SARATOGA

Divers


Dénomination : SARATOGA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 452.489.063

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0380-010
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 14.08.2013 13437-0436-010
22/02/2012
ÿþ ldnd Wamd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE A

~

st

A



NEERGELEGD

- ~ FEB. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDerie GENT

Ondememingsnr : 0452.489.063

Benaming

(voluit) : SARATOGA

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9070 Destelbergen (Heusden), Grote Reukens 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Cécile VANDERCRUYSSEN, met standplaats te Gent, op 24 januari 2012, neergelegd ter registratie Gent 2, blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft met algemene stemmen:

1. EERSTE BESLISSiNG: GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Met algemene stemmen beslist de algemene vergadering de statuten aan het huidig Wetboek van Vennootschappen aan te passen en de nieuwe statuten vast te stellen als volgt:

STATUTEN

Artikel 1. - De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze vennootschap.

Haar naam luidt: SARATOGA,

Artikel 2. - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Grote Reukens 25, en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur die aile machten heeft om de wijziging die er uit voortvloeit, authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels,, agentschappen, enzovoort, zowel in België ais in het buitenland, vestigen.

Artikel 3. - De vennootschap heeft tot doel aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de instandhouding, de uitbreiding, de verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap kan aldus:

a) onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, laten verfraaien, in huur, erfpacht, opstal of leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen, doch alleen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

b) beschikbare middelen beleggen in aile roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen.

Artikel 4. - De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan op 7 april 1994.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft,

Artikel 5. - Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd negenenzeventigduizend honderd negenenzeventig euro tweeënveertig cent (979.179,42 EUR) en verdeeld in negenendertig duizend vijfhonderd (39.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één(negenendertigduizend vijfhonderdste (1139.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. - Bij elke verhoging van het kapitaal bepaalt de raad van bestuur de koers en de voorwaarden van uitgifte van de nieuwe aandelen, tenzij de algemene vergadering zelf tot dit besluit overgaat.

Artikel 7. - Voorkeurrecht van inschrijving

Bij elke kapitaalverhoging wordt het voorkeurrecht van inschrijving uitgeoefend overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 592-599 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8. - Opvragingen van storting

Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de raad van bestuur besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de aandeelhouder heeft ingeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijíagen-üij-het BgtgischS7ha~aYs'trtaù'= 22>tr2f20YZ =1Ailiiéxes $ü Mtiûfteür -ïélgë

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en op de beurs zijn effecten doen verkopen door een wisselagent, onverminderd het recht het verschuldigd restant alsook schadevergoeding van' hem te vorderen.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang de stortingen, behoorlijk uitgeschreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 9. - De effecten zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register bijgehouden van de aandelen op naam, met nauwkeurige vermelding van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen, van de overdrachten, en van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder of houder van een effect, een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 10. - Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 11. - De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een effect, in welke handen het ook overgaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de verdeling of veiling van- de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlaten met het bestuur.

Zijmoeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de balansen en de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap mag enkel eigen effecten verwerven dan binnen strikte regels bepaald door artikelen 620623, 625 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 12. - De vennootschap mag te allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven bij besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht slechts besloten worden door de algemene vergadering dle beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging,

Artikel 13. - De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn herkiesbaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden, Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

Zowel natuurlijke personen ais vennootschappen kunnen, ai dan niet ln het kader van samenwerkingsovereenkomsten tot bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder worden benoemd. Indien een vennootschap aldus wordt benoemd, zal zij ter gelegenheid van de benoeming één of meer natuurlijke personen aanwijzen die voor rekening van de betrokken vennootschap het mandaat of de opdracht zal waarnemen.

Artikel 14. - De raad van bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter.

Artikel 15. - De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens verhindering, een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen warden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

De bestuurders vormen een college.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer er dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten,

Artikel 16. - De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de aanwezige leden. Die notulen worden in een bijzonder register ingeschreven. De volmachten worden er bijgevoegd.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 17. - De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voer het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die worden verricht door de raad van bestuur, zelfs indien die handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Alle akten, die bindend zijn voor de vennootschap, worden geldig ondertekend door twee bestuurders of door één gedelegeerd bestuurder.

Artikel 18. - Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens artikel 17 der statuten, kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur aan één of meer directeurs worden opgedragen, die alleen en afzonderlijk optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

Artikel 19. - Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 18 der statuten, is de gedelegeerde bestuurder bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

De gedelegeerde-bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend, wordt benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Een uittreksel van dit besluit wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlagen van het Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 20, - Enkel in geval de wet op het bedrijfsrevisoraat het vereist zal een commissaris worden benoemd. Indien een commissaris dient benoemd te worden, zal zulks geschieden overeenkomstig de artikelen 130-133 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er geen commissaris benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Telkens het woord commissaris in deze statuten voorkomt is dit in de veronderstelling dat een commissaris zou benoemd zijn overeenkomstig het bepaalde in de eerste alinea van dit artikel.

Artikel 21. - Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen,

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

Artikel 22.- Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volte dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam, deponeren in de maatschappelijke zetel of bil de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Artikel 23, - Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een persoon worden vertegenwoordigd.

De mede-ëigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen,

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 24. - De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften of uittreksels die moeten voorgelegd worden in en buiten rechte worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders,

Artikel 25. - Op éénendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur overeenkomstig de wet de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien vereist door de wet, stelt de raad van bestuur bovendien een jaarverslag op, waarin hij zijn bestuur verantwoordt.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrcuw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26. - Uitkering.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de netto winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden het reservefonds beneden peil komt.

Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur met meerderheid van stemmen over de bestemming die dit saldo moet krijgen, waarbij rekening dient gehouden te worden met de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan bovendien, met naleving van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

Artikel 27. - Bij ontbinding van de Vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de

vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van

zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur in functie.

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het

Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

Artikel 28. - De aandeelhouders, de bestuurders, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in

het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de

maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen

kunnen worden gedaan.

Artikel 29. - Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen.

li. TWEEDE BESLISSING: BEVESTIGING VAN DE HERBENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Met algemene stemmen bevestigt de algemene vergadering de herbenoeming ais bestuurders voor een

periode van 6 jaar, met ingang vanaf 28 juni 2011 en eindigend op de jaarvergadering van 2017, van :

- De Heer De Clercq Willy Clarisse Elvire Hector, wonende te 9000 Gent, Cyriel Buyssestraat 12,

- De Heer De Clercq Yannick, voornoemd.

- De Heer De Clercq Alexis, voornoemd.

Onmiddellijk na de algemene vergadering van 28 juni 2011 is de Raad van Bestuur bijeengekomen en heeft

beslist te herbenoemen tot gedelegeerde bestuurder de Heer De Clercq Willy, voornoemd, voor een periode

van 6 jaar en eindigend op de jaarvergadering van 2017.

III. DERDE BESLISSING: ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Met algemene stemmen beslist de algemene vergadering:

- décharge te verlenen aan de Heer De Clercq Willy, wiens mandaat van bestuurder is komen te vervallen

met terugwerkende kracht vanaf 28 oktober 2011 ingevolge zijn overlijden.

- te benoemen ais bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de jaarvergadering van 2017:

Mevrouw De Clercq Marian, voornoemd,

En onmiddellijk na de algemene vergadering komt de Raad van Bestuur bijeen en beslist:

- décharge te verlenen aan de Heer De Clercq Willy, wiens mandaat van gedelegeerd bestuurder is komen

te vervallen met terugwerkende kracht vanaf 28 oktober 2011 ingevolge zijn overlijden.

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurder de Heer De Clercq Alexis, voornoemd voor een periode van 6

jaar, eindigend op de jaarvergadering van 2017.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift PV

r"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : GET000684
30/07/2010 : GET000684
01/09/2009 : GET000684
04/09/2008 : GET000684
07/09/2007 : GET000684
07/08/2006 : GET000684
29/03/2006 : GET000684
29/09/2005 : GET000684
20/07/2004 : GET000684
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 13.08.2015 15421-0187-010
15/07/2003 : GET000684
05/07/2002 : GET000684
20/07/2001 : GET000684
04/05/1994 : GET684

Coordonnées
SARATOGA

Adresse
GROTE REUKENS 25 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande