SAMECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAMECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.424.091

Publication

10/01/2014
ÿþmod 11.1

"

Ondernemingsnr : 0866.424.091

Benaming (voluit) : SAM ECO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leedsestraat 14

9772 Kruishouten (Wannegem-Lede)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor mij, Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap; met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO,; BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 13 december 2013, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAMECO", met, maatschappelijke zetel te 9772 Kruishouten (Wannegem-Lede), Leedsestraat 14, BTW BE 0866.424.091, RPR Oudenaarde, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft :

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van; DRIEHONDERDZESENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 326.000,00) om het kapitaal te brengen van,

NEGENHONDERDENTIENDUIZEND EURO (¬ 910.000,00)n EEN EEN MILJOEN;

TWEEHONDERDZESENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 1.236.000,00) met uitgifte van DRIEHONDERDZESENTWINTIG: (326) nieuwe aandelen.

i, De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng van de zekere, vaststaande en opeisbare; schuldvordering, te weten de inbreng van een rekening-courant door:

- de heer Santens Frank, gedomicilieerd en verblijvende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede),,

Leedsestraat 14, voor een bedrag van HONDERDDRIEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 163.000,00)

z mevrouw Merlevede Ann, gedomicilieerd en verblijvende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede),!

Leedsestraat 14, voor een bedrag van HONDERDDRIEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 163.000,00)

hetzij voor een totaal bedrag van DRIEHONDERDZESENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 326.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van DRIEHONDERDZESENTWINTIG (326) nieuwe aandelen:

zonder nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrenger warden toegekend.

Verwezenlijking van de inbreng

De aandeelhouders de heer Santens Frank, wonend te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Leedsestraat!

14 en mevrouw Merlevede Ann, wonend te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Leedsestraat 14 verklaren

inbreng te doen in de vennootschap van de voormelde rekening-courant hetzij voor een totaal bedrag van

DRIEHONDEROZESENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 326.000,00) "

Vergoeding van de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de vergadering volledig op de hoogte verklaart te zijn, worden! aan de aandeelhouders de DRIEHONDERDZESENTWINTIG (326) nieuwe aandelen zonder nominale waarde: toegekend als volgt:

- aan voornoemde heer Santens, HONDERDDRIEËNZESTIG (163).

- aan voornoemde mevrouw Merlevede, HONDERDDRIEËNZESTIG (163).

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde

kapitaalverhoging in natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbier

Oudenaarde

3 1 DEC. 2013

Griffie

Igg11011

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Annexes du Moniteur belge

10/01/2014

~ mad 11.1

~



werd op EEN MILJOEN TWEEHONDERDZESENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 1.236.000,00) vertegenwoordigd door DUIZEND TWEEHONDERD ZESENDERTIG (1.236) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

WI3ZIGING VAN DE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de vennootschap te actualiseren en de statuten in die zin aan te passen. Artikel 27 wordt geschrapt en er worden nieuwe artikelen 27 tot en met 31 aangenomen.

HERNUMMERING ARTIKELEN STATUTEN

De vergadering beslist om volgende hernummering van de artikelen door te voeren. Huidig artikel 28 van de statuten wordt artikel 32, het huidig artikel 29 van de statuten wordt artikel 33 en het huidig artikel 30 van de statuten wordt artikel 34.

AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MIDOEN TWEEHONDERDZESENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 1236.000,00),

Het is verdeeld in DUIZEND TWEEHONDERDZESENDERTIG (1.236) aandelen zonder nominale waarde." Het artikel 27 van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Artikel 27: Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Artikel 28: Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 29: Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Artikel 30: Benoeming van vereffenaar(s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze -van-vereffening, De- benoeming-van " de" vereffenaars stelt een-einde-aan.de bevoegdheden. van-de bestuurders,-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Staatsblad -10/0112014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

r

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

in afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 31: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUANTIS ACCOUNTANCY", met zetel te 8520 Kuurne, Kortrijksestraat 175, vertegenwoordig door de heer Jonas Messely, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslag van de raad van bestuur de dato 11 december 2013, overeenkomstig artikel 602 van het

Wetboek van vennootschappen

Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 december 2013, overeenkomstig artikel 602 van het

Wetboek van vennootschappen

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V-"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 26.08.2013 13461-0101-015
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12515-0551-014
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 22.08.2011 11422-0105-013
15/02/2011
ÿþf. " ~ Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Oudenaarde

0 3 FEB. 2011

Griffie

111111111111111131111111111

*11025049*

Vc be hi aai Bel! Staa

Ondernemingsar : 0866.424.091

Benaming

(voluit) : SAMECO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9770 KRUISHOUTEM (WANNEGEM-LEDE), LEEDSESTRAAT 14

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris François Van Innis te Zingem op 23 december 2010, geregistreerd te Kruishoutem op 5 januari 2011, boek 472 blad 41 vak 17, ontvangen: £ 25,00; Vr. de e.a. inspecteur ai. (getekend) S. DE SMET;

blijkt dat op 23/12/2010 de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING werd gehouden van de naamloze vennootschap SAMECO;

Na beraadslaging werden volgende besluiten met eenparigheid van stemmen goedgekeurd : EERSTE BESLISSING

De afgevaardigd bestuurder, in deze voorzitter van het bureau, ... neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor van de inbreng in natura hierna voorzien, van de wijze van de aangenomen vergoeding en van de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Het rapport van de bedrijfsrevisor de dato 22 december 2010.

Hij beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00£) om het te brengen van zeshonderd zestig duizend Euro (660.000,00£) tot negenhonderd en tien duizend euro (910.000,00E) door creatie van tweehonderd vijftig nieuwe aandelen ( 250 ) zonder vermelding van de nominale waarde van hetzelfde type en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en dat zij zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort zijnde, aan de echtgenoten Santens-Merlevede, ter vergelding van hun inbreng.

TWEEDE BESLISSING

ZIJN ALHIER TUSSENGEKOMEN :

De voormelde echtgenoten Frank Santens-Merlevede, die verklaren nia lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledig kennis te hebben van de statuten van de naamloze vennootschap Sameco en inbreng te doén van volgend onroerend goed :

GEMEENTE KRUISHOUTEM  Tweede afdeling (Wannegem-Lede)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een perceel grond, zonder de opstal, gelegen aan de Leedsestraat, voorheen bekend als de nummers 279/D, 279/E, met kleinere oppervlakte hetzij 24a 70ca, gekend ten kadaster sectie B, nummer 279/F, groot zesentwintig aren acht centiaren (26a 08 ca).

OPHOUDING RECHT VAN OPSTAL.

De voormelde oorspronkelijke kadastrale oppervlakte van 24a 70ca is belast met een recht van opstal ten voordele van de naamloze vennootschap Sameco, blijkens akte verleden voor ... notaris (Van Innis) op 20 juli 2004, overgeschreven op het tweede kantoor der hypotheken te Gent onder het nummer 68-T-23/07/2004-08528.

De inbreng van het eigendomsrecht van de grond waarop voormeld opstalrecht is gevestigd heeft voor gevolg dat het recht van opstal juridisch ophoudt te bestaan vanaf (23 december 2010).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De vennootschap zal beschikken over de eigendom en het genot van het ingebracht onroerend vanaf (23 december 2010).

De inbrenger waarborgt dat het ingebrachte goed vrij is van elk gebruik bij derden.

De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van het ingebrachte goed en verlangt geen verdere omschrijving hieromtrent.

De kadastrale gegevens worden slechts ten louter informatieve titel verstrekt en de oppervlakte hiervan wordt niet gewaarborgd; in geval het verschil in meer of in min, één twintigste overschrijdt, zal dit verschil ten goede of ten nadele van de vennootschap komen.

Alle bevoegdheden worden vanaf heden toegekend aan de inbrenger, teneinde de beschrijving van het ingebrachte goed te verbeteren indien nodig in geval van fout of vergissing.

De vennootschap neemt het onroerend goed in ontvangst in de staat waarin het zich heden bevindt, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de inbrenger om welke reden ook, ondermeer voor slechte staat van de grond of de ondergrond, verval of slechte staat van de inrichtingen en de roerende voorwerpen onroerend door bestemming.

De vennootschap zal de lijdende erfdienstbaarheden dragen die het ingebrachte goed bezwaren : zowel de zichtbare of onzichtbare, de durende als de niet voortdurende; behoudens de mogelijkheid zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles op eigen risico en gevaar.

ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

RECHTEN VAN DE OPENBARE OVERHEDEN

DERDE BESLISSING

De voorzitter verzoekt ... te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel is volgestort en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op negenhonderd en tien duizend euro.

VIERDE BESLISSING

De voorzitter beslist om de tekst van artikel 5 der statuten gezien voorgaande dan ook te vervangen door volgende tekst :

"Het gehele maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderd en tien duizend euro (910.000,00E).

Het is verdeeld in 910 aandelen zonder nominale waarde"

VIJFDE BESLISSING

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(Get.) De notaris

François Van Innis

Tegelijk hiermee werd neergelegd :

-een gelijkvormig afschrift van de akte

-het verslag van de Raad van Bestuur

-het verslag van de bedrijfsrevisor

-de gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/01/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 4 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.424.091

Benaming

(voluit) : SAMECO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Leedsestraat 14, 9772 Wannegem-Lede

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Ingevolge verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 18.06.2010 worden volgende bestuurders herbenoemd voor een periode van zes jaar zijnde tot de algemene vergadering van 2016 : - De heer Santens Frank, Leedsestraat 14, 9772 Wannegem-Lede - Mevrouw Merlevede Ann, Leedsestraat 14, 9772 Wannegem-Lede

Daarna wordt door de Raad van Bestuur dd. 18.06.2010 volgende bestuurder tot gedelegeerd bestuurder en tot

voorzitter van de raad van bestuur herbenoemd :

- De heer Santens Frank, Leedsestraat 14, 9772 Wannegem-Lede

SANTENS FRANK

Gedelegeerd bestuurder

IIII

*11006944*

Op de laatste blz.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 31.08.2010 10505-0174-013
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 13.01.2010 10013-0127-013
30/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 23.10.2008 08793-0068-010
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 03.10.2007 07762-0372-010
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 04.07.2006 06404-1722-013

Coordonnées
SAMECO

Adresse
LEEDSESTRAAT 14 9772 WANNEGEM-LEDE

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande