SAVI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAVI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.395.359

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0508-015
19/05/2014
ÿþidod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

-

~

111JUMI

V beh IVI

aa

Be Stag

III

GRIFFIE FiEChiTa.',;~'rC ,iJ

KOOP Nr;tY'LY_ l.. GENT

D l MEI 2014

AF[airE.tetigtt,bERi,1lONDr

Ondernemingsnr : 0438.395.359

Benaming

(voluit) : SAVI

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Vromondstraat 10 - 9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 14 februari 2014 blijkt met ééparigheid van stemmen het ontslag ban de heer Olivier Derycke en hem kwijting wordt verleend voor het bestuur over het boekjaar 2012/2013 en voor het boekjaar 2013/2014 tot 01/01/2014.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Vincent Van Den Bogaert

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IdYIN~IAIIhIY~YN IVY

*15001310%





Ondernemingsnr : 0438.395.359

Benaming

(voluit) ; SAVI

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Vromondstraat 10 - 9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 18 december 2014 blijkt, dat beslist werd met ééparigheid van stemmen, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Sinaaidorp 94, 9112 Sinaai-Waas, met ingang vanaf heden.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 eik met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Vincent Van Den Bogaert

Gedelegeerd Bestuurder

iT-!`IC RECI ITBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 2 DEC, 2014

AFDELING DENDERMONDE

GR

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 29.04.2013 13104-0408-015
07/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B lln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

3003658

I.. ID,~~~>ti

h,PiDEL

2 4 DEC, 2012

7.^'JDE!?MON:Dc-. r¬

ie

Ondernemingsnr : BE0438.395.359

Benaming (voluit) : SAV1

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vromondstraat 10

9270 Laarne

Onderwerp akte :NV: wijziging statuten

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere (Berlare) op 20 december 2012 (nog te registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SAVI", met zetel te 9270 Laarne, Vromondstraat 10, rechtspersonenregister te Dendermonde en ondernemingsnummer 0438.395.359, BTW BE 0438.395.359, de volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing: omzetting van de aandelen

De vergadering beslist met onmiddellijke ingang de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam, ingeschreven in een register van aandelen.

De vergadering en ondergetekende notaris stellen vast dat alle aandeelhouders van de vennootschap hier aanwezig zijn, hun aandelen aan toonder afgeven aan de gedelegeerd bestuurder, hier eveneens aanwezig, en dat de aandelen aan toonder worden vernietigd, De aandeelhouders verklaren en erkennen dat de 356 aandelen uitgegeven bij de kapitaalsverhoging gedaan op 23 december 1998 nooit gedrukt zijn geworden en dus niet ter vernietiging kunnen worden overhandigd. Zij ontslaan de notaris van aile verantwoordelijkheid dienaangaande. Aansluitend worden de aandelen op naam ingeschreven in het aandelenregister.

De omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam is aldus volledig verwezenlijkt. Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van comparanten op artikel 167 en volgende van het Wetboek van diverse rechten en taksen zoals ingevoerd door de artikelen 61-69 van de Wet van 28 december 2011 houdende diverse bepalingen, volgens dewelke vanaf 1 januari 2012 een taks wordt gevestigd op de omzetting van effecten aan toonder in effecten op naam, en verwijst comparanten naar voormelde bepalingen voor de verplichtingen inzake heffing en doorstorting.

De gedelegeerd bestuurder erkent door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gesteld van voormelde wettelijke verplichtingen en de sancties bij niet-naleving hiervan, en verklaart tijdig het nodige te zullen doen voor de naleving van alle geldende verplichtingen.

Tweede beslissing

De raad van bestuur brengt zijn in de agenda vermeld verslag de dato 19 december 2012 inhoudende, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, een omstandige verantwoording van het in de agenda opgenomen voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij gevoegd is een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september laatstleden, hetzij niet meer dan drie maanden oud, ter kennis van de vergadering.

Op dit verslag worden geen opmerkingen gemaakt. Dit verslag wordt aan huidige akte gehecht na ne varietur getekend te zijn door comparanten en ondergetekende notaris.

Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd door vervanging van de huidige tekst van artikel 2 van de statuten door de tekst voorgesteld hieronder.

Derde beslissing: goedkeuring van de nieuwe tekst van statuten

De vergadering keurt, in aansluiting hierop, en steeds met eenparigheid van stemmen, de statuten van de naamloze vennootschap zoals voorgesteld in het betreffend agendapunt, artikel per artikel goed, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de insfrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

y

mod1i.i

HOOFDSTUK 1. Rechtsvorm, naam, zetel, doel, duur.

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van de naamloze vennootschap.

Haar naam luidt: SAVI.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9270 Laarne (Kalken), Vromondstraat 10.

Hij kan worden overgebracht naar het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur zowel in België als in het buitenland, administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en/of kantoren oprichten. Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, in aanneming of in onderaanneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1/ Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag

ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten renoveren, laten uitrusten, laten ombouwen, met het oog op beheer en opbrengst, en met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

2/ Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden,

bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handelsnijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

31 Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

4/ De handel in de ruimste zin van het woord in antiquiteiten, natuursteen en meubelen allerhande. 51 De handel in de ruimste zin van het woord in en de verhuring van nieuwe motorvoertuigen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

61 De kleinhandel, groothandel, import, export en verkoop van schoeisel, kledij, artikelen en materialen voor de uitoefening van sport, dans, hobby en vrije tijd. Daar horen ook bij: benodigdheden inclusief elektronische apparatuur, software en bijhorende dienstverlening aan handelaars, overheden, associaties, sportverenigingen en particulieren.

7/ Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,

managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend warden zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

11 Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

2/ De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

3/ Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheaa var de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die

overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum. Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake wijziging der statuten.

HOOFDSTUK Il. Kapitaal, aandelen, obligaties

Artikel 5

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is thans vastgesteld op honderd drieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro zesenzeventig eurocent (¬ 123.946,76).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd en twaalf (712) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/zeverthonderd en twaaifste deel (1/712ste) van het kapitaal van de vennootschap.

Artikel 6

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten zijn op naam of gedematerialiseerd.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of biij een vereffeningsinstelling. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden, Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten. Artikel 7

ingeval van kapitaalverhoging door inschrijving in geld, zullen de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar verhouding tot het aantal aandelen dat zij alsdan bezitten, binnen de termijn en volgens de modaliteiten voorzien door de wet.

Artikel 8

Zolang de aandelen niet volledig werden volstort zal de aandeelhouder, die nalaat de gevraagde stortingen te verrichten, waartoe hij werd verzocht per aangetekend schrijven, aan de vennootschap een intrest verschuldigd zijn van één procent per maand, te rekenen vanaf de eisbaarheid van de door hem verschuldigde afbetaling.

Artikel 9

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, het weze dat deze personen gelijkaardige rechten hebben op het aandeel, het weze dat deze personen rechten van verschillende aard hebben op hetzelfde aandeel zoals bijvoorbeeld vruchtgebruiker en naakte eigenaar, dan kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat één enkel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid val' de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

" mad 11.1

persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 10

De vennootschap mag ten allen tijde hypothecaire obligaties of andere leningen uitgeven bij beslissing van de raad van bestuur.

Evenwel mag de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met

inschrijvingsrecht slechts beslist worden door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

HOOFDSTUK III. Bestuur, controle

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van ten minste drie leden, al of niet aandeelhouder. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Zij zijn herbenoembaar.

Artikel 12

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en vergadert op diens uitnodiging of van de bestuurder die hem vervangt, telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De vergaderingen gaan door op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en stemmen over de punten van de agenda indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder die belet of afwezig is kan, door middel van een brief, telex, telegram, telefax, beveiligde e-mail of enig ander middel waaraan een schriftelijk document ten grondslag ligt, aan één van zijn collega's van de raad volmacht geven om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen. De volmachtgever wordt alsdan geacht aanwezig te zijn, Nochtans mag geen enkele bestuurder meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke omstandigheden en wanneer dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Indien de vennootschap evenwel maar twee bestuurders heeft, verliest de stem van degene die de raad voorzit haar doorslaggevend karakter tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 13

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 14

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur, evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit bestuur, toevertrouwen aan één of meer van zijn leden die dan gedelegeerd bestuurder zullen heten.

De raad van bestuur mag eveneens bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Hij bepaalt de bevoegdheden en de vergoedingen, aan te rekenen op de algemene kosten, van de personen aan wie hij delegaties verleent.

De raad kan op ieder ogenblik en met onmiddellijke uitwerking, alle of bepaalde bestaande delegaties intrekken of mandaten beëindigen.

Artikel 15

Alle akten die de vennootschap verbinden, evenals de volmachten die bij deze akten behoren, worden, behoudens bijzondere lastgeving, geldig ondertekend, hetzij door de raad van bestuur, handelend door de meerderheid van ziin leden hetzij door de gedelegeerd bestuurder alleen

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op oe laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden áan het Belgisch Staatsblad

handelend of door twee bestuurders samen handelend, dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

Artikel 16

De algemene vergadering beslist over de vergoeding van de mandaten van bestuurders.

De raad van bestuur mag aan de bestuurders die met bijzondere opdrachten worden belast, vergoedingen toekennen die als algemene kosten worden aangerekend.

Artikel 17

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt geregeld overeenkomstig de desbetreffende wetsbepalingen.

Indien overeenkomstig die bepalingen geen commissaris dient te worden benoemd, heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheden van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV. Algemene vergaderingen

Artikel 18

De algemene vergadering is samengesteld uit al de eigenaars van aandelen van de vennootschap. De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. De beslissingen door de algemene vergadering genomen zijn voor allen bindend, zelfs voor de aandeelhouders die afwezig waren of die tegenstemden.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten als bedoeld in de vennootschappenwet, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 19

Iedere algemene vergadering wordt gehouden onder het voorzitterschap van de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De voorzitter duidt de secretaris aan, die geen aandeelhouder hoeft te zijn. De vergadering kiest onder haar leden één of meerdere stemopnemers.

Artikel 20

De jaarvergadering of gewone algemene vergadering wordt telkens gehouden op de tweede vrijdag van de maand februari om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden in buitengewone zitting, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden indien de aandeelhouders die samen ten minste één/vijfde van de aandelen bezitten, erom verzoeken.

Artikel 21

Om tot de algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, te worden toegelaten, moet, op verzoek van de raad van bestuur, elke aandeelhouder hetzij een certificaat van inschrijving, hetzij een ontvangstbewijs van de neerlegging van zijn aandelen, vijf werkdagen voor de datum vastgesteld voor de algemene vergadering, neerleggen op de zetel van de vennootschap, of bij de instellingen aangeduid in de berichten van bijeenroeping.

Artikel 22

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een (bijzonder) lasthebber. Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, kan de tekst van de volmacht vaststellen en eisen dat deze neergelegd wordt op de door hem aangeduide plaats. Artikel 23

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ten aanzien van in pand gegeven aandelen wordt het stemrecht door de eigenaar uitgeoefend. Artikel 24

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten, vermeld op de agenda. Geen enkel voorstel, door de aandeelhouders gedaan, wordt ter overweging voorgelegd, tenzij het ondertekend is door de aandeelhouders die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en mits het voorstel tijdig aan de raad van bestuur werd medegedeeld teneinde in de oproepingsberichten te worden opgenomen.

Onverminderd de wettelijke beschikkingen betreffende de wijzigingen aan de statuten, worden alle beslissingen genomen met gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aandeel van het op de vergadering vertegenwoordigde maatschappelijk kapitaal.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheia van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De geheime stemming heeft plaats indien de meerderheid van de leden van de vergadering erom verzoeken,

Artikel 25

ledere algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone, kan door de raad van bestuur gedurende de zitting worden verdaagd voor drie weken, zelfs indien het niet gaat om de goedkeuring van de balans.

Met het oog op de volgende vergadering kunnen bijkomende aandelen worden neergelegd. De formaliteiten vervuld om tot de eerste vergadering te worden toegelaten, zoals de neerlegging van aandelen en volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering.

HOOFDSTUK V, Inventaris, j_ aarrekeningzbestemminq van het resultaat

Artikel 26

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de resultaatverwerking.

De raad van bestuur kan, op het resultaat van het lopende boekjaar, één of meerdere interimdividenden uitkeren aan de aandeelhouders, steeds mits naleving van zelfde dwingende wetsbepalingen.

HOOFDSTUK Vl. Ontbinding, vereffening

Artikel 27

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd en voor zoveel als wettelijk voorgeschreven bevestigd/gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering stelt de vergoeding en de bevoegdheden van de vereffenaars vast. Artikel 28

Na betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen en mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

HOOFDSTUK VII. Algemene bepalingen

Artikel 29

Voor de uitvoering van deze statuten doet elke aandeelhouder, bestuurder, commissaris, vereffenaar en gevolmachtigde die in het buitenland gevestigd is, tijdens de duur van zijn functie, keuze van woonplaats in de zeter van de vennootschap. waar alle berichten, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen geschieden.

Artikel 30

Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwezen naar de vennootschapswetgeving.

Vierde beslissing : Benoeming bestuurder

Met eenparigheid van stemmen wordt als bestuurder benoemd: de heer Vincent Van Den Bogaert, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De opdracht geldt tot de jaarvergadering van 2016.

Raad van Bestuur

De heer Kevin Van Den Bogaert ook vertegenwoordigend de NV Lean Van Den Bogaert als vaste vertegenwoordiger en de heer Vincent Van Den Bogaert, samen de meerderheid (3 van de vier) van de leden van de raad van bestuur komen in raad bijeen en benoemen met eenparigheid van stemmen de heer Vincent Van den Bogaert tot gedelegeerd bestuurder.

Volmacht

Met het oog op de wijzigingen die ingevolge onderhavige akte moeten worden aangebracht aan de inschrijving van de vennootschap bij de fiscale administraties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernerningstoketten, de registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen, en met het oog op alle latere wijzigingen die aan die inschrijvingen zouden moeten worden gebracht, met inbegrip van eventuele schrappingen van die inschrijvingen, wordt volmacht verleend aan: BVBA KANTOOR PIETERS-DICK & CO, Triestlaan 37, 9820 MERELBEKE, RPR Gent, ondernemingsnummer 0459.893.529, en mevrouw Kathleen De Kuvsscher, wonend te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweq 144, elk met recht van indeglaatsstellinq.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

`aart het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte statutenwijziging de dato 20 december 2012

mod 11.1

Op de'aatste blz van Link B vermelden Recto eiaam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.04.2012, NGL 23.05.2012 12124-0574-014
15/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

GR FE 1AN «-

5. 09, 20ij

DENDERMONDE

Griffie

III I III III I

*11139628*

V'

beh'

aai

Bel

Staa

i



II

Ondernemingsnr : 0438.395.359

Benaming

(voluit) : SAVI

Rechtsvorm : NV

Zetel : Vromondstraat 10, 9270 Laarne

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 29 augustus 2011 blijkt dat de heer Vincent Van Den Bogaert ontslag neemt ais bestuurder en tevens als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden. Wordt benoemd als nieuwe bestuurder de NV Van Den Bogaert Leon, met ondernemingsnummer 0420.108.681, vertegenwoordigd door de heer Kevin Van Den Bogaert tot en met de Algemene Vergadering van 2016. Hij aanvaardt dit mandaat.

Uit het verslag van de Raad van Bestuur van 29 augustus 2011 blijkt dat de heer Kevin Van Den Bogaerts benoemt wordt tot gedelegeerd bestuurder tot en met de Algemene Vergadering van 2016. Hij aanvaardt dit; mandaat

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met: recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties, (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Kevin Van Den Bogaert

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 26.04.2011 11090-0228-014
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 28.04.2010 10101-0567-016
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09127-0327-016
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.02.2008, NGL 25.02.2008 08053-0006-014
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.02.2007, NGL 06.03.2007 07067-1955-012
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.02.2006, NGL 23.02.2006 06056-3599-012
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 11.02.2005, NGL 11.03.2005 05074-5123-013
19/10/2004 : GE195385
10/03/2004 : GE195385
17/03/2003 : GE195385
23/02/2002 : GE195385
02/04/1999 : SN047520
01/01/1997 : SN47520

Coordonnées
SAVI

Adresse
VROMONDSTRAAT 10 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande