SAMAGRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAMAGRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.821.646

Publication

03/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304886*

Neergelegd

30-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0537821646

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): SAMAGRA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 489 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 30 augustus 2013, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent, dat : De heer PINTO PEREIRA Carlos, geboren te Portugal op tien februari duizend negenhonderdvijfentachtig, rijksregister nummer 850210-389-43, van Portugese nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Nieuwstraat 2.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming SAMAGRA met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 489 bus B.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijk rekening met derden:

" De handel, de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de plaatsing, de import en export van stellingsbouwwerken, steigers, werkplatforms en niet-zelf vervaardigde metalen constructies en dit in de ruimste zin van het woord;

" Het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, directeur, vereffenaar of een andere leidinggevende functie in elke onderneming, vennootschap en/of vereniging onder meer in de bouwsector;

" De studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk, als volgt:

- door de heer PINTO PEREIRA Carlos Manuel, voornoemd, voor twintigduizend (20.000) of voor 100 aandelen ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen: twintigduizend euro (¬ 20.000,00)

Op elk ingetekend aandeel is gestort is belope van meer dan één/vijfde, zij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van iedere zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Statutair benoemde zaakvoerder : de heer PINTO PEREIRA Carlos Manuel, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van juni om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de eerste maandag van juni 2015.

3. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 augustus 2013.

4. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer PINTO PEREIRO Carlos Manuel, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan De heer Tim Wijnant, accountant-belastingconsulent bij WG accountans BV BVBA te 1500 Halle, Suikerkaai 1, en zijn aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Luik B - Vervolg

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
SAMAGRA

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 489, BUS B 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande