SANI-DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANI-DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.431.443

Publication

24/01/2013
ÿþ Mad Word S f.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN 1111111

3019991*

NEERGELEGD

11 JAN. 2013

RECH~E GENT KOOPHA

Ondernemingsnr : 0432.431.443

Benaming

(voluit) : SANI DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oefenpleinstraat 9 9050 GENT-GENTBRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE FUSIE DOOR OVERNEMING.

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 17 december 2012, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas op 19 december 2012 drie bladen geen verzending, boek 587 blad 79 vak 08, Ontvangen: vijfentwintig EURO (25 EURO), de e.a. inspecteur, V. Vertongen,

Blijkt het volgende:

Fusiebesluit: de algemene vergadering van bovenvermelde vennootschap neemt kennis van het fusiebesluit en beslist het gehele vermogen over te dragen aan haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap SAX SANITAIR, met maatschappelijke zetel te Melle, Autostradeweg, 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0440.178.179. Deze overneming wordt gelijkgesteld met een fusie met een ontbinding zonder vereffening ais gevolg.

2. De algemene vergadering verleent het besturend orgaan van de overnemende vennootschap de: toestemming om alle nodige formaliteiten van openbaarmaking te verrichten alsmede om het aandelenregister' van de vennootschap te vernietigen.

3. Als bijzondere gemachtigde is aangesteld :

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte ' Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Jette, Burg. E. Demunterlaan 5, of aan één van haar medewerkers, met name aan mevrouw Charlotte Pille, wonende te 8210 Loppem, Rolleweg 13, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOC-1IlÀ.5

4kief) 30-As5eils

tilQ.e~.obex~~ ` ~SC ~h~.~lr o-i~e-

~Îl.t'l.~-~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persooln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2012
ÿþ =p Illr:r-- Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 gKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDIGnifFeGENT

N

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

1111111flnlllll

*12180799*

~

Ondernemingsnr : 0432.431.443

Benaming

(voluit) : SANI-DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oefenpleinstraat 9, 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel inzake de voorgenomen geruisloze fusie door overgang van het ganse vermogen van

`SAKI-DESIGN' BVBA naar 'SAX SANITAIR' NV door vereniging van alle aandelen van 'SANI-

DESIGN' BVBA in 'SAX SANITAIR' NV (overeenkomstig de artikels 719 en 720 van het Wetboek

van Vennootschappen)

Zijn hier bijeengekomen:

Enerzijds:

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap 'Sax Sanitair', met zetel te 9090 Melle, Autostradeweg 3. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0440.178.179.

Opgericht op 30 maart 1990 bij akte verleden voor notaris Johanna De Witte te leper, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april 1990, onder nummer 900426-225, statuten laatst gewijzigd ingevolge authentieke akte verleden voor notaris Peter Van Melkebeke te Brussel, bekendgemaakt in de, bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 december 2010 onder nummer 0179680.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

1. De heer Taco van Vroonhoven, wonende te Nederland, 1217 AH Hilversum, Hoge Naarderweg 84,

2. De heer Gert Van aken, wonende te 3700 Tongeren, Kempenstraat 6.

3. De BVBA Libero, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0463.321.488, hier  overeenkomstig artikel 61 §2; van het Wetboek van Vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heen Ronald Kerckhaert, wonende te 8300 Knokke, Binnenhof 2A.

Hetzij de voltallige raad van bestuur.

Voornoemde naamloze vennootschap 'Sax Sanitair' wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap". , En anderzijds:

De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Sani-Design', met zetel te 9050 , Oefenpleinstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent en met BTW-nummer BE, 0432.431.443.

Opgericht op 18 november 1987 bij akte verleden voor notaris Eric Van Den Berghe te Gent, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 december nadien onder nummer 8712208-308, statuten laatst gewijzigd ingevolge authentieke akte verleden voor notaris Harold Poppe te Gent, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 april 2010 onder nummer 0052777.

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

1. De heer Taco van Vroonhoven, wonende te Nederland, 1217 AH Hilversum, Hoge Naarderweg 84.

2. De BVBA Libero, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Binnenhof 2A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0463.321.488, hier  overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen  vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heef Ronald Kerckhaert, wonende te 8300 Knokke, Binnenhof 2A.

Voor-

'behouden

't aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijragen bij liée Telgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hetzij het voltallig bestuursorgaan.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sani-Design' wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op fusie, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sani-Design', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap 'SaX Sanitair', die reeds houdster is van alle aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sani-Design'.

Het betreft hier een geruisloze fusie, daar aile aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sani-Design' reeds in handen zijn van de naamloze vennootschap 'Sax Sanitair'. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Om te voldoen aan de artikels 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, leggen ondergetekenden dit fusievoorstel voor aan hun respectievelijke algemene vergaderingen, dat luidt als volgt:

A. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen

1. De over te nemen vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Sani-Design', met zetel te 9050 Gent, Oefenpleinstraat 9, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als-voor rekening van derden, in België en/of in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon: --

Het importeren en exporteren, het kopen en verkopen, zowel in groot-als kleinhandel van sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, bijhorende vloerbekleding en tegels, sanitaire meubelen en keukenmeubelen en badkamermeubelen alsook alle accesoires die hierop betrekking hebben of die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband kunnen gebracht worden.

Deze opsommig is enkel gegeven ten exemplatieven titel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake."

2. De overnemende vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap 'Sax Sanitair', met zetel te 9090, Melle, Autostradeweg 3, heeft als doel:

"Aankoop en verkoop, vervoer en uitvoer, kleinhandel en groothandel van mechanisch en elektrisch gereedschap, alle soorten producten voor de bouw, centrale verwarming en sanitair, materiaal voor aannemers, plastiek-en PVC-materialen;

Zij mag alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die er rechtstreeks of onrechtstreeks op aansluiten, of de verdere ontwikkeling ervan kunnen bevorderen; Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven en zij mag de bedoelde minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in al dan' niet gelieerde binnenlandse en buitenlandse vennootschappen beheren en valoriseren;

De vennootschap zal binnen de perken van haar doelstelling kunnen handelen voor zowel eigen rekening als voor rekening van derden;

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op

__________ alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best.geschiktvoorkomen." a.-..__...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

erso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso -Naam en handtekening

Voor-be ouden -aan het Belgisch Staatsblad

Het doel van de overnemende vennootschap 'Sax Sanitair' wordt naar aanleiding van deze geruisloze fusie niet uitgebreid.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig , geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 september 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Voor de overgenomen vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 en werden op 31 mei 2012 tussentijdse cijfers opgemaakt, overeenkomstig artikel 720 § 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen

Voor de overnemende vennootschap werd de laatste jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 en werden op 30 juni 2012 tussentijdse cijfers opgemaakt, overeenkomstig artikel 720 § 2, 4° van het Wetboek van Vennootschappen.

C, Diverse verklaringen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hcofde geen bijzondere voordelen toegekend worden.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

D. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elk van de fuserendeVennootschappe r uiterlijk zes weken vôôr de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van dé bévoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden.

Opgemaakt te Melle op 31 augustus 2012 in zes exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

Tegelijk hiermee neergelegd het fusievoorstel

P-o-ka&

~~ü" (,1l1.014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/09/2012
ÿþ Mars Word 11.1



L,ur B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsble

I 11111111111 lIll lul 111111111111111111111111111

" iaisezei*

NEERGELEGD

12 SEP. 2012

RECH K VAN

KOOPHA TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0432.431.443

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oefenplein 9, 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de besluiten van de enige vennoot van 10 augustus 2012:

"De enige vennoot neemt volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De enige vennoot neemt kennis van het ontslag met onmiddellijke ingang van de heer Tom De Canck ais

zaakvoerder van de vennootschap.

De kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op datum van ontslag zal worden gegeven op de

eerstvolgende algemene vergadering van vennoten die zal besluiten tot de goedkeuring van de jaarrekening

voor het boekjaar eindigend per 31 december 2012.

Tweede besluit

De enige vennoot besluit, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te benoemen als zaakvoerders

van de vennootschap:

-de heer Taco, V. van Vroonhoven, wonende te Hoge Naarderweg 84, 1217 AH Hilversum, Nederland; en

-Libero BVBA, met maatschappelijke zetel te Binnenhof 2A, 8300 Knokke (RPR 463.321.488) vast

vertegenwoordigd door de heer Ronald Kerckhaert, wonende te Binnenhof 2A, 8300 Knokke

Alle zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Derde besluit

De enige vennoot besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Carine Van Regenmortel, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en aan iedere andere advocaat van Altius CVBA, Havenlaan 860 B.414, 1000 Brussel om, afzonderlijk of gezamenlijk optredend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de bevoegde rechtbank, vereist voor de publicatie van voormelde besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Adriaan Dauwe

1-cu»\.eb1DeA-

Tegelijk hiermee neergelegd: kopie volmacht

SANI-DESIGN

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 07.06.2012 12158-0504-015
22/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 19.09.2011 11548-0028-015
29/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.10.2010 10588-0412-016
13/04/2010 : GE148732
07/09/2009 : GE148732
25/07/2008 : GE148732
27/07/2007 : GE148732
08/06/2005 : GE148732
25/08/2004 : GE148732
30/07/2003 : GE148732
12/06/2001 : GE148732
29/06/1999 : GE148732
30/01/1999 : GE148732
01/01/1997 : GE148732
01/01/1995 : GE148732
01/01/1989 : GE148732
08/12/1987 : GEA6251

Coordonnées
SANI-DESIGN

Adresse
OEFENPLEIN 9 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande