SCRIVENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCRIVENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.814.113

Publication

27/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

._1.'de " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f' RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 OKT. 2014



Uhll lit' llflI li lu

*14196181*





AFDELING DENDERMONDE --Greffe





Ondememingsnr : 0840.814.113

Benaming

(voluit) SCRIVENS

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: Grote markt 18 - 92(30 Dendermonde

(volledig adres)

Onden.verp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2014 dat de Heer De Meersman Yvan ontslag neemt ais zaakvoerder en dit met ingang van 30 september 2014. Volledige ontlasting van zijn mandaat wordt verleend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

SCRIVENS EVY

Zaakvoerder

intst biz van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 01.08.2013 13383-0304-012
17/11/2011
ÿþ,~

rnod 2.1

1111 UI II I MII I IUU 11 I

V beh

aa

Be Sta:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

VAN KOOPHA,lt7rF,

- 4. ti, 2991

DENirERMONDE

Ondernemingsnr : " óy  D. '53.4%-i " /I/13

Benaming : SCRIVENS

(voluitj

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 18

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Oprichting-statuten-benoeming

;;Ten jare tweeduizend en elf, op vijfentwintig oktober.

;Voor ons,Notaris Christiaan Van den Bossche,notaris te Buggenhout,notaris ;;plaatsvervanger van Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde,daartoe ;:benoemd bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde !;de dato zes september tweeduizend en elf en zaakvoerder van de besloten; :vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Notaris Anne Vander Donckt'.

Zijn verschenen: j

1.De Heer DE MEERSMAN Yvan Jozef, geboren te Aalst op twaalf ;'augustus negentienhonderd vijfenzestig, [rijks-registernummer: 65.08.12-- ; :;245.40], en zijn echtgenote

2. Mevrouw SCRIVENS Evy, geboren te Dendermonde op eenendertig ;maart negentienhonderd tweeënzeventig, [rijksregisternummer: 72.03.31250.62],

samen wonende te 9200 Dendermonde, Denderbellestraat 2 bus 2.

Gehuwd onder het beheer der wettelijke huwgemeen-schap, blijkens ;;huwelijkscontract verleden voor Notaris Anne Vander Donckt te ;;Dendermonde op tien juni negen-tienhonderd drieënnegentig, welk stelsel ;niet werd gewijzigd.

;Welke verschijners ons hebben verzocht authenticiteit te verlenen aan de, ;statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCRIVENS" die zij verklaren tussen hen op te richten.

I. OPRICHTING EN INBRENGEN]

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van twintig:

;;duizend euro volledig geplaatst is als volgt: "

Inbreng in geld. I. de Heer De Meersman Yvan voornoemd verklaart inbreng te doen van;;

tienduizend euro, waarvoor hem duizend aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

2. Mevrouw Scrivens Evy voornoemd verklaart inbreng te doen van;;

tienduizend euro, waarvoor haar duizend aandelen zonder;

aanduiding van nominale waarde worden toegekend De comparanten verklaren dat zij de geldelijke

;inbreng hebben volgestort ten belope van vijftienduizend euro.

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap

;luiden als volgt:

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL- DUUR

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

II. STATUTEN

mod 2.7

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ARTIKEL 1 : RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SCRIVENS".

ARTIKEL 2 : ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde,Grote Markt 18.

ARTIKEL 3 : DOEL.

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel: het uitbaten van een café met verbruikszaal en dit in de meest ruime zin van het woord.

Deze opsomming is exemplarisch en dient niet beperkend te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag daartoe eveneens bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde,gelijkaardig of aanverwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie, of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De algemene vergadering, beraadslagend of stemmend zoals voor wijziging aan de statuten, mag het maatschappelijk doel uitbreiden.

ARTIKEL 4: DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig

duizend euro. Het is verdeeld in tweeduizend (2000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. De aandelen zijn ondeelbaar.

HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1: bestuur

ARTIKEL 9 : BESTUURSORGAAN.

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

ARTIKEL 10 : BESTUURSBEVOEGDHEDEN

A. INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

B. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Iedere zaakvoerder afzonderlijk,00k wanneer er meerdere zijn,vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Afdeling 2: algemene vergadering

ARTIKEL 11 : ALGEMENE VERGADERINGEN-OPROEPING.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand mei om zeventien uur en in geval dat een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13 van deze statuten,dient het rondschrijven waarvan in dit artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; benevens de vennoten,worden ook de houders van obligaties en bepaalde certificaten op naam,die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, verplicht per brief uitgenodigd op de algemene vergadering, alsook de zaakvoerders en de commissarissen. De oproepingen gebeuren vijftien dagen voor de algemene vergadering per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief vermeldt de agenda. Bij de oproepingsbrief wordt een afschrift verzonden van de stukken die krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden. Er kan verzaakt worden aan de pleegvormen van oproeping zo alle vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.

Iedere vennoot kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering, doch enkel door een vennoot.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen

ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen,genomen bij gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthouding wordt als negatieve stem beschouwd.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 16 : BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig;

december van het daaropvolgende jaar.

HOOFDSTUK VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21: Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22: Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van de aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 23: Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 24: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ARTIKEL 25: TEGENSTRIJDIG BELANG.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen onder de voorwaarden bepaald door artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen.

III.OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij eenparig volgende beslissingen genomen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in

het jaar tweeduizend en dertien.

3.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen tot zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur: Mevrouw Evy Scrivens,voornoemd,en de Heer Yvan De Meersman,voornoemd.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

4.Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er niet toe verplicht is.

5.Hernemen van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 6D van het Wetboek van vennootschappen, herneemt de vennootschap de verbintenissen aangegaan door de oprichter binnen het doel van de vennootschap vanaf 1 september 2011.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht

De vergadering beslist bij deze volmacht te geven aan

Bvba FiBel,BE 0465.939.795, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder om bij een ondernemingsloket alle verplichtingen te voldoen met betrekking tot de aanvraag van een vestiging eenheidsnummer en ondernemingsnummer, alsook bij de bevoegde BTW - administratie om het ondernemingsnummer te activeren en bij de registratiecommissie haar registratienummer aan te vragen.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum als ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan partijen, hebben deze met ons,

Notaris, genaamtekend.

(Get. Y.De Meersman; E. Scrivens; A. Vander Donckt, not.)

mod 2.9

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Dendermonde 1 de 26 okt 2011 reg 5 boek 119 blad 59 vak 08 Ontvangen vijfentwintig euro (25 e). Ondertekend voor E.A. Inspecteur M.KINDERMANS.

Notaris Anne Vander Donckt

Dendermonde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 19.07.2016 16329-0470-015

Coordonnées
SCRIVENS

Adresse
GROTE MARKT 18 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande