SCHEERS BOUWONDERNEMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEERS BOUWONDERNEMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.402.215

Publication

23/05/2014 : DE050569
17/10/2014
ÿþ Mod Ward

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

* 4190364*

r-

bel

ai

Be Sta

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-B wrr1 201q

AFDELINePtinIDERMONDE

Ondernemingsnr : 0446.402.215

Benaming

(voluit) SCHEERS BOUWONDERNEMING

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Gasdam 13 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN VEREFFENING IN 1 AKTE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 25.

september 2014, v66r registratie, blijkt dat:

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCHEERS BOUWONDERNEMING" met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Gasdam, 13. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer : BE 0446402.215.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Guy van Raemdonck te Beveren op 20 januari 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 februari 1992 onder nummer 920208-377 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast:

a) op 10 september 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 10 september 2014 heeft VMB Bedrijfsrevisoren cvba gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai, 3, vertegenwoordigd door de heer Alain Bolssens, vennoot, overeenkom-Lstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verstag luidt letterlijk als volgt:

BESLUIT:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap SCHEERS BOUWONDERNEMING BVBA een boekhoudkundige staat afgesloten op 13 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten yan de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 241.126,20 en een netto-actief van ¬ 241.126,20.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en dat deze de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake0 vennootschapsbelasting en eventuele andere schulden en vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd'. of aan de vennootschap werden betekend maar die wel na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut van de

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 22.253,42 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 10 september 2014, bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren cvba, vertegenwoordigd door Alain Bolssens, Vennoot.

NEERLEGGING

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLISSING Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door

voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 13

augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive.

Verklaring

Het bestuursorgaan verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat aile schulden werden betaald of geconsigneerd.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3 alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passive (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passive, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke in vereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de aandeelhouders in verhouding van hun aandelenbezit, welke de totaliteit van aile aandelen bezitten.

De vergadering beslist eveneens dat het resterende actief door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

Met betrekking tot dit actief verklaart de Vennootschap eigenares te zijn van:

GEMEENTE BEVEREN  Tweede afdeling Beveren Gemeentenummer : 46502  artikelnummer: 11653. Beschrijving

Een magazijn op en met grond en aanhorigheden gelegen te Beveren, Gasdam, 13 (voorheen gekend wijk 'Kleynenbosch.) volgens titel gekend ten kadaster Beveren, tweede afdeling, sectie D delen van nummer 1096/X, 1096ff en 1096/B-2, groot volgens meting tweeduizend vierhonderd tweeënzeventig vierkante meter twaalf vierkante decimeter, thans gekend ten kadaster sectie D nummers 1096N2 en 1096/P voor een totale oppervlakte van tweeduizend vierhonderd tweefizeventig vierkante meter.

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "Scheers Bouwonderneming" gevestigd te Beveren is eigenares van voorschreven goed ingevolge akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 14 januari 1995, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 20 januari 1995, boek 4648, nummer 16 houdende aankoop jegens de heer Guido De Rijcke te Melsele en de heer Wlater De Rijcka te Bevaren.

DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

6._ , lu Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

4,

Afgifte

1. De vergadering verklaart dat ingevolge de onmiddellijke sluiting afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoten, mevrouw Ellen Westerlinck, juffrouw Dorien Scheers, juffrouw Floortje Scheers en jongeheer Jef Scheers.

11 .De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van aile inschrijvingen.

2.Het onroerend goed wordt toebedeeld macht genomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met aile actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3.De vennoten zijn gehouden vanaf heden de lasten betreffende voormelde onroerende goederen te voldoen.

4. Administratieve toestand

Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd vergunningen- en plannenregister.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1.Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

10 dat voor het onroerend goed stedenbouwkundige vergunningen zijn uitgereikt, door de gemeente Beveren zoals vermeld op het stedenbouwkundig uittreksel de dato zestien september tweeduizend veertien;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Gemeente Beveren de dato zestien september tweeduizend veertien is gedeeltelijk in het gebied voor ambachtelijke bedrijven en KMO's en gedeeltelijk in gebieden voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar nut; dit alles zoals opgenomen in het gewestplan Sint-Nikiaas/Lokeren de dato zeven november negentienhonderd achtenzeventig.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

40 dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid ais een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

60 dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

De vennoten verklaren dat zij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato zestien september tweeduizend veertien hebben ontvangen.

5. Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1. De vennoten verklaren dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet en vastgelegd in bijlage I Vlarebo.

2. De bodemattesten die betrekking hebben op het hierbij toebedeelde goed en dat werd afgeleverd door

OVAM op 8 juli 2014, voorgelegd.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

I. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.beigrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Risicozone overstromingsgebied

-In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van vijfentwintig juni negentienhonderd tweeënnegentig op de landverzekeringsovereenkomst deelt de instrumenterende notaris de aandeelhouders/overnemers mede dat het bij deze over te nemen goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van achtentwintig februari tweeduizend en zeven tot afbakening van de risicozones.

-WaÎerparagraaf

-Overeenkomstig artikel 17bis van het decreet van achttien juli tweeduizend en drie betreffende het integraal waterbeleid, zoals ingevoerd ingevolge artikel 10 van het decreet van negentien juli tweeduizend dertien, verklaart de instrumenterende notaris, op basis van de raadpleging van de door de overheid ter beschikking gestelde digitale kaarten, dat het hierbij verkochte goed:

-- niet gelegen is in een in mogelijk of effectief ove rstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

-- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door

e--Vlaarnse regering. , -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-scheiden van de Vennoot-schap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-ite termijn op volgende adres:

De vergadering-stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

VIJFDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De Kegel, Vervliet & Partners BVBA, gevestigd te Sint-Niklaas, Mercatorstraat, 48 A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, niet mogelijkheid tot! indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan, en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-be.hourilerl

" aàn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden- Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/05/2013 : DE050569
15/03/2013 : DE050569
08/10/2012 : DE050569
07/07/2011 : DE050569
07/07/2010 : DE050569
04/09/2009 : DE050569
18/06/2008 : DE050569
27/07/2007 : DE050569
18/07/2006 : DE050569
07/07/2005 : SN050569
25/08/2004 : SN050569
11/08/2003 : SN050569
22/10/2002 : SN050569
08/06/2001 : SN050569
25/07/2000 : SN050569
29/06/1999 : SN050569
08/02/1992 : SN50569

Coordonnées
SCHEERS BOUWONDERNEMING

Adresse
GASDAM 13 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande