SB BENELUX, AFGEKORT : SB BLX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SB BENELUX, AFGEKORT : SB BLX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.953.629

Publication

17/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-02-2015

Griffie

*15302933*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597953629

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

SB BENELUX

(verkort) :

SB BLX

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 12 februari 2015 dat :

1/ De heer DE SMET Bart Jan Marcel Ward Frans, bediende, geboren te Gent op 2 juli 1976, identiteitskaart 592-0525055-75, rijksregister 76.07.02-079.51, echtgenoot van mevrouw CLAEYS Sara, wonende te 9860 Oosterzele, Ginstberg 14;

2/ De heer OOSTERLINCK Stefaan Florent Angèle, zonder beroep, geboren te Wetteren op 3 september 1969, identiteitskaart 591-1099872-91, rijksregister 69.09.03-239.19, echtgenoot van mevrouw De Wilde Kristel, wonende te 9270 Laarne, Scheestraat 23.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

-onder de naam SB BENELUX, in het kort SB BLX, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent, afdeling Dendermonde, te 9270 Laarne, Scheestraat 23 met een onbeperkte duur;

De vennootschap heeft tot doel:

-Import en export, aan-en verkoop , groot-en kleinhandel in zaad en pootgoed, meststoffen, potgronden, substraten en bodemverbeterende middelen voor professioneel en niet-professioneel gebruik

-Import en export, aan-en verkoop, groot-en kleinhandel in gewasbeschermingsmiddelen en biociden voor professioneel en niet-professioneel gebruik

-Import en export, aan-en verkoop, groot-en kleinhandel van scheikundige producten, chemicaliën, desinfectie producten, onderhoudsproducten, reinigingsproducten, oliën en vetten, in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor derden, zowel voor professioneel en niet-professioneel gebruik

-Import en export, aan-en verkoop, groot-en kleinhandel van alle voorgenoemde middelen in binnen-en buitenland

-Import en export, aan-en verkoop, groot-en kleinhandel van apparatuur en materieel voor de toepassing, bewerking of verwerking van al de voorgenoemde deze middelen in binnen-en buitenland

-Optreden als Consultancy en opleiding inzake aan-en verkoop van alle voorgenoemde middelen. -Het onderzoek, de ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-Het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

-Alle financiële en beheers verrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

Onderwerp akte :

Scheestraat 23 9270 Laarne

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. -Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de kruispuntbank voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel ter zake gevoerd worden nog vermelding.

-Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

-De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen, alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De Vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting fusie, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbend die een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend doel hebben voorwerp.

De Vennootschap mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen, mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

-waarvan het kapitaal:

*18.600,00 euro bedraagt;

*volledig in geld geplaatst werd;

*volledig volstort werd;

*verdeeld is in 186 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door: 1/voormelde heer DE SMET Bart, die stortte ten belope van 9.300,00 euro, waarvoor hem 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

2/voormelde heer OOSTERLINCK Stefaan, die stortte ten belope van 9.300,00 euro, waarvoor hem 93 volledig volstorte aandelen worden toegekend.

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer Be69 7340 3967 0278 bij KBC BANK zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 10 februari 2015,dat aan de notaris werd overhandigd.

-met boekjaar lopend vanaf 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgend kalenderjaar (het eerste boekjaar vangt aan de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en eindigt op 30 september 2016);

-met jaarvergadering op de tweede vrijdag van de maand maart om 20 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot statutaire zaakvoerders werden aangesteld voornoemde heren DE SMET Bart en OOSTERLINCK Stefaan.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Bijzondere volmacht

De bvba Vadecas en Partners, Land van Waaslaan 101 te 9040 Sint-Amandsberg, (RPR 0811.965.818) of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SB BENELUX, AFGEKORT : SB BLX

Adresse
SCHEESTRAAT 23 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande