SCD FASSEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCD FASSEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.960.492

Publication

16/01/2015
ÿþ11111111111(1,111111l1111111

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

RECHTBANK VAN

KOOPHANDariffiE GENT

mod 11.1

Ondernemingsnr: OÇO/. °k) .

Benaming (voluit) : SCD FASSEUR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekstraat 35

9910 Knesselare

l'

!k Onderwerp akte :Oprichting

i Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens te Nazareth op 19 december 2014, ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; met de naam "SCD FASSEUR" werd opgericht.

1. Rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCD?

i FASSEUR".

!; 2. Zetel: 9910 Knesselare, Hoekestraat 35

3. Duur: Opgericht vanaf 19 december 2014 en voor onbepaalde duur.

4. Identiteit oprichters:

1.De Heer FASSEUR Michaël Wouter Rosita, geboren te Gent op 12 september 1987,;

!; ongehuwd, wonende te 9910 Knesselare, Hoekestraat 35. !

Verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met Mevrouw! Lammens Cindy, voor de ambtenaar van burgerlijke stand van de gemeente Knesselare op 29 juli 2014.;

!; 2.Mevrouw LAMMENS Cindy Annie Sonia, ongehuwd, geboren te Gent op 1 oktober 1985

!; wonend te 9910 Knesselare, Hoekestraat 35. !

Verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met de Heer! Fasseur Michaël, voor de ambtenaar van burgerlijke stand van de gemeente Knesselare op 29 juli 2014.

: 3.De Heer FASSEUR Philippe Aurèle Noëlla, geboren te Mariakerke, op 22 mei 1955j

wonende te Gent, Nekkerputstraat 207.

Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

5. Kapitaal  aandelen -volstorting;

k Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend! zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van!

nominale waarde, De oprichters hebben volledig ingetekend op deze aandelen als volgt: !

Voor 98 aandelen door de Heer Michaël Fasseur, voornoemd.

ii Voor 1 aandeel door Mevrouw Lammens Cindy, voornoemd,

ii Voor 1 aandeel door de Heer Fasseur Philippe, voornoemd.

Ieder aandeel is volstort ten belope van één derde. (1/31

De oprichters hebben aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) vooraf; gestort op de bijzondere rekening nummer te weten BE63 7370 4318 0908 op naam van dei vennootschap in oprichting bij KBC Bank met zetel te Gentbrugge, Brusselselsteenweg 473 zodat de! !; vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd eur)!

(¬ 6.200,00). !

!; Een bewijs van het stortingsattest de dato 19 december 2014 december 2014 wordt in het!

vennootschapsdossier van ondergetekende Notaris bewaard. !

! 6, Samenstelling maatschappelijk kapitaal - Aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) EUR.

k

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder! !! 1/100 e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mad 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 september 2014 en zal worden afgesloten op 30 juni 2016.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld. De duurtijd van de opdracht van deze zaakvoerder is onbeperkt en de uitsluiting zal slechts om ernstige en zwaarwichtige redenen mogen uitgesproken worden. De verschijners verklaren als statutaire zaakvoerder aan te stellen de Heer Michaël Fasseur, voornoemd.

Artikel 22 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er door andere statutaire zaakvoerders dan de statutaire zaakvoerder beslissingen worden genomen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan dient de beslissing met de zaakvoerders collegiaal te worden genomen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 23 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders:

-Mevrouw Lammens Cindv, voornoemd.

-De Heer Fasseur Philippe, voornoemd.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen een uittreksel van de oprichtingsakte heeft neergelegd en de verbintenissen heeft overgenomen, In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer De Baerdemaeker Peter, kantoorhoudende te 9900 Eeklo, René Vermaststraat 2 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket, sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



10. Er werd geen commissaris benoemd, De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11, Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Kleine herstellingswerken en onderhoudswerken aan gebouwen en karweien in de ruimste zin van het

woord:

Alle dakdekken en isolatie tegen vochtigheid;

- Plaatsen, onderhoud en herstelling van centrale verwarming met water, stoom, gas of stookolie en van bijkomende toestellen:

- Plaatsen, onderhoud en herstelling van sanitaire inrichtingen, alle lood- en zinkwerk;

- Het aankopen, verwerken en verkopen van alle materialen die met voorgaande verband houden en dit zowel voor de import als export:

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader

Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

- Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld

- Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het Inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling.

- Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, Investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn

- Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en ander zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen en in het algemeen alle handels-en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Zij kan tevens borg staan, hypotheek stelten en aval verienen voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders, als louter derden, evenals leningen, voorschotten en kredieten toeslaan, met respect voor de wettelijke beperkingen

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren m België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, waarbij tevens inbegrepen alle financiële, industriële of commerciële handelingen welke direct in verband hiermede staan

Deze opsomming Is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

12. Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand december van elk jaar om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift van oprichtingsakte dd, 19 december 2014

Jean-François AGNEESSENS

notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCD FASSEUR

Adresse
HOEKSTRAAT 35 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande