SANA'S SNACK ROOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SANA'S SNACK ROOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 527.957.439

Publication

06/05/2013
ÿþI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



E ~







r:n, 2013



+1306996

RECHTBANK eN KOOPHANDEL







Ondernemingsnr : 05 , q5 } , 439

Benaming

(voluit) : SANA'S SNACK ROOM

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel : Markt 41, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een onderhandse akte, opgesteld te Deinze in twee originelen op 20 april 2013 dat ertussen de ondergetekenden:

1) GORDIER Natasja, Andrea, geboren te Deinze op 2 juli 1969, wonende te 9800 Deinze, Ooievaarlaan

nr. 22

en

2) PILLAIN Sandra, Etienne, geboren te Deinze op 2 december 1972, wonende te 9800 Deinze,

Sleepstraat 13

een vennootschap onder firma is opgericht als volgt:

Benaming :

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma, zij wordt opgericht onder de benaming 'Sana's Snack Room'. Deze benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'vennootschap onder firma' of afgekort 'V.O.F,'

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9800 Deinze, Markt 47.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- de uitbating, het beheer, de verhuur en inrichting van snackbars, verbruiksalons, tearooms, restaurants, traiteursdiensten, het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen;

- de bereiding en de handel van allerlei koude en warme gerechten, dranken, ijsbereidingen en dergelijke;

- de organisatie van feestelijkheden, degustaties, evenementen en spektakels van de meest uiteenlopende aard;

- het verienen van advies, technische bijstand en know-how aan andere uitbaters van drankgelegenheden, restaurants, en dergelijke.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, aanvang nemende op heden.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op vierduizendachthonderd (4.800,00) Euro, Het is volledig onderschreven en volstort door Gordier Natasja en Pillain Sandra elk voor de helft.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders door de statuten of door de Algemene Vergadering benoemd, welke de meest uitgebreide bevoegdheid hebben voor het stellen van daden van beschikking, beheer en bestuur in het kader van het maatschappelijk doel. Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen en in rechte. Het mandaat van zaakvoerder wordt niet vergoed.

Tot zaakvoerders werden bij de oprichting benoemd : Gordier Natasja, de eerste comparant, en Pillain Sandra, de tweede comparant. Beiden hebben deze benoeming aanvaard. De duur van hun mandaat is onbeperkt, en hun afzetting kan slechts plaatshebben om ernstige reden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij beschikken over al de bevoegdheden welke hen door de statuten worden toegekend, Nochtans mogen de handelingen en verbintenissen boven vijfhonderd (500,00) Euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van de twee zaakvoerders.

Het overlijden of aftreden van een zaakvoerder, zelfs ais hij vennoot is, brengt niet automatisch de ontbinding van de vennootschap teweeg. In dit geval wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2013 en eindigt op 31 december2014.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken overeenkomstig de wet. Het batig saldo, nà aftrok van de kosten en voorzieningen, vormt de nettowinst. Deze winst wordt, na vorming van de reserves welke door de vennoten wordt besloten, onder hen verdeeld in evenredigheid tot hun inbreng in het kapitaal. De verliezen worden in dezelfde evenredigheid ten laste genomen.

Algemene Vergadering :

Ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur, en voor de eerste maal in 2015 moet de jaarvergadering gehouden worden. De Jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en over de verdeling van het resultaat.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan tussen de overlevende vennoten. De ontbinding zal door elke vennoot kunnen aangevraagd worden indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In geval van ontbinding zal de vereffening toevertrouwd worden aan de ; zaakvoerders welke op dat ogenblik in functie zijn. Hun bevoegdheid wordt wettelijk geregeld. De netto- opbrengst van de vereffening zal verdeeld worden in evenredigheid van het aandeel van elke vennoot in het i kapitaal.

Gordier Natasja Pillain Sandra

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Coordonnées
SANA'S SNACK ROOM

Adresse
MARKT 47 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande