SCRAPYARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCRAPYARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.761.839

Publication

14/04/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111 1J!IljE1c111)11411J1111111

- 2 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondememingsnr ; 0809.761.839

Benaming (voie) : ANN SCHIETEKAT

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel SPOORWEGLAAN 12

9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte :SubWIJZIGING DOEL  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL 

BENOEMING ZAAKVOERDER  AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éériparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste beslissing:

de naam van de vennootschap te wijzigen in "SCRAPYARD BVBA".

Tweede beslissing:

ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato tien maart tweeduizend en veertien, waarin deze de hierna door te voeren wijziging van het doel verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva van eenendertig december tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van het doel uit te breiden met de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van het agenda.

Derde beslissing:

mevrouw Schietekat Ann, voormeld, te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap. Haar

wordt kwijting gegeven voor het door haar gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

de heer Johan Van Bockstal, voormeld, te willen aanstellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De heer Johan Van Bockstael, voormeld, is alhier aanwezig en verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Vijfde beslissing:

de tekst van de artikelen 'I en 2 der statuten te schrappen en te vervangen door nagemelde tekst.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL EEN:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "SCRAPYARD BVBA".

------ ._ARTIKELTWEE: _ , _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Griffie

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap heeft tot doel:

-het organiseren van workshops, opleidingen en/of cursussen binnen het vakdomein;

-make-up en hairstyling bij foto-opnames;

-make-up en hairstyling bij presentaties en modeshows;

-make-up en hairstyling evenementen;

-decorstyling bij opnames in de audio-visuele sector;

-kledingstyling bij opnames in de audio-visuele sector;

-aan- en verkoop van stylingmateriaal, schoonheidsproducten en producten die in de sector gebruikt worden;

-assistentie bij fotografen;

-verzorgen van aile opdrachten in de audio-visuele sector in de ruimst mogelijke zin

-organiseren van modeshows, presentaties, fotoshoots in de breedste zin van het woord

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks en onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan voor de verwezenlijking van dit doel aile noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook een tijdelijke of niet inde tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap mag zowel in binnen- als buitenland alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen (opsomming niet limitatief) uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



De vennootschap kan ook optreden als vereffenaar van andere vennootschappen en dit in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

1.Het uitbaten en inrichten, hetzij voor eigen rekening hetzij vor rekening van derden van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, pizzeria's, pifta-huizen, frituren, spijshuizen, snackbars, verbrulkerssalons, uithaalrestaurants, tea-rooms, milk-bars, café's, bars, bodega's en

tavernes, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van dranken voor consumptie ter plaatse, tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerie artikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folklore-artikelen, evenals luxeartikelen.

2.0rganisatie en promotie van evenementen, culturele activiteiten, tentoonstellingen, kunstmanifestaties en  voorstellingen, inclusief popconcerten en modeshows.

3.Aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van klank-, beeld- en horeca-installaties, tenten, springkastelen, feestmateriaal, kostuums, verlichting, uitrusting, toebehoren en inrichtingen allerhande, evenals van alle speel- en gokautomaten en bijbehoren, dit in de ruimste zin van het woord. Verlenen van gespecialiseerde technische diensten.

4.Impresariaat en theateragentschap: management van artiesten. Het zoeken van acteurs voor film, televisie en theater.

5.Catering, het verzorgen van alle feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en serveren van maaltijden en bereide schotels. Uitzendkoks.



...



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

.. , e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6.Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten, de thuislevering, de bereiding en verkoop, zo groot- als kleinhandel, van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, wafels, snacks, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, belegde broodjes, pitta's, pasta's, ijsroom.

7.Verlenen van advies en praktische hulp aan particulieren en ondernemingen met betrekking tot feesten en andere evenementen.

8.Klein- en groothandel, import en export van alle soorten dranken, alcoholische en andere dranken, suiker, chocolade en suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen, zuivelproducten, kazen en eieren.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte statutenwijziging en de gecoördineerde statuten.soort dossier

Dirk Smet, notaris

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 01.07.2014 14275-0281-024
20/11/2014
ÿþMaf word tt.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECt lTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 Q NOV. 2Q1

AFDELING DENDERMONDE

Criffic

"

Ondernemingsnr : 0809 761 839

Benaming

(voluit) : SCRAPYARD

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Spoorweglaan 12 , B 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 31 oktober 2014 blijkt dat mevrouw Ann' Schietekat , wonende te B 9100 Sint-Niklaas, Spoorweglaan 12, benoemd wordt tot zaakvoerder, die' aanvaardt.

Haar mandaat neemt een aanvang op 1 november 2014 en dit voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13305-0208-023
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 10.07.2012 12299-0178-023
04/06/2012
ÿþ MM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie d akte

GRIFFIE RECHTBANK



RI I III1IIUllhI II RI

*12099739*

VAN KuOPHANDEL

2 3 MEI 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.761.839

Benaming

(voluit) : Ann Schietekat

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Burrelstraat 21 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Met ingang van 10 mei 2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Spoorweglaan 12 te 9100 Sint-Niklaas

. Ann Schietekat

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 30.08.2011 11514-0547-023
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 22.06.2016 16203-0312-011

Coordonnées
SCRAPYARD

Adresse
SPOORWEGLAAN 12 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande