SATURA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SATURA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.731.828

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-04-2015

Griffie

*15306811*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628731828

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Satura

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Caroline CALLAERTS, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op zestien april tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt: 1/Vennoten:

1. Mevrouw XU Dong, geboren te Anshan Liaoning (China) op zestien augustus negentienhonderdeenenzeventig, echtgenote van de heer Rooms Jean-Paul, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Willem Van Saeftingelaan 18.

2. De heer ROOMS Jean-Paul Emilie Karel, geboren te Sint-Niklaas op achttien augustus negentienhonderdtweeënzeventig, echtgenoot van mevrouw Xu Dong, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Willem Van Saeftingelaan 18.

3. Mevrouw DE SMIT Anniek Martha Jan, geboren te Beveren op zeventien november negentienhonderdachtenzeventig, echtgenote van de heer DE GENDT Bert Albertina René, wonende te 9190 Stekene (Kemzeke), Koestraat 7.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A.B.&D. met zetel te 9190 Stekene, Koestraat 7, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde onder nummer 0465.024.433, met BTW-nummer BE0465.024.433.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Wim Verstraeten te Vrasene op zeventien december negentienhonderd achtennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht januari negentienhonderd negenennegentig onder nummer 424, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte verleden voor notaris Wim Verstraeten te Verstraeten op negentien oktober tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven november tweeduizend onder nummer 136.

Alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer De Gendt Bert, geboren te Sint-Gillis-Waas op 23 mei 1974, hiertoe aangesteld in voormelde oprichtingsakte en optredend krachtens de statuten.

2/ Benaming: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam SATURA.

3/ Zetel: De vennootschap is gevestigd te Stekene, Koestraat 7.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon: Alle activiteiten in verband met internet, internettoepassingen, online verkopen van alle goederen, onlinemarketingcommunicatie, verstrekking van allerhande adviezen in de informatieverwerking, commercialisatie van alle toestellen en materialen in samenhang met voornoemde activiteiten, managementondersteuning, consultingopdrachten.

Deze opsomming is niet limiterend enkel voorbeeldend.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Onderwerp akte :

Koestraat(KEM) 7 9190 Stekene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of on-dernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5/ Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6/ Samenstelling: INBRENG IN GELD: De comparant-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volledig volstort is.

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE80 7350 4023 4877 bij KBC agentschap te Kemzeke, Stationsstraat 2, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van veertien april jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

7/ Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

8/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien.

9/ Benoemingen:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerders en commissarissen:

Met eenparigheid van stemmen worden tot zaakvoerders benoemd:

- Mevrouw Xu Dong, voornoemd;

- De heer Rooms Jean-Paul, voornoemd;

- Mevrouw De Smit Anniek, voornoemd;

- de BVBA A.B.& D., voornoemd;

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 12 § 2 van de wet op de jaarrekeningen en artikel 93 van het Wetboek Vennootschappen en zij dienvolgens vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

Benoeming van de vaste vertegenwoordiger.

De BVBA A.B. & D., alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer De Gendt Bert, beslist alhier als vaste vertegenwoordiger aan te stellen, de heer De Gendt Bert, voornoemd. 10/ Volmacht: De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Alain Zwaenepoel, Accountant Belastingconsulent IAB, Kennislei 21, 2930 Brasschaat en mevrouw Kathleen Trompet, medewerkster van bovenvermelde accountant, Nobelstraat 4, 3128 Baal of haar aangestelden aan te duiden ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigings- en distributieattest, zo vereist.

11/ Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. De buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden gehouden waar dan ook in België.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien. 12/ boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met éénendertig december tweeduizend zestien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Dendermonde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SATURA

Adresse
KOESTRAAT 7 9190 KEMZEKE

Code postal : 9190
Localité : Kemzeke
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande