SCHUTTER BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHUTTER BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.796.652

Publication

15/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr ; 0 S à 1\ g G G9,

Benaming

(voluit) : Schutter Belgium

(verkort) :

J111111~~mum~unu~

1~3u~ 299u*



NEERGELEGD

-6 MAART 2013

RECHTBA

KOOPHANDEL NT

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres) Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 9042 Gent, Pleitstraat 3

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 28 februari 2013 blijkt dat De Besloten

Vennootschap naar Nederlands recht "SCHUTTER INTERNATIONAL B.V.", met maatschappelijke zetel te 3062 Rotterdam, Kralingseweg 219-223. Ingeschreven in het handelsregister onder het dossiemummer 24160375, vertegenwoordigd door haar 'directeur, bevoegd alleen te handelen, met name door de heer ZWIJNENBURG Johannes Josephius Gregorius, geboren te Rotterdam op 30 maart 1953, paspoortnummer 048645771, wonende te 3059 La Rotterdam, Bermweg 30, op zijn beurt vertegenwoordigd door de heer VERHEIJEN Johannes Hendrikus Plechelmus Gerardus, geboren te 's-Hertogenbosch op 6 mei 1957, wonende te 3223 TL Hellevoetstuis, Mozartstraat 25, op grond van de "Power of Attorney" de dato 14 februari 2013,

de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Schutter Belgium" opgericht heeft door inbreng

in geld ¬ 18.600,00 - volledig volstort ten betope van 18.600 aandelen.

Artikel 1,- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "Schutter Belgium" '

Artikel 2, ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9042 Gent, Pleitstraat 3,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.-

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

a) de uitoefening van het controle-, expeditie-, opslag- en veembedrijf evenals de uitoefening van het cargadoorsbedrijf en al wat tot het vorenstaande behoort of daaraan bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin, en voorts het deelnemen in en het voeren van het bestuur over andere ondernemingen van welke aard ook.

b) de vennootschap heeft tevens tot doel de uitbating van een onderneming voor:

- douane agent;

- laboratorium analyses en testen;

- het goederenvervoer over weg, water of spoor;

- containervervoer;

- goederenbehandeling;

- stouwersbedrijf;

- opslagplaatsen en magazijnen;

- expeditiebedrijf,

- bevrachting;

- scheepsagentuur;

- vervoersbemiddeling;

- distributie van goederen;

- opslaan en bewaren van goederen is silo's en koelinrichtingen.

c) zij kan verder, ter verwezenlijking van gezegd doel, huren, kopen, verkopen en uitbaten: alle burelen, magazijnen, stapelhuizen en aile mogelijke transportmateriaal.

d) de vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het _ye wezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke. doel, met Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behour

aan h

Belgis

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro).

Net wordt vertegenwoordigd door 18.600 (achttienduizend zeshonderd) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achttienduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de intrinsieke boekwaarde van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeen-+komst tussen de partijen, Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onder levenden.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De jaarvergadering zál gehouden worden op de eerste donderdag van de maand mei om 11.00 uur. Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AFDELING 2.- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennoot-+schap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt aangesteld ais statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

- De heer ZWIJNENBURG Johannes Josephius Gregorius, geboren te Rotterdam op 30 maart 1953, wonende te 3059 LA, Rotterdam, Bermweg 30.

Aan het mandaat van deze zaakvoerder komt van rechtswege een einde wanneer hij geen vennoot meer is. Er moet in dergelijk geval niet in zijn vervanging voorzien worden.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, stelt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer VERHEIJEN Johannes Hendrikus Plechelmus Gerardus, geboren te 's-Hertogenbosch op 6 mei 1957, wonende te 3223 TL Hellevoetsluis, Mozartstraat 25.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld viár de ondertekening van de oprichtingsakte.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014,

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien,

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Zwijnenburg Johannes, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

Voor eensluidend afschrift - ondergetekende notaris Joost Eeman te Gent - mede-neergelegd: expeditie,











Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHUTTER BELGIUM

Adresse
PLEITSTRAAT 3 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande