachtsvoorwaarden gelden.

Beschrijving van het goed:

Gemeente Zele  eerste afdeling:

A) de helft van de gebouwen zonder de grond gestaan en gelegen te 9240 Zele, Drukkerijstraat +5, gekend ten kadaster eerste afdeling, sectie A nummer 12691M, groot volgens zelfde 15 are 96 centiare.

B) de helft van de gebouwen zonder de grond gestaan en gelegen te 9240 Zele, Drukkerijstraat 6, gekend ten kadaster eerste afdeling, sectie A nummer 1269IL, groot volgens zelfde lhectare 17 are 80 centiare. Voorwaarden van de overgang van het vermogen

De overgang van het vermogen van "DE BELEYR- QUALITY" op "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel en bovendien onder de volgende

lasten en voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

MOU ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1908 96*

IA

MII

bel

a~

Be Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 0 APR, 2014

AFDELINMIgRDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Alle goederen en rechten gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan

klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en

rechten en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

De comparanten verklaren dat de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"DE BELEYR- QUALITY" onroerende goederen bezit, zoals hiervoren beschreven.

Voormelde onroerende goederen worden overgedragen vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2. De overnemende vennootschap zal met ingang van één oktober tweeduizend dertien, hetzij de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De ovememende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke ais persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. Het gehele actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen) zal geboekt worden in de ovememende vennootschap.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van "DE BELEYR- QUALITY" worden overgedragen aan "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA", die zich verbindt deze te bewaren.

6. Alle Kosten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze fusie en de overgangen van de vermogens, zullen door de overnemende vennootschap gedragen worden.

2. NAAMSWIJZIGING VAN "BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ SAGUNA"

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de naam van de vennootschap van

"BELEGGiNGSMAATSCHAPPiJ SAGUNA" om te zetten naar "SAGUNA".

De algemene vergadering besluit dienvolgens artikel één van de statuten aan te passen als volgt:

"De maatschappelijke naam van deze naamlo-'ze vennoot-ischap luidt: "SAGUNA".

3. VERPLAATSING VAN DE ZETEL

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap te

wijzigen van "9240 Zele, Drukkerijstraat 5" naar "9290 Berlare, Donkgoeddreef 8".

De algemene vergadering besluit dienvolgens artikel twee van de statuten aan te passen als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8.

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhui-azen, agent-ischap-'pen, zowel in België ais in het

buitenland op te richten.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend'ge'maakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht,

mits inachtneming van de taalwetgeving."

4. BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 559 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN --WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL.

A.Versleg van de raad van bestuur

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 31 december tweeduizend dertien overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de uitbreiding van het maatschappelijk doel. De aanwezige aandeelhouders, eventueel vertegenwoordigd zoals gezegd, erkennen op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Dit verslag verwijst naar een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien is vastgesteld en die werd afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

Gezegd verslag van de raad van bestuur wordt aan de akte gehecht.

B.Wijziging maatschappelijk doel

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden en dienvolgens artikel drie van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken. Het in onroerende leasing geven van onroerend goed.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

ýÿ

ir- Voor--, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren er van, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

3) Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

4) Het uitbaten van een biljartzaal en herberg. Hieronder wordt verstaan, het verhuren en ter beschikking stellen van biljart, accommodatie en uitrusting, het verstrekken en verkopen van warme en koude dranken, aperitieven en wijnen, alsook op bijkomende wijze soep, sandwiches en lichte maaltijden die uitsluitend bestaan uit bereidingen en deegwaren of kleine gerechten.

5) De stichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van restaurants, snack-bars, herbergen, winkels, bars en alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca, vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming beperkend is.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. "

5. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

6. BIJZONDERE VOLMACHT

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht aan CVBA De Decker  Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondememingsloketten teneinde daar alle verlichtingen te doen, verklaringen

" af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

7. BENOEMING BESTUURDERS - RAAD VAN BESTUUR

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een duur van zes jaar :

- De heer DE BELEYR Gunther, Elisabeth, Gustaaf, (rijksregistemummer 70.01.17-189.02), wonende te 9290 Beriare, Donkgoeddreef 8.

- Mevrouw VAN dER SLYCKEN Anja, Elvira, Raymonde, (rijksregistemummer 70.05.26-084.59), wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8.

De voomoemde bestuurders komen aansluitend in raad van bestuur bijeen teneinde te benoemen tot gedelegeerd bestuurders de heer Gunther De Beleyr en Mevrouw Anja Van Der Slycken, beiden voornoemd, voor een duur van zes jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-fusievoorstel

-verslag van de raad van bestuur

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : DE040770
31/10/2013 : DE040770
28/06/2013 : DE040770
02/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

6elgisch

Staatsblad

Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

quellmon 18 FEB. 2015

AFDEl.iNG DENdPMNDE

Ondernerningsnr : 0430.166.492

Benaming

(voluit) : Saguna

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Donkgoeddreef 8, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 19-01-2015 blijkt:

De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen ais bestuurder in NV Saguna voor een termijn van 6 jaar vanaf 19-01-2015:

- BVBA GIMMACO, ondernemingsnummer 0475.691.265, met zetel te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gunther De Beleyr, nationaal nummer 700117-189-02, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8.

Zij aanvaardt haar mandaat.

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 19-01 2015 blijkt:

De raad van bestuur beslist unaniem om te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een termijn van 6 jaar met ingang van 19-01-2015:

- BVBA GIMMACO, ondernemingsnummer 0475.691.265, met zetel te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gunther De Beleyr, nationaal nummer 700117-189-02, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 8.

Zij aanvaardt haar mandaat.

Getekend: Gunther De Beleyr en Anja Van der Slycken, gedelegeerd bestuurder

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : DE040770
23/09/2010 : DE040770
15/06/2010 : DE040770
11/05/2010 : DE040770
13/07/2009 : DE040770
04/07/2008 : DE040770
28/06/2007 : DE040770
05/07/2006 : DE040770
16/06/2005 : DE040770
23/06/2004 : DE040770
08/06/2004 : DE040770
08/07/2003 : DE040770
29/06/2002 : DE040770
13/07/2000 : DE040770
01/07/1999 : DE040770
02/08/1996 : DE40770
22/01/1987 : DE40770

Coordonnées
SAGUNA

Adresse
DONKGOEDDREEF 8 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande