SCALDINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCALDINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.558.126

Publication

12/11/2013
ÿþR~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Q 1 G S$ 4'14 -

Benaming

' (voluit) : SCALDINO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Muldersdreef 28, te 9831 Sint Martens-Latem (Deurle) (volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke

vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 28 oktober 2013, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCALDINO" werd opgericht met de volgende kenmerken

OPRICHTERS

1) De heer VAN OVERSCHELDE Philippe Peter Cornelius, geboren te Gent op 3 mei 1974, rijksregister nummer 740503-099-42, identiteitskaart nummer 591-3243836-64, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kwakstraat 3.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Frederic Caudron te Aalst (Erembodegem) op 25 november 2003.

2) Mevrouw VAN dEN BON Sophie Marie Denise Paul, geboren te Gent op 1 april 1986, ongehuwd en niet

wettelijk samen wonende, rijksregister nummer 860401-090-65, identiteitskaart nummer 591-3716157-92,

wonende te 9000 Gent, Koning Leopold II-laan 43,

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "SCALDINO".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Muldersdreef 28.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van wetenschappelijke en klinische studies in opdracht van de farmaceutische industrie en

wetenschappelijke instellingen;

- het geven van technische opleidingen, seminaries, studies, voordrachten, teaching en het verstrekken van

algemene consultancy aan de farmaceutische industrie en wetenschappelijke instellingen;

- de organisatie van marktonderzoeken;

- de organisatie van wetenschappelijke en commerciële personeelsopleidingen, coaching, teohnische

expertise en bijstand op het vlak van bedrijfsvoering op wetenschappelijk en technisch gebied;

- verlenen van advies betreffende de nieuwe wetenschappelijke evoluties en nieuwe marktopportuniteiten;

- ontwikkeling van software en producten voor medische, kwaliteits- en andere applicaties;

- de aan- en verkoop, huur en verhuur, zowel in binnen- als in buitenland van onroerende goederen;

- het nemen, aankopen, uitbaten of afstaan van patenten, brevetten, licenties en handelsmerken in verband

met haar doel;

- het ontvangen van royalties, octrooien of andere rechten in verband met haar doel;

- verbouwen, handel, import en doorvoer van wijn en andere alcoholische en niet alcoholische dranken;

Zij mag alle nijverheids-, handels- en financiële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan, evenals deelnemen in, samensmelten of samenwerken met andere bedrijven of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of wier

betrekkingen haar op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn.

Zij mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de in- en de uitvoer. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111I11,1111,1111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag borg verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van aile derden,

De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking of associatie of andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of venncotschappen,

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

- De Heer VAN OVERSCHELDE Philippe, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van zeventien duizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) volstort ten belope van vijfduizend achthonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 5.866,67) waarvoor hem honderd zesenzeventig (176) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

- Mevrouw VAN dEN BON Sophie, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van duizend euro (¬ 1.000,00) volstort ten belope van driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent(¬ 333,33) waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een tctaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE53 6451 0366 5753 bij de Bank J, Van Breda & C°, te 2000 Antwerpen, Ledeganckkaai 7, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SCALDINO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op achtentwintig oktober twee duizend dertien, dat ons is overhandigd om in ons dossier te bewaren

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

De heer VAN OVERSCHELDE Philippe Peter Cornelius, geboren te Gent op 3 mei 1974, rijksregister nummer 740503-099-42, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kwakstraat 3.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S),

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens emstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

TOEZICHT

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergceding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, werden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de Buurvan het mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op 31 mei om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist, Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BIJEENROEP ING

De oproeping tot de algemene vergadering geschtiedt bij aangetekende brief, toegezanden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na cntvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds,

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei 2015 om 18.00 uur,

2) Eerste boekjaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2014. OVERNAME VERBINTENISSEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT

De oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap Kantoor Dooms - Vander Eecken Accountancy, 9255 Buggenhout, Hauwerstraat 40, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van ; een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde,

De lastgever(s) verklaart (verklaren) bovendien dat ze/hij voldoende werd(en) ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

+C! "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte dd. 28/10/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.09.2015, NGL 24.09.2015 15601-0565-014

Coordonnées
SCALDINO

Adresse
MULDERSDREEF 28 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande