SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.786.112

Publication

31/01/2014
ÿþOndernemingsnr ; 0882.786.112

Benaming (voluit) : Schietspoelesjerrebekkespoelza

Onderwerp akte :KAPITAALSVERHOGING, AANPASSING EN COORDINATIE STATUTEN, BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op éénendertig december tweeduizend dertien, geregistreerd vier bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op drie januari tweeduizend veertien, boek 177, blad 83, vak 11, ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), de ontvanger, (get.) I. MICHIELSEN, adviseur, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA, met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferreriaan 118 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit, met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting, het kapitaal te verhogen met vijfhonderd en negenduizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 509.268,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd zevenentwintigduizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 527.868,00) door het bijmaken van tweeduizend zevenhonderd achtendertig (2.738) aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (E 186,00) elk, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf de onderschrijving, en waarop zal worden ingetekend in natura door inbreng van nagemelde schuldvorderingen.

Met geldelijke inbreng

De heer DEPREZ Wouter Wilfried, wonende te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan, hierna onveranderd "de inbrenger" genoemd, heeft verklaard de volgende vorderingen in te brengen in de vennootschap:

I. Beschrijving van de inbrengen

De inbrenger brengt een schuldvordering in, die hij verklaart te bezitten ingevolge voormelde beslissing tot dividenduitkering, genomen door de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato drieëntwintig december tweeduizend dertien, welk dividend tot op heden niet werd uitgekeerd aan de vennoten.

11. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De inbrenger verklaart dat de ingebrachte vorderingen zeker, vaststaand en eisbaar zijn, en dat zij niet in pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

De vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag.

Vanaf deze dag zijn aile rechten, aile baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap. III. WAARDERING VAN DE INBRENGEN

De leden van de vergadering, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbrengen in natura, bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.,

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde van de inbrengen vast op: vijfhonderd en negenduizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 509.268,00). IV.VERGOEDING

1n vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng worden tweeduizend zevenhonderd achtendertig (2.738) van de nieuw bijgemaakte en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrenger, wat de totaliteit omvat van de aandelen die worden afbetaald in natura, zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschrijving door niet geldelijke inbreng definitief is.

V, VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN DE ZAAKVOERDER(S)

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor te Boom, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4U.k < B

Vo beho aan Belg Staat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va e akte

CrR

ao%l 16' JAN. zu,a

RECHTBANK VAN ~ROOPHANfi GENT

BEL

tv90N1TEUF

21i -01- :LG1SCH S~

AATS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Francisco Ferrerlaan 118

9000 Gent

mod 11.1

Voor-

~Sehouëlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerder tevens een verslag opgesteld overeenkomstig zelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten bevestigen een afschrift te hebben ontvangen van bedoelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA bestaat uit een schuldvordering voor een globaal bedrag van ¬ 509.268,00,

De schuldvordering zal ontstaan in het kader van de overgangsmaatregel voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB92  Aanslagjaar 2014), zoals bepaald in artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013 (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013 onder nummer 2013203870).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarden van de voorafgaandelijke beslissing door de algemene vergadering tot de uitkering van een dividend ten bedrage van ¬ 565.853,33 bruto en de unanieme goedkeuring door de algemene vergadering tot inbreng van de aldus ontstane schuldvordering in kapitaal, van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.738 aandelen met een nominale waarde van ¬ 186,00 elk van de BVBA SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA. Deze vergoeding is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen comparanten en houdt, gelet op het besloten karakter van de verrichting en het feit dat alle aandeelhouders van de BVBA SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA proportioneel zullen intekenen op de geplande kapitaalverhoging, geen rekening met de aanwezige reserves, noch met eventuele latente meer-en/of minderwaarden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 22 december 2013

(Get.)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door Johan De Mol."

VI. VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE REGISTRATIE

De vergadering erkent lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het wetboek der registratierechten.

Met het oog op de heffing der registratierechten wordt bevestigd door de voorzitter en de comparant inbrenger; dat de verkoopwaarde van de goederen overeenstemt met het bedrag van de kapitaalverhoging voorzover die geschiedt door de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng, te weten vijfhonderd en negenduizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 509.268,00);

- dat de waarde van de in vergelding voor deze inbreng toegekende aandelen dit bedrag niet overtreft. TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans vijfhonderd zevenentwintigduizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 527,868,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door tweeduizend achthonderd achtendertig (2.838) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

DERDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

De vergadering besluit dan ook om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt

"ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vijfhonderd zevenentwintigduizend achthonderd achtenzestig euro (¬ 527.868,00) verdeeld in tweeduizend achthonderd achtendertig (2.838) gelijke aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ .186,00) per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en voor meer dan twee/derde volstort."

VIERDE BESLUIT: NEERLEGGING GECOORDINEERDE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HVCO met zetel le 2100 Antwerpen (Deurne), Collegelaan 106, vertegenwoordigd door de heer Koen Huygebaert, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Aziëlaan 2 om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen aile nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Voor-

behodden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten dd. 31/12/2013, verslag van de bedrijfsrevisor

dd. 22/12/2013, verslag van de zaakvoerder dd. 20/12/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 30.07.2013 13372-0554-014
22/01/2015
ÿþmoa 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u

*150 714'

NEERGELEGD

0 9 -01- 2015

KOOPH

RECHA.~T~~~V G NT

Ondememingsnr: 0882.786.112

Benaming (voluit) : Schietspoelesjerrebekkespoelza

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Francisco Ferreriaan 118

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR, WIJZIGING JAARVERGADERING, COORDINATIE VAN DE STATUTEN, BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op éénendertig december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schietspoelesjerrebekkespoelza, ;: met zetel te 9000 Gent, Francisco Ferrerlaan 118 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen : EERSTE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het huidige boekjaar te;;

verlengen en bijgevolg te laten lopen tot dertig juni tweeduizend vijftien. Vanaf heden zullen de boekjaren lopen,; van één juli tot en met dertig juni van ieder jaar.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING JAARVERGADERING

l'

1;

ln aansluiting bij vorig agendapunt beslist de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van;,

stemmen om de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste donderdag van de maand december om achttien;

uur.

DERDE BESLUIT: COÖRDINATIE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten van de,;

;, vennootschap aan te passen aan voorgaande besluiten.

VIERDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met

11 beperkte aansprakelijkheid HVCO met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Collegelaan 106, vertegenwoordigd door;;

;, de heer Koen Huygebaert, wonende te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Aziëlaan 2 om

;: - bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake B'IW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte;;

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen:

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

1 1;

1 1;

:1

I. 11

1; Ir

;A

:

1,

A 11

I. ,r ,1 11 1 1: 111 1

, 1A

11

11

1 ~.

11 1, 1 I: 1

1: 13

;A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.08.2012 12393-0524-014
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 25.07.2011 11334-0241-013
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 09.06.2010 10165-0586-010
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 02.07.2009 09355-0060-010
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 30.07.2008 08507-0246-010

Coordonnées
SCHIETSPOELESJERREBEKKESPOELZA

Adresse
FRANCISCO FERRERLAAN 118 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande