SAVES9ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAVES9ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.906.451

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0338-013
03/05/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Motl Word t1.1

Onderriemingsnr : 0841 906451

Benaming

(voluit) : SAVES9ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zalmstraat 27, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Weerleggen van:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 december 2011. - verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 maart 2011

" tP.'`' . !,5 ~

III

*12083598*

V beh aa Bel Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ln

1111111J1t!IljQIIIIIJI111

bel aa Be Sta;

1 G UE Ca 2011

~-c~T;):~4i~

- -

~~~e;~z; !. TF Gr-:\T

Ondememingsnr : Benaming 0 Vi i %b C 4S1

(voluit) : SAVES9ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Zalmstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe Beyer, geassocieerd notaris te Gent, de dato 9 december 2011, werd door:

De heer GILMARTIN Gary Edward, geboren te Sint-Helens (Verenigd Koninkrijk) op twaalf januari n egentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Zalmstraat 27, en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd.

2/Mevrouw GOETHALS Isabel Elisabeth A., geboren te Eeklo op zestien juni negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonend te 9000 Gent, Zalmstraat 27, en verklarend geen verklaring van wettelijk samenwonen te hebben afgelegd

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "SAVES9ENGINEERING" waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is volledig geplaatst en werd door de oprichters ais volgt werd onderschreven:

-door de heer Gilmartin Gary, voornoemd, werden honderd vijfenzestig (165) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van zestien duizend vijfhonderd euro. (¬ 16.500,00).

-door mevrouw Goethals Isabel, voornoemd, werden eenentwintig (21) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van tweeduizend en honderd euro. (¬ 2.100,00).

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro. (¬ 18.600,00).

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende bedragen gestort:

-Door de heer Gilmartin Gary, voornoemd, werd een bedrag gestort van vijfduizend vijfhonderd euro (¬ 5.500,00). Hij is derhalve op de door hem onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd van elf duizend euro. (¬ 11.000,00).

-Door mevrouw Goethals Isabel, voornoemd, werd een bedrag gestort van zevenhonderd euro (¬ 700,00). Zij is derhalve op de door haar onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd van duizend vierhonderd euro. (¬ 1.400,00).

Het totaal der inbrengen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank agentschap Gent Zuid, met als nummer BE04 7370 1341 3931, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro. (¬ 6.200,00).

Een attest van deze deponering in datum van 6 december 2011 werd door de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd.

STATUTEN

TITEL EEN: VORM-NAAM-DUUR-ZETEL-DOEL

Artikel 1. Vorm-Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming: "SAVES9ENGINEERING".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Zalmstraat 27.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden:

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

-Beheer van computerfaciliteiten.

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

-Verlenen van advies aan de gebruikers van computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing

van bijbehorende programmatuur. (software).

-Activiteiten van systeemintegrators.

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant.

-Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-Het onderhouden en herstellen van computers en randapparatuur.

-Het uitwerken, efficiënt maken en toepassen van diverse engineering processen.

-Het uitvoeren en toepassen van volgende processen, afhankelijk van de staat van de CAD-geometrie: Complex Geometry Troubleshooting; Complex or simple 3d model creatie en 2D drawnings, Complex Geometry Validation; Complex Geometry Optimisation en Complex Geometry Prototypen.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten en mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en ondernemingen.

-Het uitvoeren van managementopdrachten in opdracht van vennootschappen, ondernemingen en particulieren.

-Het uitbouwen en het beheer van een roerend en onroerend vermogen; onder andere door alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen, zakelijke rechten op deze goederen, het in huur nemen en verhuren van deze goederen... enzovoort.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

TITEL TWEE: KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentacthig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Artikel 7. Register van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

TITEL DRIE: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 14. Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 15. Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten de handtekening van twee zaakvoerders noodzakelijk zijn. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan één zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen, zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder. TITEL VIER: DE CONTROLE

Artikel 18. Benoeming-Ontslag

De controle van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Deze worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren door de algemene vergadering volgens de bepalingen van de artikelen 130 tot en met 133 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VIJF: DE ALGEMENE VERGADERJNG.

Artikel 25. De gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op dertig juni om twintig uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

TITEL ACHT: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  INKOOP EIGEN AANDELEN

Artikel 35. Boekjaar.- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 36. Vorming van een reservefonds

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Artikel 37. Uitkeerbare winsten

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Elke uitkering die in strijd is met voorgaande bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd: de heer Gilmartin Gary, voornoemd.

De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

Eerste jaarvergadering eerste boekjaar :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de dertigste juni van het jaar tweeduizend en dertien om twintig uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Gents Adviesbureau" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50, haar aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) E-C Beyer

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0285-012
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0207-012

Coordonnées
SAVES9ENGINEERING

Adresse
ZALMSTRAAT 27 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande