SCOOP


Dénomination : SCOOP
Forme juridique :
N° entreprise : 418.443.053

Publication

10/10/2014
ÿþ ModP1F 11.1

[ kfUrL gJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEU

0 2 -10 LGISCH S

~ Bt=

- 2014 2 7 AM, 20t4

RECHTBAN telnekti,t~

î v pi-iAiV1~FI TFrFAEé'

LGf'

*141 55

III

Ondememingsnr : 0418.443.053

Benaming (voluit) : SCOOP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, 9051 Sint-Denijs-Westrem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit BAV dd 27/06/2014 benoeming bestuurder Tekst :

Na bespreking en beraadslaging wordt door de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1. Foncière du Marché aux Herbes nv, vertegenwoordigd door Advice & Follow-Up bvba met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Sylviane Moens de Hase, wordt benoemd tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder, welke haar mandaat aanvaardt. Dit mandaat is bezoldigd en zal ingaan vanaf heden, zijnde 27 juni 2014.

Bijzondere volmacht wordt hierbij toegekend aan Bram Cornelis om het nodige te doen om deze beslissingen te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Hierbij neergelegd het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering d.d. 27 juni 2014.

Bram Cornelis

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B'vërmélí én Y Recto, : Naam en ïioedanigFiéûf vári`dé"insirumentërende notaris, hëtzij vïri ïfë"përso(djn(èn) " -

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2014
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0418.443.053

Benaming (voluit) : SCOOP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA STATUTENWIJZIGING

Er" blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Peter DE PROFT, notaris te Deinze, op 13 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SCOOP" met zetel te 9051 GENT (Sint-Denijs Westrem), Kortrijksesteenweg 1142 i, bus 5, volgende besluiten heeft genomen:

* Verslag van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot hierna vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* Kapitaalverhoging met EEN MILJOEN VIERHONDERD DUIZEND euro NUL cent (E 1,400.000,00) om het te brengen van VIERHONDERDZESENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERDACHTEN-11 DERTIG euro NEGENENVIJFTIG cent (E 466.838,59) naar EEN MILJOEN ACHTHONDERD-ZESENZESTIGDUIZEND ACHTHONDERDACHTENDERTIG euro NEGENENVIJFTIG cent (¬ 1.866.838,59), door Inbreng in natura, mits uitgifte van drieduizend honderd tweeëntachtig (3.182) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

* Onderschrijving en volstorting van de kapitaalverhoging door de Naamloze Vennootschap "FONCIERE DU MARCHE AUX HERBES" in het kart "F.M.H." met zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-il Westrem), Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, Zij doet inbreng in natura van: een handels- en opbrengsthuis met aanhorigheden op en niet grond gestaan en gelegen te 1000 Brussel, Sint-Katelijnestraat 2, gekend volgens titel en volgens recent kadaster, sectie M, nummer 7721B, met een oppervlakte volgens kadaster van honderdvijfentwintig vierkante meter (125 m2).

* Toekenning aandelen.

in ruil voor de inbreng in natura worden drieduizend honderd tweeëntachtig (3.182) nieuwe aandelen gecreëerd en uitgegeven hetgeen wordt aanvaard.

* Overeenkomstige wijziging der statuten.

;VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk der bestuurders, met bevoegdheid te delegeren,

teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- alle wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen;

- de wijziging van de inschrijving van de vennootschap ais belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde;

il daartoe aile verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Peter DE PROFT

;; notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte -- - - -- - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

ONITEUP. BE! JE NEERGELEGD

16 -01- 201e 3 1 DEC. 2013

$ ~ G1SCH ST 4, " ~,

RECHTISitfItlaC VAN

KOnPI-lA;.1r%"L TE-GENT

111M1113111

i

'II

A

IIA

~

mai tu

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- volmacht

- verslag Raad van Bestuur

verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste b1z. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0076-019
15/07/2013
ÿþmod 11.1

Vo beho

aan. Belg Staat

I IIIl 11111 llhI 11111 IIIl IllI IlI III lII

*13108981*

iti ( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

--,} .1I1I 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN Eertje GENT

Ondememingsn r : 0418 443.053

Benaming (voluit) : SCOOP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING: GELIJKGESTELDE VERRICHTING - Procesverbaal van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Meester Delphine COOREVITS, geassocieerd notaris te Drongen dedato 17 juni 2013, geregistreerd te Gent 6 op 24 juni 2013, boek 200, blad 96, vak 8, 5 rollen, geen, verz. E 25,00, getekend, Eerstaanwezend inspecteur, Liesbeth Maesschalck, dat de buitengewone algemene: vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "SCOOP" met zetel te 9051 Gent (Sint-: Denijs-Westrem-, Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, volgende besluiten heeft genomen:

Fusie

Overeenkomstig dit fusievoorstel, beslist de algemene vergadering te fuseren door overneming door de huidige vennootschap van de Naamloze Vennootschap "K.39", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-: Westrem), Kortrijksesteenweg 1142 bus 5 (overgenomen vennootschap), door overdracht door deze laatste; ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passief van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de toestand afgesloten op 30 juni 2012.

Alle handelingen door de overgenomen vennootschap verricht sinds 1 juli 2012 zullen worden beschouwd als; gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al: `_; haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten` voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

Overeenkomstig artikel 703 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het; bezit zijn van de overnemende vennootschap.

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de, administratie inbegrepen

Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen, zoals deze blijken uit de balans per 30 juni 2012;

- alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten' tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle: andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekerings-bijdragen, in het algemeen, alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Statutenwiiziginq

;; De algemene vergadering stelt vast dat de fusie geen statutenwijzigingen van de overnemende vennootschap met zich meebrengt; ook het doel blijft ongewijzigd.

Vaststellingen

De aanwezige bestuurders en alle leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van; de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg:

- de vennootschap "K.39" opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de Naamloze Vennootschap "K.39" overgedragen werd naar de Naamloze;

Vennootschap "SCOOP".

Bevoegdheden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De algemene vergadering verleent aile bevoegdheden aan de Raad van Bestuur voor de uitvoering van de

besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de

fusie,

VERKLARING

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek, het bestaan en de interne als externe wettigheid van de

rechtshandelingen en vormvoorschriften vereist voor huidige vennootschap, overeenkomstig artikel 723, lid 2,

van het Wetboek Vennootschappen,

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk der bestuurders teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

- wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Detphine COOREVITS,

geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

l>oor-behouden aan hèt Belgisch Staatsblad

22/01/2013
ÿþ~ MOd PDF 11,1

i'ff" = : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oncternemingsnr : 0418.443.053

NEERG:UEGD

0 2;13

j RECH t i;?,'~V AN

GE~T

1 KOOPH ~ '

Benaming (voluit) : SCOOP

(v:~ii;r;ttj

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, 9051 Sint-Denijs-Westrem, België

(z;oiledí9 adresi

Onderwerp(enl akte :Ontslag-benoeming Raad van Bestuur PV AV 18/10/2012 Tekst :

Na bespreking en beraadslaging wordt door de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

mevrouw Sylviane Moens de Hase neemt op heden ontslag als gedelegeerd bestuurder en als bestuurder; Sigma bvba, vertegenwoordigd door de heer David Tytgat, wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder; bijzondere volmacht wordt hierbij toegekend aan Bram Cornelis om het nodige te doen om deze beslissing te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;

Hierbij neergelegd proces-verbaal van de algemene vergadering d.d. 18/10/2012.

Bram Cornelis

Lasthebber

fliyiage.a bij het Belgisch Staatsblad 22/01/2013 Aune

vop~- i7ehr3u{t£ aan hot Belgisc 5taat bía

Op de laahte lslï. van i iiik (3 vr.ia7eidërï: RocPâ : Naaid;?n hoedanigheid van do instrumenterende nalans. hetzij van Cte'norsntüjrit,:n}

bevoegd rechtstacrs[ion t:.n aanzrw'n van deleeri to vtAtegen:rnordigen Veren , Naam en handtet:enrng.

22/01/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerlegging van het fusievoorstel dd. 10 december 2012 inzake de fusie door overneming van NV K.39 (over te nemen vennootschap) door NV Scoop (overnemende vennootschap).

Bram Cornelis, gevolmachtigde

http:llwww.auditas.belfusievoorstellen/scoop-K39.pdf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van darden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

I o 8 in. 2iii3

RECHaelneVaN

~~oC1Ps~ GE:iT

Ondernemingsnr ; 041$.443.053

Benaming

(voluit) : Scoop

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 719 Wetboek van vennootschappen)

III a3oizWI~IWVNININN

uo*

22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.10.2012, NGL 16.11.2012 12640-0466-017
06/02/2012
ÿþmOtl 11.1

,tLJI r!`,K r) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rt" ,Li! i l>A\}ti VAN KOOPI-! 1 Nl!7i.I. TE GENT

I II II IIVI V IIII II II I IIII

~iao3isss*

Ondernemingsnr : 0418.443.053

Benaming (voluit) : SCOOP

Vol behoi aan Belg Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5

9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

STATUTENWIJZIGING i

Er blijkt uit een proces-verbaal afgesloten door Notaris Pascal VANDEMEULEBROECKE te Sint

' Martens-Latem op 29 december 2011 dat de buitengewone algemene vergadering der:

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SCOOP" met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-

Westrem), Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, volgende besluiten heeft genomen:

* Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Teneinde te voldoen aan de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van de effecten;'

aan toonder, stelt de vergadering vast dat de aandelen van de vennootschap omgezet zijn

" aandelen op naam en dat een aandelenboek werd geopend waarin de aandeelhouders op naam zijn vermeld.

* Overeenkomstige wijziging der statuten.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk der bestuurders, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- alle wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen;

- de wijziging van de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie,

van de belasting over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, MET ALS ENIG DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Pascal VANDEMEULEBROECKE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.01.2012, NGL 31.01.2012 12021-0192-018
03/03/2011
ÿþ Mod 2.1

L I E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iio3aasil

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad ~V

21 -02- 2011

T~A~idIRN

RECH _ '~~

KOOPHANDEL TSEIyT_~

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0418.443.053

Benaming

(voluit) : SCOOP

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1142 bus 5, 9051 GENT (Sint-Denijs-Westrem) Onderwerp akte : PV AVA dd 20.12.2010 ontslag 1(her)benoeming bestuurders Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 20 december 2010:

4. Ontslag ! (her)benoeming bestuurders

4. de Algemene Vergadering aanvaardt het voorstel van de Raad van Bestuur om de mandaten te verlengen voor een periode van 6 jaar (tot de algemene vergadering van 2016) en te herbenoemen tot bestuurder: Sigma bvba, met als vaste vertegenwoordiger de heer David Tytgat, en te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurders: mevrouw Sylviane Moens de Hase en Advice & Follow-Up bvba, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Sylviane Moens de Hase. De Raad van Bestuur stipuleert tevens dat zij hierbij een volmacht toekent aan de heer Bram Comelis om het nodige te doen, ten einde deze beslissing te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bram Come lis

Lasthebber

. LïeGl. ~~v2eren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 20.01.2011 11013-0159-019
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 20.01.2010 10019-0116-020
05/03/2009 : GE123255
05/02/2009 : GE123255
31/01/2008 : GE123255
23/02/2007 : GE123255
22/01/2007 : GE123255
27/01/2006 : GE123255
04/04/2005 : GE123255
25/02/2005 : GE123255
09/02/2005 : GE123255
13/01/2005 : GE123255
05/01/2005 : GE123255
22/07/2004 : GE123255
15/01/2004 : GE123255
09/01/2004 : GE123255
30/01/2003 : GE123255
09/01/2001 : GE123255
21/09/2000 : GE123255
25/07/2000 : GE123255
30/04/1996 : GE123255
31/05/1995 : GE123255
01/01/1988 : GE123255

Coordonnées
SCOOP

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1142, BUS 5 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande