SCHILDERWERKEN DE SCHRIJVER ERIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHILDERWERKEN DE SCHRIJVER ERIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.636.356

Publication

20/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 7 NOV. 2813

Griffie

flni

Ondernemingsnr : 0537636356

Benaming

(voluit) : SCHILDERWERKEN DE SCHRIJVER ERIC

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleistraat 4, 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bijkomende zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 25110912013 werd met eenparigheid van stemmen beslist om dhr De Schrijver Dirk vanaf 01/10/2013 aan te stellen als bijkomende zaakvoerder, Dit, mandaat is onbezoldigd.

Eric De Schrijver, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013
ÿþ mod 11.1

I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

J 9 9 R

na neerlegging ter griffie van de akte

Im1ui~~wM~~~~mae

*'1313 68*

Oudenaarde

2 3 MU 2013

Griffie

Ondernemingsnr : O S 3 - 6 3 " 3 S--(c>

Benaming (voluit) : Schilderwerken De Schrijver Eric

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleistraat 4

9790 Wortegem-Petegem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 22 augustus 2013 dat:

1. De heer DE SCHRIJVER Eric Armand Alice, geboren te Deinze op 24 november 1960, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Kleistraat 4, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Schilderwerken De Schrijver Eric", met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kleistraat 4.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De voornoemde oprichter heeft ingeschreven als volgt:

De heer De Schrijver Eric, voormeld, voor TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00), volledig volstort en waarvoor hem HONDERD (1 00) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 652- 8322136-06 bij de bank Record Bank N.V., geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schilderwerken De Schrijver Eric" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 20 augustus 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3, De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zijn:

- Bouwonderneming, nieuwbouw en renovatie (onder meer grondwerken, metsel- en betonwerken, chapewerken, bevloering, plaatsen faience, voegen, elektriciteitswerken, sanitair, timmer- en schrijnwerk, schilderwerken, aanleg van tuinen, enzovoort)

- Onderneming voor het uitvoeren van schilder-, behang- en decoratiewerken en aanverwante - Onderneming voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en aanverwante

- Onderneming voor de aan- en verkoop van decoratieartikelen, meubelen en aanverwante producten

- Onderneming voor de aan- en verkoop, klein- en groothandel voor het maken, leveren en plaatsen van woningtextiel, gordijnen, voiles, tapijten en allerhande meubiteringstoffen, meubilair en decoratieartikelen

- Onderneming voor slopingswerken, montage van metalen constructies, onderneming voor het reinigen van gebouwen en werven alsook onderneming voor het aanleggen van signalisatie en stellingen

- Onderneming voor algemene goederenbehandelingen (laden, lossen, enzovoort) en voor handel in- en behandeling van recuperatieproducten,; kleinhandel en groothandel in bouwmaterialen, herstellings- en servicecenter betreffende alle in het doel genoemde activiteiten

- Tussenpersoon in handel

- Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotoren, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevende bureau inzake bouwaangelegenheden, onderneming voor de productie, het onderhoud, de herstelling, algemene dienstverlening, verhuur en verkoop van allerhande voertuigen, materiaal en uitrusting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i' e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren onder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Al deze activiteiten samen met alle activiteiten die bij dit doel aansluiten of ertoe bijdragen het doel te bekomen, in hoofdzaak, bijkomstig of aanverwant, zowel als groot- en kleinhandel, in binnen- en buitenland.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industrie, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van de aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in anders vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke bepalingen ter zake.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

a. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, waaronder de heer De Schrijver Eric, kan de heer De Schrijver Eric steeds afzonderlijk bestuursdaden stellen.

De bestuursdaden gesteld door andere zaakvoerders dienen steeds door de heer De Schrijver Eric te worden mede gesteld.

b. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, waaronder de heer De Schrijver Eric, kan de heer De Schrijver Eric steeds afzonderlijk bestuursdaden stellen.

De bestuursdaden gesteld door andere zaakvoerders dienen steeds door de heer De Schrijver Eric te worden mede gesteld.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand maart om 10.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart in het jaar

2015 om 10.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutair, onbezoldigde zaakvoerder aangesteld:

De heer De Schrijver Eric, voormeld, aanvaardend.

4. Overname verbintenissen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 22 mei 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. 5. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de Ratste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHILDERWERKEN DE SCHRIJVER ERIC

Adresse
KLEISTRAAT 4 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande