SANIOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SANIOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.813.177

Publication

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 06.07.2012 12269-0435-012
05/04/2011
ÿþOndememingsnr: 4i % .)%--V

Benaming Saniom g

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Juliaan Braekeleirstraat 13

9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Virginie Bostoen, te Gent, op 15 maart 2011 blijkt dat 1.De Heer OMEROVIC Sead, geboren te Gomji Teslic (Joegoslavië) op twee april; negentienhonderd vijf en zeventig, van belgische nationaliteit, rijksregisternummer 75.04,02 385-91 en: zijn echtgenote,

2. Mevrouw DELKIC Edita, geboren te Prijedor-Kozarska (Joegoslavië) op acht januari; negentienhonderd zeven en zeventig, van belgische nationaliteit, rijksregisternummer 77.01.08 262-55, samenwonende te Gent (voorheen Mariakerke) Juliaan Braekeleirsstraat, 13.

Genoemde echtgenoten Omerovic-Delkic zijn gehuwd onder het beheer der wettige gemeenschap gebrek aan huwelijk trr~ act, aan welk beheer tot op heden naar zij verklaren geen wijzigingen werden aangebracht, ee i`vennootsc ap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naarm "SANIOM", met zetel te 9030 Gent (voorheen Mariakerke).

°` Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Onderneming voor het uitvoeren van alle aannemerswerk op vlak van centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerk.

Dit omvat onder meer:

* het plaatsen van centrale verwarming op electriciteit, met water, stoom of gas met bijhorend

installatie van stookolieapparatuur, verwarmingsketels, bijhorende leidingen en bijhorende toestellen.

* installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming) * installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparatuur,

het plaatsen van sanitaire inrichtingen. * lood- en zinkwerk.

* installatie van waterverzachters.

* isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en  pakhuizen,

aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatie en isolatie tegen geluid en trillingen.

*installatie van stores en zonneschermen. * Ondememing voor voegwerken en gevelreiniging

* aanleg en onderhoud van tuinen, parken en de groene delen van sportvelden. Snoeien van bomen en heggen.

* aan- en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel van alle artikelen, toestellen en bijhorigheden verwant aan bovenvermelde activiteiten, in het bijzonder materiaal voor sanitair, verwarming, waterleiding, klimaatregeling.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. Het optreden van middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

= De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

l~

E SI

2 y iie 2011

c;ti" ur\N:: VAN KOUPtiAti" lar:t. Tt? GENT

Griffie

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zich borg stellen in het voordeel van derden, bestuurders en aandeelhouders.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden mét haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op gelijk welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal werd onderschreven als volgt, in speciën :

- door de Heer Omerovic Sead, voomoemd, werd ingeschreven op honderdvijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd euro ( ¬ 18.500), die hij volstort in speciën ten bedrage van zesduizend honderdzesenzestig euro zevenenzestig eurocent(¬ 6.166,67); het bedrag van de door laatstgenoemde nog niet volstorte inbrengen bedraagt twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 12.333,33).

-door Mevrouw Delkic Edita, voornoemd, werd ingeschreven op één (1) aandeel, hetzij voor honderd euro ( ¬ 100,00), die zij volstort in speciën ten bedrage van drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 33,33); het bedrag van de door laatstgenoemde nog niet volstorte inbrengen bedraagt zesenzestig euro zevenenzestig eurocent (¬ 66,67).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van

drieëndertig euro (¬ 33,33) door storting in speciën en dat het bedrag van deze storting hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), gedeponeerd is op een bijzonder rekeningnummer 9730256558-27 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Argenta Spaarbank te Antwerpen.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200)

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden warden de derde vrijdag van de maand mei om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer

zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder,

alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking. van het doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2,1

behotrders

aan het

Belgisch

Staatsblad



van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Nochtans zal (zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap.

Evenzo, wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en het bestuur van de vennootschap wordt gevoerd door een derde, zal het voorafgaand akkoord van de enige vennoot handelend tezelfdertijd als algemene vergadering moeten worden bekomen door de externe zaakvoerder voor (bijvoorbeeld) elke akte houdende vervreemding of hypotheekstelling van onroerende vennootschapsgoederen, voor de deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap, voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twintigduizend euro.

Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de

zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de

wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één

tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige

reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op

voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene

vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de

vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de

algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen

en hun vergoeding te bepalen.

Niet-statutair zaakvoerder

De Heer Omerovic Sead wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde

termijn .

Eerste boekjaar

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op 15 maart

2011. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/12/2011.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van mei 2012 .

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

11oS cE6-

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 26.08.2015 15480-0597-013

Coordonnées
SANIOM

Adresse
JULIAAN BRAEKELEIRSTRAAT 13 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande